Si i burgosur i pasionit


 • Pasion
 • Seks
 • Besim
 • Dashuri

 • Pasion

  Ne të gjithë e dimë shprehja "varkë dashuri rrëzua Life." Kjo deklaratë, në forma të ndryshme, na shoqëron gjithë jetën. Ne e dimë se "pasioni largohem me kohë ..." Por atëherë çfarë ndodh kur njerëzit e dinë njëri-tjetrin pothuajse çdo gjë?

  Ju ndoshta duhej të ndiqte si dikush romancë furtuna përfundimisht kthehet në diçka më shumë si një miqësi. Këto marrëdhënie zakonisht urdhëroj respekt dhe admirim. Por ka një tjetër rezultat - kur pasionet e para është, njerëzit janë gradualisht duke u larguar nga njëri-tjetri, të bëhen armiq. Si për të shpjeguar këtë?

  Pse bëni disa palosshme "ideal" marrëdhënie, ndërsa të tjerë mbajtën grindje të vazhdueshme mbi asgjë dhe përfundimisht të bëhet ikje i pashmangshëm? Ajo filloi me pothuajse të njëjtën - dashurisë, admirim, një sens të ri të dëshirës për të qenë me atë person, dëgjoni atë për orë të tëra ... Çfarë është një moment kthese për çiftin, dhe njerëzit janë ose afër ose të gjeni se ata janë krejtësisht të huaj?

  Pasion i çmendur, e cila shpesh është baza e marrëdhënieve të dashuruar është shumë e rëndësishme, pa të, do të të duan më shumë si miqësisë. Por jo të gjitha marrëdhëniet fillojnë me dëshirën seksuale. Çfarë tjetër duhet të bashkohen njerëzit e dashur? Le të konsiderojnë marrëdhënien e burrit dhe gruas, të bazuar në një skemë të thjeshtuar "Kuptimi -. Passion"


  Kjo është ndoshta komponentet kryesore të çdo roman.

  Në shikim të parë kjo mund të duket se seksi dhe të kuptuarit - gjërat janë krejt të ndryshme dhe kjo nuk ka kuptim për të krahasuar ato. Por në qoftë se ata nuk e krahasojnë, ne mund të konkludojmë se një seksi i plotë është rezultat logjik i një marrëdhënie besimi mes dashur. Në të kundërtën, seksi ndihmon partnerët të kuptojnë njëri tjetrin më mirë dhe të jetë më i hapur. Ajo është në momentet e burrit intimitetin më të lehtë për të hapur, të ndjehen dhe dashuri, dhe kjo ndjenjë etje. Një grua për të dashur një njeri një mundësi për të marrë më shumë kënaqësi nga seksi. Kur njerëzit zhduken problemi sa i përket seksit, e përmirësuar papritmas marrëdhëniet me të gjitha pikat e parë.

  Pra, besimi dhe seksi - dy marrëdhëniet bashkëveprojmë rajon. Të fillojë të punojë mbi një - përmirëson të dy ...


  Seks

  Nëse njerëzit kanë probleme të përditshme, nganjëherë, në vend të kësaj ata shkojnë thellë, ajo është më e mirë për t'i shpëtuar dhe të bëjë dashuri. Problemychuvstv përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme aftësinë për të komunikuar me një partner. A nuk kanë për të marrë një pozicion mbrojtës, duke dëgjuar fjalët e personit të dashur.
  të jetë më pak i rëndësishëm, dhe ata do të jetë më e lehtë për të trajtuar. Ky ndryshim i drejtimit

  Seksi është i rëndësishëm jo vetëm për shëndetin mendor, por edhe për fizik. Përmirësuar ndjenjën e erë, ajo është më e lehtë për të përballuar me depresion ,, zvogëlon peshën, përmirëson gjendjen e përgjithshme zvogëlon gjasat e gripit dhe ftohjet, përmirëson gjendjen e fshikëzës.

  Mbi ndikimin pozitiv të seksit mund të thuhet për një kohë të gjatë ...
  reduktuar rrezikun e sëmundjeve të zemrës


  Besim


  Ne duam që personi tjetër ishte më afër ajo hodhi poshtë të gjitha masat mbrojtëse, hodhi poshtë të gjitha maska ​​dhe të hapur, të prekshme, siç ai e di vetë. Nga ana tjetër, ne e braktisin këtë afërsinë, pa discarding masat e tyre mbrojtëse. Kjo është një kontradiktë serioze është shpesh një burim i konfliktit në mes të miqve dhe të dashuruar: të dy kërkojnë afërsinë dhe sinqeriteti janë duke pritur për njëri-tjetrin, por ata kanë frikë të jenë të hapura.

  Për të mësuar se si të jetë me të vërtetë intime me dikë që e doni, ne duhet të ndalet në siklet veten, të marrë zemër vetë.

  Nëse dikush nuk e bën, ai nuk mund të presë për një tjetër depërtim. Getting shpëtoj nga këto frika, mund të themi atë që ju mendoni, më të vërtetë dhe sinqerisht. Nëse ne jemi të gatshëm për intimitet, afërsia për të inkurajuar një person tjetër. Sinqeriteti ndihmon një person dhe hapet një tjetër.
  merr veten

  Nëse kjo nuk rezulton të jetë e vërtetë për personin që të do, edhe nëse ju jeni frikë nga ai që të jetë plotësisht i sinqertë dhe i sinqertë, edhe në qoftë se ju hovayeshsya me të dhe prykydayeshsya, mbeten vigjilent - ku dhe me të cilët ju mund të jetë absolutisht i lirë dhe i qetë? Pikërisht në këtë kuptim e dashurisë - të paktën në praninë e një personi mund të jemi plotësisht lakuriq.

  Ne e dimë se ai i pëlqen, kështu që ai do të kuptojnë. Ne e dimë se ai e do, kështu që frika zhduket. Dashuria - një pjesëmarrje në jetën e njëri-tjetrit, kështu që ne mund të (! Dhe duhet) të jetë i vërtetë me të dashurit.


  Dashuri

  Nuk ka rëndësi se romancë gjithmonë të kërkuar për të portretizuar dashuri gëzim të përjetshëm, dhe vërejtjet helmuese cinikët eksplicite ekspozuar ekzagjerim romantik. Përkundër gjithë kësaj, dashuria
  ishte dhe është zgjuarit, përgjigja më e rëndësishme për të shoshë
  ekzistenca njerëzore, kërkimi i njeriut për plotësinë dhe lumturi.
  Jetojnë - do të thotë dashuri.

  Dashuria kërkon "punë" përpjekjet, është e rëndësishme që ne nuk jemi duke kërkuar për lumturi dhe unitet. Ata që vendosën të shkojnë në këtë rrugë të përbashkët, i quajtur "dashuri" duhet të mbahet në mend se reciprok "transparenca" bashkëpunim me hollësi jetën e një jete të vetme, të përbashkët - është thelbi i dashurisë.

  Për të duan njëri-tjetrin nuk do të thotë vazhdimisht të monitoruar atë temperaturën dhe impuls se si i lumtur norma njerëz në një kohë.

  Në mënyrë që të jetë me të vërtetë i lumtur në dashuri, ne duhet së pari të dëshirojë dhe të kërkojë unitet, pjesëmarrjen e komunitetit. Ndonjëherë ky unitet do të thotë shumë që mund të jenë të pakëndshme për ju, madje edhe të dhimbshme. Ajo sugjeron se, për shembull, ndershmëri, ndërsa ne nganjëherë i preferuar për të rënë pak; duhet të flasin kur ju me të vërtetë doni të fryj dhe heshtja ... Ne kemi për të kontrolluar emocionet e tyre kur të doni për të shprehur pakënaqësinë; të qëndrojnë në vend, kur në të vërtetë doni për të kandiduar; pranoni të pasigurisë në ndonjë gjë, ndërsa ne duam qartësi; diçka për të rezistuar në një kohë kur ne do të ishte ndonjë kosto për të shpëtuar botën.

  Asnjë nga këto gjëra është vetëm vetëm kërkesat e dashurisë së vërtetë nuk sjell paqe të menjëhershme dhe lumturi ata sjellin dhimbje më të menjëhershme dhe luftën. Kjo është me të vërtetë me të vërtetë duan të punojnë në qoftë se ne punojmë në të. Duke punuar për dashurinë është arritja ndershmëri dhe qartësi absolute.

  Dashur njerëzit duhet të kuptojnë se nuk është gjithmonë thyejnë problemeve emocionale. Ata duhet të mësojnë të ndajnë ndjenjat e tyre në drejtim të dialogut, para se të përpiqet për të lëvizur diskutimin. Ata duhet të ndjehen të lirë për të marrë rreziqe çiltërsi, jemi të ndërgjegjshëm për faktin se ata e dëshiruar unitetin, njohuri për çdo pranim të tjera dhe të ndërsjellë, dhe që vetëm mund të sjellë lumturi në jetë, kështu që të flasin, produkt fund.

  Ata duhet të jenë të gatshëm për të punuar
  në mënyrë që të kontribuojnë në këtë, në një kuptim,
  momente të rastit "në majat e jetës" qe e ndricojne, thellojnë dhe
  transformojë marrëdhëniet e dashurisë. Me aspiratat e tilla, ata mësojnë sekretin më të madh - e fshehtë e si për të ruajtur dhe të shumohen dashuri.

  Informacion nga neni "Love. Passion apo kuptim? ".