Mërzitje Grave


 • Ndrysho qëndrimin tuaj ndaj jetës dhe sjelljes
 • Klasat e ëmbla

 • Shpesh ndodh që aktivitetet e përditshme vetëm na ngarje në një qoshe. Në mëngjes ne të përgatisë mëngjesin, pastaj nxitojnë për të punuar, të dëgjoni trillet e përditshme të autoriteteve, duke e quajtur fëmijë të zgjidhur disa çështje personale - dhe kështu mbrëmje. Dhe në mbrëmje - të gjitha të njëjtat gjërat e: darkë, i mërzitshëm seri

  Për një kohë ajo nuk ndikon ne, por pastaj ... fillon me depresion.
  Ne të gjithë e kuptojnë thellë poshtë se ajo është - uhodyaschee dhe bie, është vetëm e nevojshme për të mbijetuar. Pyetja është se si të shkojë nëpër atë më të shpejtë.


  Ndrysho qëndrimin tuaj dhe sjelljen

  Mundohuni të shkëputje. Mendoni për çdo gjë si në qoftë se ajo nuk është me ty por me dikë tjetër.

  Ashtu si shikuar një film për jetën e tij.

  Paramendoni se ju - jo një njeri me ndjenja dhe emocione, si një lloj makinë që e kanë të vendosur një rend të caktuar, u ngrit, shkoi e bëri, erdhi telefonoi etj Mos i thoni vetes: "Oh, përsëri ne duhet të kryejë atë gjë," dhe i thuaj: "Çohu, të larë dhe të thatë tryezën tuaj dy pllaka. Shko dhe modes gjumë fëmijët. Ejani dhe zapnemo perde. " Në një aftësi të caktuar ju filloni për të trajtuar këtë lojë me humor.

  Ne nuk do të përsërisë përmbajtjen e shumë revistave të modës që pretendojnë të mirat e seksit në fitoren mbi rutinë. Revistat janë të drejtë. Vetëm kjo nuk ka gjasa që ju do të duan të fantasize të qenë i nxitur kalë.


  Këto këshilla janë të mundshme, për ata që janë të afërt me personin në depresion. Nëse pranë jush njeri të ndjeshme apo të dashurin, iniciativa duhet të vijë nga ai. Por njerëz të tjerë në mendje, dhe ata rrallë menjëherë kuptojnë se çfarë ne jemi të pakënaqur dhe çfarë duam.

  Sigurisht, ka shumë cures për depresion: pazar, gjimnastikë, vallëzimi belly, shampanjë, më në fund. Por ajo që kemi përshkruar - është homeopati. Ashtu si helmim trajtuar me doza të vogla të helmit dhe rutinë duhet të trajtohet edhe më shumë rutinë.


  Klasat e ëmbla

  Por të gjitha më sipër nuk do të thotë që ju duhet të kthehet në makinë.

  Pasi ka luajtur atë pak, mos harroni një mënyrë pak të thjeshtë dhe të përballueshme. Nuk është e nevojshme për të shkuar në Tajlandë ose të kryejë një kërcim parashutë. Le të lënë atë për ata që janë në këtë kohë, të holla dhe pajisjet e lidhura.

  Le të hapë albume me fotografi. Look - këtu ju buzëqeshje për fat të mirë dhe këtu. Dhe kjo kompani ju keni shpenzuar më shumë se një mbrëmje të gëzuar. Nga rruga, shpejt dikush nga ditëlindjen e tyre, ne duhet të mos harrojmë mirëpritur.

  Dhe askush nuk e konteston se shërim më të mirë për mërzinë - një bashkësi me natyrën. Organizoni një "rishikim" në orarin tuaj të punës. Ndoshta ka gjëra që mund të presin.

  Pas të gjitha, ju mund të bleni darkë të gatshme (dhe kjo mund edhe të jenë më të lira rritjet tuaja të përditshme për ushqim, kur përveç produkteve të blera shumë gjëra të panevojshme), dhe përmbajtja e serisë do të tregoj kolegët.

  Nëse koha është e mirë, do të përpiqen për të marrë nga shtëpia për një shëtitje. Ndoshta fëmija juaj i befasuar nëse ju thoni atij diçka, "Come on, just'll ec!" Unë pajtohem. Dhe ju do të gjeni diçka për të folur në lidhje me, dhe më pyes veten se si llafazane të jetë fëmija juaj.

  Vetëm mbani në mend se çdo pasojë mjekësi trajton, jo shkaku i sëmundjes (fizike ose mendore), duke krijuar iluzionin e prosperitetit.

  Ju mund të bien në varësi në këshillat dhe rekomandimet e njerëzve të tjerë. Dhe ju mund të përpiquni të dini veten, trupin tuaj, e di që pengon jetën, dhe pse të gjithë të lodhur. Dhe kjo nganjëherë thjesht të qëndrojnë të njëjta. Pra, fillojë të vogla.

  Informacion nga Sergei artikull Vasylenkova "Si të banish mërzinë"