Martesa e Lirë - Future çiftëzohet marrëdhënie


 • Çfarë thonë njerëzit?
 • Çfarë mendoni se martesa e lirë?


 • Progresi, siç thonë ata, nuk është në vend, jo vetëm në
  shkencë dhe teknologji. Revolucionet ndodhin në e njeriut
  Marrëdhëniet. Institucioni i martesës si një formë e ndërveprimit njerëzor, si
  vazhdimisht në ndryshim. Në veçanti, gjithnjë e më shumë çifte po zgjedhin po
  i quajtur martesa pa pagesë. Çfarë është thelbi i lirisë dhe janë në mënyrë të barabartë të dobishme
  Përfaqësuesit ajo e të dy gjinive?

  Martesa e Lirë në formën e saj ideale të thotë i lirë
  seks në çdo bashkëshorti. Kjo ëndrrat kufi
  është transparenca e plotë dhe fushata Ligjshmëria "e majta". Rri, gënjeshtër,
  trilloni justifikime - okupimin detyruar, e cila eshte perzgjedhur nëse

  partner nuk është e gatshme për të pranuar të vërtetën. Dhe në qoftë se jeni gati? A mund të (i kthyer për ju,
  i cili fshehurazi ndryshuar "i dashur" e tij) pa frikë pranoj një të dashur
  dëshira juaj për të qenë i pabesë për të? Mund ajo. Dhe imagjinoni se sa e madhe
  do të ishte në qoftë se, duke ardhur në shtëpi, ju mund të thoni jo vetëm suksese në
  punë, por edhe një datë e mirë që keni pasur në mesditë. Dhe
  merrni mbrapa ... gëzim që jeni ndjerë mirë.


  Çfarë thonë njerëzit?

  Ne nuk do të fsheh: një nismë për të praktikuar të lirë
  Marrëdhënia vjen shpesh nga burrat. Vetëm burrat janë të ndarë në dy
  kampe.

  Një i parë në martesë të lirë do të thotë


  Barazia e të dy partnerëve. Kështu që unë u kthehet duke fjetur me të gjitha kërcimtarë
  Bolshoi Teatër, dhe ju, nëse ju pëlqen - çdo lojtar të dy
  pjesë e "Spartakut." Ky njeri fituar paratë janë shpenzuar në familje,
  në vend të diamante dashnore dhe fëmijët dhe jo të braktisur mom fermë, gjarpërues
  romane në anën.
  Share të dhënat tuaja pohodenok apo përmendje
  ekzistenca e pasioneve të përkohshme - është çdo familje individ. Nëse
  grua pranon të gjitha kushtet e kësaj marrëveshjeje - nuk ka asnjë problem.

  Përkrahësit e kampit të dytë besoj në martesë të lirë
  vetëm njerëzit seksualisht të lira.

  Grua, thonë ata, nga natyra monogame,
  kështu që le të kushton gjithë veten një të vetme, e cila Natishyvshys "asgjë
  pakuptimtë "seks me të tjerët, do të jetë shtëpi e zuri gjumi, i lumtur dhe me i shkëlqyer
  copë vigan. Përveç kësaj, krevat do të shërbejë gruan e tij të dashur në nivelin më të lartë,
  lëvizur dhe ngacmuar të kuptuarit e saj të rrallë dhe durim. Në çifte të tilla
  gra sillen ndryshe. Disa vuajnë padrejtë dakord me ta
  pikëpamje, balanca e pushtetit nga frika e duke u lënë pa mbështetje. Të tjerët janë
  "polihamnist natyral" i njeriut me shpresën e fshehtë që "nahulyayetsya dhe fillon
  vlera. " Të tjerët në mënyrë të pakujdesshme besoj se dashuria e tyre është modele më të forta e më shumë

  sjellje - në një ". çfarë nuk bëjnë për rrugët e një njeriu" Ka edhe
  i katërt, me të gjitha mjetet për të bindur veten se "liria selektive
  martesa "është gjendje normale. Çfarëdo ajo ishte, në miting
  Skenari i dytë, grua ndihet as rehat as të lirë. Nga ideja
  Martesa e lirë është vetëm një shell.


  Çfarë mendoni se martesa e lirë?

  Caktuar plus pa marrëdhënie - kufizimin ndershmëri
  partnerët. Ndershmëria nënkupton një shkallë të lartë të besimit. Dhe pse,
  përveç besimit, ju mund të ndërtojë një martesë të vërtetë të fortë? A nuk të bëhet
  alternativë të lirë për martesë tradicionale monogame, e cila besohet

  shumë njerëz shumë të zgjuar shpejt kapërcen veten? ..