Miqtë dhe llojet e tyre


 • Dëgjues
 • Reveler
 • Një mik i gjinisë së kundërt
 • Një shpirt i lidhur
 • Miku i lartë
 • Freeloaders
 • Pesimist
 • E varur nga dashuria
 • Llafazan
 • Njerëz të ndryshëm kanë tendencë për të luajtur role të ndryshme në miqësi. Aftësia për të njohur, për të
  cili lloj është miku juaj mund të shërbejë si një shërbim të mirë. Për ju
  mund të vlerësojë më mirë miqtë e vërtetë dhe për të përcaktuar me ndonjë nga tuaj
  miqtë chat nuk është e nevojshme.

  Dëgjues

  Ky është një njeri
  është gjithmonë i gatshëm për të ndarë bord (jo i parë
  vijnë në mendje, por me të vërtetë mjaft të arsyeshme). Ai do të dëgjojnë për ju atëherë,
  kur ju jeni i sëmurë, të ofrojë mbështetje dhe mbush kurrizin.
  Megjithatë, të jenë të kujdesshëm për të mos abuzojnë mirësinë e tij!

  Nëse ju jeni
  vetëm do të "pour" këtë person negativ, ju rrezik
  duke humbur një mik të mirë. Pra, nuk përpiqet vetëm për të diskutuar tuaj
  problemet, por edhe të argëtohen së bashku.

  Reveler

  Ndoshta
  rrethi juaj i komunikimit është të paktën një person i tillë. Ai - duke ecur "Energizer" vazhdimisht gjatë tërë kohës të gatshëm që të ketë argëtim, të marrin pjesë në të gjitha
  echerinkah në një rresht. Ti e di se ai do të mbajë ndonjë nga tuaj
  aventurë. Pra, nëse keni nevojë për një pjesë të mirë të energjisë dhe
  humor - ju telefononi atë. Por mos harroni, nëse ju vendosni të "zë vend", nuk ka gjasa që kjo do të jetë në gjendje për të ruajtur dytë - ajo do të
  shumë i mërzitshëm për të qenë mbledhje të qetë familjare.  Një mik i kundërta kati i dytë

  Dikush mund të argumentojë se meshkujt dhe femrat të jenë vetëm miq.
  Nëse besoni që kjo është e mundur - ju duhet të dini se si interesante dhe
  chat informative me burra të tjerë. Ata mund të diskutojnë
  të gjitha aspektet e natyrës burrave Bukura, të cilat ishin akoma për ju
  mister (dhe asnjë mik mund të ndihmojë në zgjidhjen e saj). Megjithatë, nuk
  për përzierje miqësinë dhe seksin, apo qesharake, e rëndë
  Marrëdhëniet janë të kërcënuar.

  Një shpirt i lidhur

  Mund
  Ndoshta ju mësuar në kopshtin e fëmijëve ose klasën e parë dhe menjëherë
  miq. Që atëherë, shumë ujë ka rrodhi, ju kanë lënë për të ndryshme

  qytetet dhe nuk kanë parë. Megjithatë, në qoftë se ju i përmbushni - kërkohet
  bovtaty fillojë si rastësisht sikur ndarë dje.
  Këto miq - një gjë e rrallë, kështu që nëse ju ndodh që të gjeni
  "Mate Soul" - mbajtur në kontakt, pa marrë parasysh sa larg njëri-tjetrit
  ju jetoni.

  Miku i lartë

  Nëse rrethi juaj i komunikimit është
  njeri i brezit të vjetër, bisedë që gjithmonë ju jep
  kënaqësi - appreciate it. Është e habitshme se si informacion shumë të dobishme dhe
  këshillit në këmbë mund të ju jap një mik! Dhe nganjëherë kjo rezulton,
  se të moshuarit mund të argëtohen jo më keq sesa moshatarët ...

  Madje
  Nëse jeni me fat, dhe shumica e miqtë tuaj janë deri në lloje "pozitive" janë ndër miqtë tuaj dhe ata që janë të vështira

  telefononi miqtë e vërtetë. Ata mund të lidhen me nje nga te meposhtmet
  typecasting.

  Freeloaders

  Ai është gjithmonë i lumtur që do të vijnë për të vizituar ju,
  Hani me shpenzimet tuaja dhe për të lëvduar talentin tuaj kuzhinës. Nga vetë ajo nuk ka
  fton - "Kushtet e gabuar". Ai është miq me ju, për aq kohë sa ju
  mund t'i japë atij diçka "për të lirë". Kontrolloni nëse shokë tuaj "Freeloaders" mund të jetë shumë e thjeshtë: thoni atij që ju jeni "në shkëmbinj", nuk
  organizoni parti. Nëse ai do të vazhdojë të komunikojë me ju -
  prandaj, ai kaloi testin dhe e akuzojnë atë për motive egoiste mund.

  Pesimist

  Natyrisht, ne të gjithë e nganjëherë duket kohë të vështira. Megjithatë, kjo

  Të drejtat e 365 në vit. Ai është i gatshëm që të ankohem për problemet e tyre gjatë tërë kohës,
  dhe në qoftë se jeni duke u përpjekur të zhvendoset biznesin e vet - ju injoron.
  Ai ka nevojë për vëmendjen tuaj dhe emocionet, dhe se çfarë ndodh në jetën tuaj - kjo
  kujdesit. Kontrolloni nëse shoku juaj është "pesimist", lehtë:
  mos pyet atij pyetje në lidhje me rastin e tij dhe të shohim se sa kohë ai mund
  flasim për diçka tjetër. Më i vogël ky afat -
  më shumë të ngjarë se është që ju jeni miq me "pesimist".

  E varur nga dashuria

  Nëse ky person ka një palë - me atë kohë e mirë,
  komunikojnë dhe të shkoni për një shëtitje. Megjithatë, një herë ai gjen një partner - ju

  nuk është më e nevojshme. Ai ndalet duke bërë thirrje ju dhe plotëson thirrjet tuaja
  monosyllables. Arsyeja është se ju jeni vetëm një zëvendësim i përkohshëm
  të dashur. Pasi qëllimi është arritur - dashuria gjeti - ju jeni
  nuk është e nevojshme. Kontrolloni nëse shoku juaj është i "mvarur dashuri" mund të
  pritur "rozë" periudhë, gjatë së cilës shumë njerëz e duan
  harrojmë për çdo gjë dhe të gjithë. Nëse pas situatës
  stabilizuar, ju ende do të jetë në gjendje për të arritur deri te kjo
  një tjetër - pra, as nuk përpiqen për të vazhduar komunikimin me të.

  Llafazan

  Ky njeri nuk duket për të shmangur dëmin: është e këndshme për të folur për të dhe

  të gatshëm për të ndihmuar kur është e nevojshme. Por diçka nuk ju jep
  paqe, sepse ai sekret, tani e di se të gjithë kompaninë tuaj, ju
  gjoja besuar atij vetëm ... Si të kontrolloni nëse thashetheme juaj A
  njëra pas jush? Thjesht pyesni mikut tuaj të tjera
  shikojnë "të dyshuar" në mungesë tuaj.

  Nuk është e nevojshme
  harroni se ju mund të luajnë rolin e një "të rreme".
  Sa më shpejt ju të zbuluar atë në veten tuaj, aq më lehtë do të
  të mbajtur marrëdhënie të mira me miqtë tuaj.