Dashuri
Dashuria - përvojat që janë të lidhur ngushtë me seksual
dëshiron. Nuk është e rastit që ne nuk bie në dashuri me fëmijët tuaj ose përfaqësuesit e
një kat tonë (përveç nëse, natyrisht, nuk kanë prirje ndaj homoseksual
Marrëdhëniet). Dashuria gjithmonë tinged erotike.

Kur ne dashuri, ne nuk kemi nevojë të zhvillimit.
Mendoni për një gjendje të dashurisë: ju fluturojnë, e ardhmja është parë i ndritshëm dhe
plot lumturi pafund, ju dridhen në mendimin e mundësi për të qenë
pranë një njeri që ka dashuri. Disavantazhet e një të dashur, edhe në qoftë se ju
Njoftim të duket i parëndësishëm, nuk vlen të përmendet.

Kur ne dashuri, ne të humbasin disa prej kufijve të tyre

personalitet. Dëshira normale njerëzore në dashuri - bashkojë me të dashurit.
SHKAK një dëshirë për të derdhur vetminë. Çfarëdo
foli për vetë-mjaftueshmërisë, edhe personi më i shkolluar nga koha në
kohë duan të jenë të afërt me ata me të cilët ju mund të ndajnë gëzimet dhe hidhërimet e tyre,
Kush mund të flas ose të rrinë në heshtje pranë tij. Kapërcyer Jeta
vështirësi shumë më të lehtë së bashku. Sepse dashuria ka për qëllim bashkimin me
lover, lamtumirë me vetminë. Me përvojë dashuri në ekstazë,
si kapur vetëm "unë nuk! Ne jemi së bashku! "Kjo është për shkak të euforisë që
dashuria e bën atë aq të dëshirueshme për të gjithë.


Dhe shpesh bëhet
një qëllim në vetvete, pasi që shteti dëshiron të vazhdojë përgjithmonë.

Por tipar kryesor i dashurisë - shkurtësia.
Dashuria është e pashmangshme. Ne hapi sytë, si në qoftë se ne flak nga
Ata vello. Prozrevaya, ne mënyrë të pashmangshme pyes veten, Ku është ideal
ne pamë gjatë dashurisë. Fundi i dashurisë ne fillojmë
të kuptojnë se kjo nuk është tonë të tjera të rëndësishme, dhe individ që
jo gjithmonë dakord me ne, që të ketë e tyre, të ndarë nga tonë
(Unë shpesh kundërshtojnë tona) dëshirat, ndjenjat, aspiratat dhe ide
për çdo gjë. Sa më gjatë që dy njerëz janë të afërt me njëri-tjetrin pas

skadimit të dashurisë, aq më i madh dallimet ata vërejnë. Për njerëzit
e aftë të dashurisë, pikë kthese (në fakt - kriza e parë në marrëdhëniet)
është vendimi për të mësuar më shumë. Për dikë që nuk e duan për të
gati, i cili duhet vetëm emocionet ndërkryer të dashurisë, është koha për të thyer marrëdhëniet dhe të shkojnë në kërkim të një shpërthim të ri të ndjenjave.

Dashuria është me të meta nga fakti se gjatë ndjenjave të trazuara
Personi pushon të rritet. Duket se më shumë dhe shumë e pamundur. Ai donte të
për të ndaluar çdo moment në të cilin emocionet e tij të tejmbushur. Për çfarë
Njeriu ka nevojë për një mashtrim të ngjashme?

Është e thjeshtë. Dashuria e shkaktuar gjenetikisht gjithçka
është lindje. Në të vërtetë, në qoftë se personi i është thënë se martesa -
kjo nuk është çdo ditë një festë, që vështirësitë dhe problemet në marrëdhëniet shumë
më shumë se qetësi dhe lumturi, ai vështirë se do të përshtaten në e pranuar
tillë një sipërmarrje dyshimtë. Dashuria shërben si ngjitje primar
midis dy njerëzve. Ndërsa dashuria zgjat deri ne shohim gabime në
Shumë të dashur, ne e bëjnë të bashkangjitur me njeriun dhe të marrë në disa
detyrimet. Pra, kjo është një mënyrë natyra i hapur me të fortë dashurie dëshirë seksuale siguruar racën njerëzore.

Në qoftë dashuria kthehet në dashuri se si
të lidhura këto dy koncepte është dallimi në dashuri me dashuri, do të diskutohet në
artikull tjetër.