Perëndia, Doktor, unë jam i lodhur


 • Diagnoza dhe Trajtimi i sindromi i lodhjes kronike

 • Të gjitha shpresat për pushime, pushime, gjatë fundjavës, "hendeku" në shërbimin etj ... Por kur është shkruar raporti vjetor, pushimi i kryer në jug dhe e lejuara forcave atje, ka pasur një kollë e thatë, djersitje, reaksion alergjik ndaj ushqimit, këtu atëherë ajo është konsideruar vlerë nëse nuk ju mori pjesë lodhje jo vetëm banal dhe fytit,%
  B5vanie, i quajtur sindromi i lodhjes kronike dhe nëse ajo është koha jo vetëm të relaksoheni dhe të kërkoni për një mjek të kualifikuar që do të kuptojnë arsyen për një situatë të tillë të zgjatur dhe të japin këshilla jo vetëm e zakonshme, por edhe të përshkruajnë trajtim.  Diagnoza dhe Trajtimi i sindromi i lodhjes kronike


  Kompleksiteti i diagnostikimin dhe trajtimin e sindromi i lodhjes kronike është shkaku i kësaj gjendje mund të jetë sëmundje shumë të ndryshme që administrohen specialistë të ndryshëm.

  Për shembull, për të marrë një terapist, pacientët me anemi, infeksionet e ndryshme virale (citomegalovirusit, virus Epstein-Barr) dhe infeksionet me virus (Klamidia dhe pneumoni Mycoplasma), për të mos përmendur tuberkuloz, një endocrinologist - mungesa e funksionit të tiroides dhe zvogëluar funksionin e veshkave gjëndër, një dermatolog - nga infektimi parazitare; dhe një gjinekolog - me ndonjë nga këto sëmundje.


  Po, po - në shekullin e 21, një metropol me të gjitha rregullat e higjienës, grupet sociale të rrezikuara në të gjitha këto sëmundje janë bërë shumë të zakonshme. Përse? Dieta strikte ose ka kufizime diete apo ushqim gjatë natës 1 në ditë, dhe thekson fluturime, probleme kronike të gjumit, "gjumë të rreckosur ritmin", kur viziton palët dhe klubet e natës, vizita të shpeshta në destinacione ekzotike dhe dashurinë e kuzhines orientale, e cila funksion - nuk ka ngrohje përpunimi i mishit, peshkut dhe të perimeve - e gjithë kjo "fisnik" shkakton worms, anemi dhe imunitet të reduktuar dhe kronike lodhje gjendjen e një sëmundjeje.

  Nëse ju ose familja juaj dhe miqtë nuk mund të kuptojnë për shkak të gjendje e sëmurë e tyre - ju lutem kontaktoni me klinikën tonë.

  Burrat janë të këshilluar për të marrë një takim me një specialist kryesor i klinikën tonë MD Lilitse Galina V., ajo do të shqyrtojë ankesën dhe të ju ndihmojë të bëni një plan të sondazhit të shpejt, informative (dhe për më pak para!) Për të marrë diagnozën e duhur dhe për të filluar trajtimin. Për të përmirësuar efikasitetin dhe shpejtësinë e trajtimit ajo mund të bëhet në një spital ditor. Gratë janë më të përshtatshëm për t'iu referuar një gjinekolog, endokrinolog kandidat i shkencave mjekësore Catherine V. Buharinin, me qëllim të identifikimit menjëherë shkaqet e mundshme gjinekologjike e lodhjes kronike.

  Për ata që nuk e shohin nevojën për të parë një mjek, por dëshiron të bëjë një tablo të plotë të shëndetit të tyre në klinikën tonë ka një studim kompleks program "Zbulimi i Lodhja kronike Sindromi".

  Pas përfundimit të programit, nëse është e nevojshme, të konsultoheni me një mjek ju jeni gati për analizë.

  A nuk do të vonojnë çështjet e shëndetit "për më vonë". "Pastaj," do të jetë më i gjatë dhe .... më të shtrenjta.

  MD, mjek mjek Lilitsa Galina V.
  MD, gjinekolog, endokrinolog Catherine V. Buharini

  Për publicitet