Rude - e mirë për shëndetin, por jo shpesh


 • A nuk e frenojnë mllefin!
 • Lule dhe çokollata
 • A nuk e mbledhin dhe hedhin jashtë
 • Si të "shfryj"

 • A nuk e frenojnë mllefin!

  Nëse ju jeni jashtë, të themi, shkeli në këmbë, por ende obhamili të bëni? Ju mund të provoni të rezistojë, gëlltitje dhe të harrojmë imazhin e pretenduar ju nuk bëni kujdes për atë krejtësisht. Si një qasje të vetme agjent.

  - Megjithatë, kontrollin permanent i zemërimit në situata të pakëndshme mund të çojë në faktin se adrenalin, nuk do të mund të gjeni e veprimeve, do të shkatërrojë trupin nga brenda - thotë anëtar i plotë i Shoqatës ruse të transpersonal Psikologjisë dhe Psikoterapisë, kampion botëror në Taekwon-A instruktor Andrew Shkollës ihratehnikov Stehantsov .

  - Rezultati: ulcerat stomak, dhimbje koke të shpeshta, tensioni i lartë i gjakut, mosfunksionim të zemrës. Ju vetëm mund të hedhin jashtë negative, për shembull, shkelësi dhe nahamyty zbyth. Për të shëndetshme.

  Nuk është gjithmonë të ketë sukses. Për shembull, a mendoni se shefi është e gabuar, por nuk mund të përballojë për të hidhem në të, me duart e tij. Gjej një formë të pranueshme e të shprehurit të zemërimit. Kur ju nuk mund të hedhin një vazo, ju mund të bërtas, ju mund të rrisë zërin - të bëjë vërejtje kaustike.

  Nuk është çudi firmat japoneze të erës është i mbushur Shef të vartësve të mund të rrahën atë nëse është e nevojshme dhe në këtë mënyrë të shfryj.


  Por psyhuvaty lidhje pa kuptim. Njerëzit shpesh janë të frustruar për të bërtas ose ik në lot, është e vështirë për të marrë së bashku me të tjerët.


  Lule dhe çokollata

  Ka mënyra më progresiv për të trajtuar emocionet tuaja - për të ndryshuar situatën ose qëndrim në të. Nëse një vajzë është duke pritur për një të riu nga një buqetë me trëndafila të bardhë, dhe ai erdhi me çokollatë, ajo mund të kërkoni atë për të blerë lule që përpiqen për ta kthyer situatën në pritjet e tyre. Kur ai të kërkoj falje dhe të ofrojë një buqetë dy herë më shumë se ajo shpresonte të mbetet një fyerje? Përkundrazi, ajo do të jetë një surprizë e këndshme.

  Ajo është realiste për të bërë këtë si ju do të donte?

  Ju mund të vendosni një kërkesë si për të kompensuar për dëmin jopasuror. Vonë për 15 minuta - me ju 100 rubla. Por jo domosdoshmërisht në të holla. Për shembull, ajo që nuk është hequr në vend të çorape, më bëj një masazh ose të larë enët. Pastaj ju nuk e humbni energjinë në përvojën e zbrazët, dhe janë duke e çuar rezultatin në një tjetër masazh, një tjetër larë enët. Element i luajnë pasioneve menjëherë ulëta.


  A nuk e mbledhin dhe hedhin jashtë

  Një tjetër tip - të filluar një shkarkesë. Njeriu që thundrat një imazh të gjatë shpërthen në detaje. Për "parandalimin" e shpërthimeve Andrei Stehantsov rekomandon kombinuar "karrige të ngrohtë dhe e nxehtë".

  Të përshtatshme për bashkëshortët, prindërit dhe fëmijët e partnerëve të përhershme. Një njeri ulet në një karrige, qorton atë për një tjetër 1-10 minuta ose orë (në varësi të marrëdhënieve).

  Pastaj kaloni role. Nga njëra anë, secili gjuan i lënduar nga ana tjetër - është e informuar, ajo rezulton, unë kam çorape varur në një karrige, dhe ajo është e zemëruar me marrëzi të tillë. Pastaj karrige "të ngrohtë": ne duhet të kthehet për të lavdëruar njëri-tjetrin. I mirë është gjithashtu e rëndësishme që të mbani mend, sepse ajo shpejt të mësohen për të.

  Në situata kritike ku emocionet që shkojnë të egra dhe njerëzit në prag të divorcit, duke ndihmuar një rrugë të njohur: "Burri im ka vdekur." Merrni një letër të ndezur, ndarje në gjysmë dhe shkruaj pluset dhe minuset si rezultat që ka në jetën tuaj.

  Dhe të gjithë do të bëhet e qartë. Askush nuk do të rri çorape në karrige. Por nuk është atje dhe dikush që kupton, kujdeset për fëmijët, etj Një çmim i vogël.

  Universal recetë - i gatshëm për të mësuar se ka. Unë dua diçka nga ju njeri - bisedoni me të, unë do të le një enët larë dhe të pastër çorape ju. Askush nuk duhet, nëse nuk jeni dakord me të.


  Si të "shfryj"

  Bëni kjo do të ndihmojë: lëvizje të forta - të tilla si drejtimin e shpejtë me gjunjë të larta të ngritura, boks hije boks, ngjeshja dhe grushta razzhimanie. Ju mund të përpiqen për të thyer apo të shtypur një copë letër dhe hedhin atë me forcë.

  Një tjetër metodë - një thirrje me zë të lartë, të tilla si muzikë apo dush.

  Një tjetër përpiqen të marrë frymë me një fokus në nxjerr frymë. Merrni frymë thellë dhe numëroni deri në dhjetë. Nëse ka një qiri i dobishëm defekt atë me një metër e gjysmë, në qoftë se e para është shumë e lehtë.