Shkaqet biseksualë dhe pasojat


 • Moda e re
 • Manifestime të biseksualiteti
 • Shkaqet e fshehur dhe të hapur

 • Moda e re

  Disa vjet më parë ka pasur një të ashtu-quajtur biseksualiteti modës (i parë në gratë pastaj në meshkuj). Sigurisht, këto marrëdhënie seksuale kanë ekzistuar gjithmonë, por unë kurrë nuk ishte tipike e hapjes dhe popullaritetit të tillë.

  Studimet kanë treguar se rreth 70% e meshkujve dhe 40% e grave të paktën një herë në jetën e tyre ka pasur marrëdhënie seksuale me artikullin e tij. Pajtohem, është të mendoni rreth.

  Seksolog i njohur, Profesor Kinsey, ka gjetur se njerëzit janë seksualiteti shumë të ndryshme për të ndarë të gjitha në dy koncepte: heteroseksualiteti dhe homoseksualiteti.

  Pas intervistave Kinsey tregoi se vetëm 25% e njerëzve krejtësisht heteroseksuale dhe homoseksuale 5% e plotë. Kështu, duket se 70% janë diku në mes hetero dhe homoseksualizmit.

  Sigmund Freud deklaruar që të gjithë njerëzit janë të lindur biseksual, dhe në zhvillimin dhe edukimin ne mbledhim informacion të caktuar (rregullat, traditat) që i jep formë sjelljen tonë të ardhshme seksuale.


  Manifestime të biseksualiteti

  Unë mendoj se shumë pyetje se si shfaqet biseksualiteti apo homoseksualiteti. Hipotekuar këtë "funksion" është në lindje apo të paraqitet në rrjedhën e jetës? Torturuar njerëz dhe nëse një sjellje e tillë është homoseksualiteti normal ose jo apo biseksualiteti shtrembërim, patologji.


  Çfarë mund të konsiderohet normë dhe ku është kufiri?

  Njeri Biseksual që ndjen dëshirën seksuale dhe përfaqësuesit e saj për të dhe të seksit të kundërt. Një person i tillë gëzon një marrëdhënie seksuale me burrat dhe gratë nga kontakti. Psikologët biseksualiteti nuk është njohur si një devijim.

  Në një kuptim, biseksual më shumë "të avancuara" në seks, si e hapur për eksperimente të tilla dhe ndoshta ka një jetë të pasur seksuale dhe përvojat seksuale të ndritshme në kontrast me popullin "standarde".


  Shkaqet e fshehur dhe të hapur

  Nëse jo standarde në sjelljen seksuale e njeriut nuk është një tipar i lindur, arsyeja kryesore mund të jetë kënaqësia e marrëdhënieve me seksin e kundërt.

  Gratë mund të mos dashuri dhe butësi, dhe marrëdhëniet lezbike mund të jetë rezultat i idesë që një grua gjithmonë e di se çfarë të tjetër në aspektin seksual.

  Ndër shkaqet e biseksualiteti femra gjithashtu mund të zgjidhni "faktori mashkull". Gjithkush e di në mënyrë të përkryer se si njerëzit reagojnë me dhunë ndaj çdo shfaqje lezbike.

  Biseksual natyrisht vërtetuar jo vetëm nga Sigmund Freud, por shumë sexologists. Megjithatë, biseksualiteti është edhe më i dukshëm dhe i fshehur.

  Shumë shpesh sjellje seksuale nuk përputhet me dëshirat e tyre më të thella, e dëshiron një, por me kujdes fsheh dëshirën e tij dhe e bën krejt të ndryshme.

  Pavarësisht popullarizimin e kësaj pjese të jetës seksuale në shoqërinë tepër shumë paragjykime dhe moralit që të paktën çdo i dyti nuk mund të fshehin mnohoseksulnost e tij. Për më tepër, më e zhvilluar frika biseksualiteti njerëzor vet, armiqësia dhe armiqësia ai trajtoj homoseksual ose biseksual. Scary hapur?

  Informacion nga artikullin "faktor i rrezikut: biseksualiteti"