Llojet blashinh sindromi


 • Si funksionon sindromi blashinh
 • Hyperhidrosis dhe sindromi blashinh
 • Format sindromi blashinh

 • Sudden fytyrë skuqje sot janë të shqetësuar me dy mijë njerëz. Emrin Sëmundjet mjekësore - sindromi blashinh. Shpesh ky sindrom është eritrofobiya satelit - frika zalytysya bojë në kohë të gabuar. Sindroma Blashinh si hyperhidrosis, është një pasojë e çrregullimeve të sistemit nervor.


  Si funksionon sindromi blashinh

  Sistemi nervor është një koleksion i organeve që formuan ind nervor. Sajë të sistemit nervor trupi ynë reagon në mjedisin, ka një numër të funksioneve fiziologjike.

  Përveç kësaj, sistemi nervor është përgjegjës për metabolizmin. Sistemi nervor të ndahet në somatike dhe autonom. Sistem somatike kontrollon gjuhën tonë të lëvizjes. Për shkak të sistemit autonom rreh zemra jonë qarkullon gjaku është djersitje. Prandaj mosfunksionim i sistemit autonom mund të shkaktojnë sindromin blashinh, ose hyperhidrosis (djersitje e tepruar). Në rrethana normale një person blushes ose djersitje nga ngrohjes, të ftohtë, tendosje fizike. Nëse ka sindromi blashinh ose hyperhidrosis, një person është i ekspozuar ndaj emocion të vogël zor.


  Hyperhidrosis dhe sindromi blashinh

  Një formë që mund të marrë hyperhidrosis - fytyrën e tepruar djersitje.


  Shpesh në këto situata hyperhidrosis kombinuar me fytyrë skuqje. Ky reagim mund të shkaktojë alkoolit trupit ose ushqim erëza. Një njeri që i ka hasur në mënyrë të përsëritur të njëjtin problem, skuqje fillon të frikësohen që e bën sistemin impuls nervor shtuar fytyrë bojë përsëri dhe përsëri. Emri mjekësor i kësaj frike - eritrofobiya. Kështu, ne shohim një rreth vicioz, i cili në masë të madhe e komplikon jetën shoqërore. Fytyra të ndritshme të kuqe është në gjendje për të bërë përshtypje një punëdhënës potencial ose prishin data e parë sepse blashinh Sindromi - nuk është skuqem i trembur dhe fytyrë të ndritshme të kuqe, qafën dhe shpesh - pjesë të tjera të trupit.

  Sindromi blashinh Sam është më shumë patologji sesa sëmundja. Kjo nuk do të ndikojë në shëndetin e njeriut, por një nxitje për të kontrolluar gjendjen e trupit, si të shkaktuara nga çrregullime të tjera.


  Format sindromi blashinh

  Personi skuqje të ndahen në tri forma:

 • Skuqje - modesti dhe drojë pasojë (nëse nuk është mësuar të përgjigjet shpejt dhe të tregojnë emocionet e tyre - ajo mund të kthehet e kuqe)
 • Skuqje - një pasojë e konfliktit (shpesh manifestohet në kontest të nxehtë në një përshtatje e bujë ose).
 • Kombinimi blashinh sindromi dhe hyperhidrosis kur shoqërohet me fytyrë djersitje të kuqe.

 • Sindromi Blashinh priren të shumë grave gjatë menopauzës. Gjithashtu mund të shkaktojë alkool fytyrës shtyer, ose përdorin drogë.

  Në shumicën e rasteve sindromi blashinh shoqëruar eritrofobiey cila, siç u përmend më lart, është frika e fluksit të gjakut në fytyrë. Eritrofob - një njeri që ka frikë të skuqem. Kjo fobi mund të shoqërohet me depresion, si një person që vuan nga sindromi blashinh ose hyperhidrosis, ajo është shpesh e nevojshme për të marrë në situata të pakëndshme, të përballet me të tjerët tallje. Në masë të madhe të pengojë këto sëmundje në punë. Disa profesione, të tilla si juristë, politikanë, kërkojnë pjesëmarrjen në fjalime publike.

  Biznesmenët dhe menaxherët shpesh duhet të zhvillojë bisedime dhe takime. Është shumë e vështirë për të folur për njerëzit me një fytyrë të kuqe, i cili duket të nënkuptonte pasiguri në një person thotë. Gjëja kryesore është të mos marrin sindromi blashinh dhe hyperhidrosis si një funksion të pashmangshëm të trupit. Ky problem është i ekspozuar heqjen, dhe sot ka shumë trajtime të efektshme.

  Informacion nga artikullin "fytyrë të kuqe dhe djersitje çfarë të bëj?"