Pro Viagra dhe të këqijat


 • Drogës për të rritur rrjedhjen e gjakut në muskujt e zemrës
 • Për të ndihmuar "Viagra"
 • Me kujdes
 • Efekt anësor "Viagra"

 • Drogës për të rritur rrjedhjen e gjakut në muskujt e zemrës

  Shkencëtarët kanë zhvilluar një ilaç të ri për të rritur rrjedhjen e gjakut në muskujt e zemrës dhe presionin e ulët të gjakut. Megjithatë, pritjet nuk janë të justifikuara. Por është vërejtur se drogës siguron rrjedhjen e konsiderueshme e gjakut në organet gjenitale mashkullore, dhe rrjedhimisht përmirëson cilësinë e erections. Ky medikament është quajtur "Viagra".

  Kjo është vetëm kur një njeri ndjen një zgjimit të natyrshme seksuale, dhe kur marrëdhënia seksuale është e përfunduar, penis natyrisht kthehet në gjendje të relaksuar.

  Me fjalë të tjera, "Viagra" vetëm ndikon në mekanizmat natyrore të ereksionit dhe kjo ishte risi e saj të pamohueshme dhe popullariteti sekret i madh.


  Për të ndihmuar "Viagra"

  Sipas hulumtimit, "Viagra" mund të ndihmojë:

 • pacientët me mosfunksionim ngrerë psychogenic;
 • diabet;
 • atherosclerosis;
 • me dëmtimin e nervave që shkojnë në enët e gjakut e penisit;
 • me lëndimit të palcës kurrizore dhe kushtet e tjera të lidhura klinike;
 • njerëz të cilët janë duke marrë në të njëjtën kohë një numër të barnave, etj
 • Për fat të keq, të gjitha llojet e mosfunksionim ngrerë kuruar drogës nuk mund të. Në çdo rast, para se të marrë ndonjë ilaç, ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj.  Me kujdes

  Në "Viagra" dëgjuar gjithçka. Por pak e dinë në lidhje me efektet e saj anësore dhe pasojat serioze të pranimit të pakontrolluar.

  Kujdes në përdorimin e "Viagra" për njerëzit që janë në vazhdim e sipër, pasi duke marrë kontrollin e llojeve të ndryshme të makinerive. Ndonjëherë pas gëlltitje të njerëzve shpejt mund të ndryshojnë ndjenjat ngjyra është e dominuar lule blu. Në këtë udhëzues një Airlines amerikan ka ndaluar pilotët e saj për të marrë "Viagra" për një orë para fluturimit.

  Veçanërisht të kujdesshëm që ju duhet të jenë njerëz me sëmundje të rënda të sistemit kardiovaskular (dështimit të zemrës, angina, iskemike).

  Ata kanë nevojë për mbikëqyrje të vazhdueshme mjekësore. Marrëdhënia seksuale - është një ushtrim i rëndë për një person me probleme kardiake.
  Mbajeni këtë në mendje nëse ka simptoma të tilla si dhimbje të zemrës me ushtrimin dhe / ose në pjesën tjetër, kujtesës dëmtuar dhe kapacitetit mendor që përparojë gjatë disa muajve të fundit. Seriozisht qasje pyetje është për ata që kanë pësuar sulm në zemër ose goditje në tru. Kjo do të thotë se domosdo duhet të konsultoheni me mjekun tuaj në lidhje me arsyeshmërinë e marrjes së "Viagra".

  Ka disa njerëz të cilët nuk duhet të marrë "Viagra". Që nga "Viagra" është i përfshirë në proceset biokimike që lidhen me shkëmbimin e oksidit nitrik, ajo mund të ndërveprojnë me droga të tjera, të quajtura nitrateve, të cilat përdoren për të trajtuar sëmundje të zemrës.

  Prandaj, çdo njeri që merr nitrateve në asnjë formë, nuk duhet të marrë "Viagra" në asnjë rrethanë.

  Kujdes duhet të ushtrohet dhe pacientët të cilët kanë parë ndodhi priapism. Edhe pse deri më sot jo një njoftimi i vetëm i shfaqjes së priapism në pacientët që marrin "Viagra", pacientët të cilët kanë një tendencë për origjinën e saj, është e nevojshme edhe mbikëqyrje serioze mjekësore.

  Sa për ndikimin e "Viagra" në meshkuj të shëndoshë të cilët dëgjuar për mrekulli drogës dhe duan për të kënaqur kureshtjen, atëherë, sipas ekspertëve të kompanisë "Pfizer", "Viagra" bën atyre asnjë efekt!

  Kjo është, në qoftë se përdorimi i pilulës "Viagra" ju ndjeni një zbulim të madh revolucionar në seksualitetin e tyre, kështu që qartë është që të shkoni për këshillim në andrologist. Jo domosdoshmërisht do të thotë prania e ndonjë sëmundje, por sondazhi nuk ka dëm.


  Efekt anësor "Viagra"

  Efektet anësore më të zakonshme janë:

 • dhimbje koke (15.8%);
 • skuqje e papritur e fytyrës dhe qafës (10,5%);
 • mungesa e nuhatjes (5,5%) dhe skuqje e zgavrën e hundës (4,2%).
 • Këto efekte të padëshiruara janë zakonisht të rastit në natyrë, i butë dhe i moderuar, dhe jo diktuar nevojën për trajtimin e ndërprerjes.

  Nga lart ajo mund të konkludohet se ekziston deri më sot njohja e kësaj përgatitje ju lejon të caktojë pacientët e tij, si trajtim episodik dhe afatgjatë i mosfunksionim ngrerë.

  Sigurisht, me të gjitha masat.

  Informacion nga artikullin "Viagra: mirat dhe të këqijat"

  Diskutoni komuniteteve:

 • Impotencë
 • Çrregullime seksuale në meshkuj