Marrëdhëniet me njeriun familjar


 • Të afërmit e njeriut

 • Të afërmit e njeriut

  Çdo grua që martohet, ajo nuk është e gatshme për se
  Së bashku me burrin e saj ajo kishte një masë të afërmit të reja. Dhe jo çdo
  ajo e kupton se të afërmit e kanë një ndikim të madh në tuaj
  gruaja. Nëse keni krijuar kontakte me ta, ata do të qëndrojnë me ju
  mur. Nëse rozsvarytysya, ata mund të bëni jetën tuaj të mjerueshme.

  Le të fillojmë me më të rëndësishme - me të vjehrrën. Mënyra më e mirë
  vendin e saj në veten tuaj - pyesni këshill për çdo rast. Askush
  ofron jetojnë mendjen e saj, por të jetë i urtë dhe le të saj e di
  që e vlerësojmë mendimin e saj. In-ligj duhet të ndiheni të - it

  ende të nevojshme, dhe tani jo vetëm që djali i tij i preferuar, por e tij
  shoqërues. Pas një kohe, të shkojnë përpara - zayavytesya për të vizituar,
  vetëm një, dhe terhiq disa xhingël (p.sh.,
  ibrik çaji) dhe të thonë diçka si: "Kjo dashur! Saw dhe
  keni vendosur për të blerë! ". Dëgjoni ankesa-ligjit, simpatizohet me të, por
  Mos harroni për komplimentet, të tilla si në vijim: "Edhe pse ju dhe
  këmbët i lënduar, ju duket e madhe. "


  Asnjëherë mos shaj në
  njeri-in-ligj! Mbani mend, ju njeriun, dhe djalin e saj të preferuar, të cilit
  ju mori atë. Nëse ju filloni in-ligj fajësojnë burrin tënd, nuk ka


  rast nuk e mbështesin atë. Në fakt, ajo nuk e konsideron të saj
  biri i një të varfër dhe vetëm grumbles rendit. Asnjëherë mos diskutojnë me
  in-ligjit të afërmit dhe prindërit.

  Arritja vendndodhjen
  babai i saj shumë më e lehtë. Ajo është e vendosur zakonisht kundër grave
  miqësore. Gjëja e parë që bëni - të kthehet tek ai për ndihmë
  (Për shembull, në qoftë se shoferi, vizitoni atë në kryerjen e një dobët
  "Gjashtë"). Të jenë të kujdesshëm kur ajo godet historitë e tyre
  punë apo jetën dhe mos harroni detajet, por në takimin e ardhshëm
  të bëjnë pyetje mbi këto tema - kjo duket shumë e bukur. Shumë
  Burrat si për të kujtojnë episode heroike nga jeta e tij.

  Rreth
  Familja e dëgjonin ata njëqind herë, dhe mezi-ligj zbulon gojën tuaj
  Nuk ankohem me zë të ulët: "A nuk flasin përsëri si ju nxorrën
  fëmijë me vrimë / mace u ngritën nga një pemë i gjatë / të shpëtuar gjyshen e një fqinjit,
  kur ata kishin një zjarr, "Ju janë të nevojshme për të treguar një interes të vërtetë -
  nuk humbasin.

  Në shumë familje, ka një personi të cilit
  tall. Shpesh ky gjyshi ose gjyshja. Pra, nuk e marrin
  Pjesëmarrja në zbavitëse publike. Gjyshja ime, i cili nuk ka dhënë gojën dekadë
  të zbulojë, do të jenë të lumtur për të nënshkruar ndonjë dhe vëmendje në çdo rast
  do të thonë se ju jeni të sjellshëm, dashamirës dhe në përgjithësi sa me fat ajo

  nip.

  Kjo ndodh në mënyrë që familja është e ndarë në grupe, duke çuar në mes
  një luftë pamëshirshëm. Në asnjë rast nuk i përkiste ndonjë
  koalicion. Qëndro larg, dhe martesa juaj do të jetë shumë më e fortë nëse
  njerëzit do të kuptojnë - nuk skandalistka gruan, por një grua.

  Sinqerisht
  I uroj të gjithë lexuesit e artikujt e mi të martuar mos harroni se i dobët
  paqja është më mirë se një grindje të mirë dhe të bëjë një pr% D
  0? Problemet me duart e tyre!

  Informacion nga artikullit "Si për të përmirësuar marrëdhëniet me të afërmit e burrit të saj?"