Shkencëtarët kanë gjetur një vend në trup ku dashuria është e lindur


Një ekip ndërkombëtar i zbuluar kohët e fundit nuhatjes nervore Oh, çfarë, sipas mendimit të tyre, është përgjegjës për shfaqjen e dashurisë njerëzore.

Ky nerv ka qenë më parë e gjeti në balena, dhe shkencëtarët mendojnë se kjo është personalisht. Megjithatë gjatë ajo nuk mund të gjejnë ndoshta për shkak të madhësisë së tij të vogël.

Në një mbaresa nervore në zgavrën e hundës dhe transmeton informacion për odors në zonat e trurit që përpunojnë informacionin dhe të përcaktojnë sinjale seksuale seksuale të një partner potencial.

Tellingly, njerëzit seksualisht të tërhequr për ata pjesëtarë të gjinisë së kundërt erë të cilit i ndryshëm nga e tyre.

Ndërkohë, gratë shtatzëna tërhequr erë, të ngjashme me vete - e cila është arsyeja pse në këtë periudhë të vështirë, ata kanë tendencë për të gjetur të afërmit në vend se të dashuruar potencial.

Studiuesit zbuluan gjithashtu se proceset e pavetëdijshme në nervore në mund të rezultojë si në pamjen dhe në avari e marrëdhënieve. Çiftet e të cilëve si erë, shpesh përballen me probleme në lindje, abort ose tradhetine.

Dhe ata njerëz që janë odors shumë të ndryshme, kanë më shumë gjasa për jetë të gjatë dhe të lumtur së bashku.

Duhet të theksohet se nervore merr vetëm odors natyrore të njeriut dhe parfume produkte nuk kanë asnjë ndikim në të.