Gratë janë tërhequr për machoAutorët vendosur për të gjetur nëse ajo ishte e vërtetë se tërheqja e burrave nga tipare tradicionale mashkullore vsprinimaetsya gratë moderne pozitivisht. Ajo u gjet se, në kundërshtim të kërkimeve të mëparshme dhe mendimet, gratë nuk e gjeni meshkujt seksualisht tërheqës i trembur sepse modestia është konsideruar një cilësi që pengon marrjen e prestigjin dhe fituar para.

132 gra dhe 100 burra në 15 minuta shikuar një intervistë për një punë të dy gratë dhe burrat. Smotryaschiye Video gratë shprehur negativ në lidhje me aplikantët trembur meshkuj, ndërsa burrat foli neutrale gra modeste dhe të kufizuara.

"Burrat drojë e barabartë me dobësi dhe mungesa e besimit, atëherë dështimi për të arritur një pozitë të lartë në shoqëri dhe të fituar një jetesë, dhe agresiviteti dhe iniciativë perceptuar gratë si ambicie dhe besim, dmth aftësia për të arritur lartësi të konsiderueshme të karrierës" - autorët e studimit.

Duket se gjatë kohë ka ndryshuar asgjë. Një grua mund të jetë ende i dobët, e cila në çdo rast nuk është e lejueshme për një njeri i cili duhet të rrezatojë forcën dhe pavarësinë për të mbetur dëshira femërore.