Fëmijët nga martesa e tij të parë për të bërë një simyeyu


 • Divorc
 • Papa i ri
 • Miq me njerku

 • Divorc

  Statistikat e trishtuar tregojnë se në Evropë çdo të dytë
  martesa përfundon në divorc, dhe një në tre fëmijë të lindur jashtë
  martesa. Nuk ka asgjë befasuese në faktin se ajo mbijetoi divorc,
  disa kohë të kërkuar për të marrë një burrë të ri. Por ajo që për
  fëmijë nga martesa e parë? Shpesh ata vuajnë nga pasojat e divorcit
  dhe krijimi i një familje të re.

  Tradicionalisht në vendin tonë Dad jeton vetëm pas divorcit,
  sepse shpesh ajo varet se sa mirë e mbarësi në
  kjo grua situatë. Është e rëndësishme për të reduktuar të gjitha efektet negative

  fëmijë (zemërimi, trishtim, stresi, faji) në minimum.

  Lo
  disa rekomandime se si:

 • me ndershmëri dhe në mënyrë të qartë të shpjegojë të gjithë fëmijët (pa shkuar në
  detajet e rastit, për shembull, tradhti dhe jo - duke i lejuar negativitet për "ish")
 • nuk sqaruar gjërat para syve të pasardhësve
 • flisni me fëmijën tuaj një zemër, për të siguruar dashurinë e tij të të dy prindërve
 • paguajnë më shumë vëmendje ndaj tij gjatë kësaj periudhe të vështirë
 • Por është më mirë për të kërkuar këshilla nga një psikolog me fëmijën dhe
  ish-burri (nëse kjo e fundit është e mundur). Replace dy prindërit
  të vështira, thuajse të pamundura, dhe shumë gra janë të gatshme për të ri
  martesa.


  Lënë vetëm me fëmijën që të ketë më shumë e bashkangjitur me njëri-tjetrin,
  ka xhelozi ndaj kandidatëve të mundshëm për zemrën
  gratë. Kjo është një ndjenjë e natyrshme që e shprehur më qartë në
  adoleshencë. Gradualisht vullneti negativ, më e rëndësishmja, mos kini frikë
  me saktësi. Kriza është më e lehtë në ekonomitë familjare ku fëmijët janë të
  dhe burri i ri dhe gruaja, por prindërit në marrëdhëniet familjare këtu
  kërkohet takt e madhe.

  Si të bëhet një familje e plotë? Sigurisht kjo kërkon kohë dhe durim. Jenë të përgatitur për faktin se
  ju duhet të kalojnë nëpër disa faza, të cilat janë të izoluara zakonisht
  psikologët për të krijuar një familje të re.

 • Dreams. Ju vetëm i lumtur që ju keni një familje të re.
 • Psevdoassimilyatsiya. Fantasies janë në kontakt me realitetin.
 • Rezultati i vërtetë. Ju e kuptoni se diçka është bërë jo si ne do të dëshironim dhe duan për të ndryshuar atë, rritjet e tensionit.
 • Mobilizimi. Anëtarët e familjes argumentojnë dhe haptas shprehin mendimin e tyre.
 • Actions. Një i ri përbashkëta përgjegjësitë, vendimet.
 • Vendosja e kontakteve. Marrëdhëniet midis anëtarit të ri të rriten familjar.
 • Leje. Ju të bëhet një familje të ngushtë-thur. Dëshmi për këtë mund të shërbejë traditat dhe ritualet që kanë përpunuar.
 • Papa i ri


  Menjëherë pas regjistrimit të një martesë të re ose pas mbërritjes në njerku

  Familja e re, ai është përballur me rregullat dhe vështirësi të reja.
  Për shembull, para se një fëmijë kur ju lënë datat tuaja të
  gjyshja apo dado apo fundjavë ndonjëherë shpenzuar. Tani fëmija do të
  me ju gjithmonë. Një burrë duhet të jetë gati për seks, për shembull,
  tani e mundur vetëm pasi fëmija bie në gjumë, dhe teknikë nuk mund të jetë
  të lënë kudo: laptop mund të ndahen. Si kjo
  shmangur? Ajo është e mirë për të lejuar martesa të ndjehen një njeri të ri të gjithë "bukuri" e të jetës familjare, shpenzojnë të gjitha fundjavë së bashku - në shtëpi ose në
  vilë.

  Nga qëndrimin e babait të tij dhe fëmija varet familjen kalaja re.


  Mundësisht e "prindërit" bien dakord dhe të gjejnë një gjuhë të përbashkët me njëri-tjetrin, grua
  në këtë rast mund të marrë rolin e një ndërmjetësi. Nëse ju largoheni kjo
  Pyetja injoruar, më shpejt ose më vonë njeriu i ri fillon të irritojë se
  vendime të rëndësishme në lidhje me fëmijën e merr një të tretën.

  Disa baballarët dhe pas divorcit të marrë pjesë aktive në jetën
  fëmijë. Pozicioni i padrejtë i grave që janë duke u përpjekur për të ndaluar
  datë e tillë, ajo ndikon psikologjike
  mirëqenien e fëmijëve. Mos e merrni për problemet dhe pasardhësve të tyre
  Emocionet negative ndaj ish-bashkëshortes, sepse Dad
  Ish nuk është.

  Besimi fëmijën tuaj dhe jo jo ta detyrojë atë për të
  çfarë. A nuk imponojnë apelit "baba" në lidhje me le vet njerk
  thërret emrin e tij.

  Durimi dhe një dëshirë të sinqertë për të qenë miq me fëmijën për të respektuar mendimin e tij,
  Njerku do të bëhet për të një mik i rritur. Prindërit ish burri
  gjithashtu, ka shumë të ngjarë, si fëmijën tuaj dhe nuk duan të ndërpresin
  Marrëdhëniet e lejojnë atë për ta. Me burri i ri është më e mirë për të diskutuar mbi atë
  Vendimi për t'u martuar. Një fëmijë përfundimisht ai do të kuptojnë - dëshiron
  ose jo të kalojnë kohë me gjyshërit e reja.


  Miq me njerku

  Ekziston recetë universale në çdo familje ata vet.


  Por psikologët ende ndajnë rekomandime të përgjithshme:

 • Për fëmijën duhet të mësohen me njeriun e ri,
  Le partneri juaj shpenzon më shumë kohë që ju keni një parti të para
  wedding, lë për piknike, argëtim. Domosdo
  Edukuar fëmijët përpara mbërritjes së saj, ajo do të tregojë atyre tuaj
  respekt dhe për të ndihmuar mendërisht të përgatitur për një vizitë të ardhshme. Jo
  duhet të çmendurisht shikoni për temat e zakonshme të bisedës dhe admirim, vetëm
  le të qëndrojnë atje, ju mund edhe pa ju.
 • Pas një kohe bashkëshorti i ardhshëm mund të fillojë gradualisht të lëvizë, të kryer gjëra të qëndruar natën.
 • Flasim Pre me fëmijën tuaj në lidhje me ngjarje të ardhshme, kështu që ai kishte kohë për t'u përgatitur për të pranuar këtë fakt.

 • Jo
  vlen shumë për të ndryshuar zakonet dhe traditat e familjes, fëmija do të jetë e vështirë për të
  Ata përshtaten dhe fatkeqësi në këto vështirësi do të rezultojë në agresion.
 • Për fëmijët, shumica prindër të vetëm sakrifikojë personal i tyre
  jeta. Kjo nuk është e drejtë në lidhje me një fëmijë para syve të tij
  duhet të jetë një shembull i marrëdhënieve familjare, kështu që ajo mund të krijojë i lumtur
  Martesa në të ardhmen. Divorci dhe ndërtimin e marrëdhënieve të ardhshme me "i ri
  Babai "- nuk është e lehtë, kërkon shumë kohë, durim, takt dhe
  konsideratë proces.

  Të jetë i sinqertë me fëmijën, të respektojë mendimin e tij, të flasim
  ajo është e barabartë (nuk ngarkimit çështjet më të vjetër) dhe ju jeni të gjithë

  të jetë i sigurt që të ketë sukses!

  Informacion nga artikullit "Si për të shmangur një fëmijë në krizë martohet përsëri."