Affirmations janë duke punuar në jetën e tyre përmes mendimit


 • Shëndetësor
 • Dashuri
 • Para
 • Vetëndihmë


 • Afirmimi - një të shkurtër, fraza ngjeshur që përmbajnë
  Deklaratat pozitive për jetën. Duke marrë atë një rregull për të përsëritur ato
  çdo ditë, ju në mënyrë dramatike mund të ndryshojë jetën tuaj për të mirë.
  Këtu janë disa rregulla të krijuar affirmations tuaj.

 • Affirmations
  për të marrë e parë-person, shpesh duhet të përdorin
  përemri "unë". Duke folur mund të jetë mendërisht apo me zë të lartë apo të shkruaj - Përgjithshëm rregullisht. Idealisht shprehem affirmations me zë të lartë për
  minuta. Affirmations Tjetër punuar jo më parë se
  orë. Kjo është një nevojë nënndërgjegjeshëm për të nënshkruar affirmatsiyu dhe të fillojnë atë

  përdorni.
 • Affirmations
  çdo ditë duhet të jetë pozitiv. Kjo do të thotë se ajo nuk duhet
  përmbajnë një pjesë të "jo". Për më tepër, ajo duhet të bëhet në të tashmen
  kohë - si në qoftë se ju jeni duke thënë se ju tashmë e keni. Për shembull: "I
  i pasur ".
 • Affirmations-qëllim
  nuk përmbajnë fjalën "duan". "Unë blej një makinë" - një pohim i vërtetë, "I
  Unë dua të blej një makinë "- është e gabuar.
 • Çdo
  Affirmations duhet prohovoryuvatysya çdo ditë për disa javë.
  Në vend se një herë në ditë.
 • Flas
  affirmatsiyu rekomanduar trupin të relaksuar dhe mendjen: menjëherë
  pas fjetur gjatë natës ose në shtrat.
 • Këtu janë disa shembuj të affirmations zgjeruar


  sferat e ndryshme të jetës. Nëse ju nuk përshtaten mjaft një grup të affirmations, ju jeni të lirë
  të ndryshojë të gjithë ata që ju dëshironi.


  Shëndetësor

  Unë jam i shëndetshëm. I bandat e fuqisë dhe energjisë. Kam humbur të gjithë
  Sëmundjet. Unë ndihem i fortë dhe i fuqishëm. Unë kam një potencial për të shëndetshëm
  mënyrën e jetesës. Unë aspirojnë për shëndetin absolute. Shëndetin tim i shkëlqyer
  më ndihmon të ndihem mirë dhe i lehtë.


  Dashuri

  Unë jam plot me dashuri. Unë rrezatojë dashuri. Unë e dua barazim. Tim
  zemra është e mbushur me mirësi. Trupi im nën ndikimin rrezaton lumturi dhe dashuri
  gëzim.


  Para

  Unë mund të bëjë para. Unë e di se si për të tërhequr paratë. Unë kam
  gjetur mënyra për të gjithmonë kanë para.

  Unë kam gjithçka që kam nevojë. Unë gjithmonë
  para të mjaftueshme që unë kam. I lehtë të marrë paratë lehtë dhe me ta
  shkëputje. Paratë do mua dhe të lumtur për të ardhur tek unë.


  Vetëndihmë

  Unë i organizuar dhe i disiplinuar. Unë jam i planifikimit. Unë mund
  ndjek planin. Unë në mënyrë të arsyeshme mund të menaxhuar kohën. Unë kam pushtet të plotë në
  kryer të gjitha planet tona. Çdo ditë unë bëhen më të organizuar dhe të gjithë
  më përgjegjës.

  Këta shembuj - vetëm një rënie në oqean të madh të affirmations,
  ju mund të krijojë për të ndryshuar jetën në tuaj. Nuk ka është
  një subjekt, jo-affirmations. Ejani me affirmations e tyre, dhe le të

  në frontin e ju nuk do të ketë pengesa për lumturi dhe harmoni.

  Nëse jeni të interesuar në idenë e affirmations dhe ju të dalë me të vështirë
  affirmations e tyre, ne mund të ju ndihmojë me shtimin e tyre. Ju vetëm përgjigjem
  dy pyetje:

 • Nëse ju doni të
  A ju merrni affirmations të reja çdo javë si pjesë e një javore
  Mailing portal?
 • Çfarë
  temë për ju affirmations interesante shumicën? Ju mund të specifikoni se sa i gjerë
  temë dhe të ngushta, të tilla si "punë", "shëndetit financiar" ose "si
  mos bërtas me një fëmijë "," sa të ndaluar për të ngrënë. "