Moans grave gjatë seksit nuk takohen treguesBesohet se një seksi i mirë përfshin një mbyllje të plotë të individit. Ne të ndaluar të shikojnë se si duket ajo që po ndodh rreth e rrotull, ne vetëm të fokusuar në ndjenjat e tyre dhe se si për të dhënë kënaqësi të partnerit. Dhe tingujt e ndryshme që jep njerëzit në procesin e ngacmim dhe orgazmës - një pasojë të drejtpërdrejtë të kënaqësisë që rezulton, ata nuk janë të kontrolluara.

Megjithatë, të gjithë përmendur vetëm karakteristike ... burrat. Psikikë grave, në praktikë, shumë më të vështirë dhe më e hollë dhe gratë e vështirë se burrat, madje çaktivizoni plotësisht kokën në prag kënaqësi maksimale. Rezultatet në këtë është fakti se edhe moans epshore që njerëzit të dëgjojnë e një gruaje në shtrat nuk do të thotë gjithmonë se ai ka arritur një orgazmë, dhe shpesh kanë një qëllim shumë të veçantë.

Shkencëtarët britanik universitet Lancashire (Universiteti Lancashire) ka intervistuar 71 gra të moshës rreth 22 vjet.
Çdo plotësuan një pyetësor me pyetje në lidhje me sjelljen e tyre seksuale, duke përfshirë informacionin e përbashkët në lidhje me tingujt që ai lëshon gjatë rehati dashuri. Shumica e pjesëmarrësve haptas tha se jo gjithmonë të përfaqësojë zërin e arritjes së orgazmës, por pas Poston, kur një njeri arrin kulmin e kënaqësisë - realitet i përditshëm.

Hulumtuesit komentuar në studim, tha se gratë janë në idetë robëria për skenarin "ideal" të sjelljes seksuale në të cilat dikush (vetëm jo i qartë nga kush) ka deklaruar qartë se partneri i pasionuar nuk mund të ndalojë moaning ndërsa të orgazmës mashkullore.


"Mirë" mjeshtre do të kërkojë për të kënaqur partnerin e tyre mbështetës emocionalisht besimin e tij se ai është duke bërë mirë.

Kështu, duket se tingujt që njerëzit të prirur për të bërë tregon për përvojat e mrekullueshme të grave, në fakt asgjë më shumë se pritje manipuluese. Nga ana tjetër, në qoftë se të dy partnerët janë të kënaqur përgjithësisht me diferencën e seksit, dhe të gjithë ata që manipulon? ..