Anorgasmia


 • Orgazmë
 • Mungesa e orgazmës

 • Orgazmë

  Marrëdhëniet Top seksuale mes një burri dhe një gruaje - seksual raportit seksual, duke kulminuar në orgazmë është. Nëse thuajse çdo njeri përjeton orgazmë në gratë është shumë më e komplikuar: ndjen kënaqësi vetëm një në katër, dhe gjysma e mbetur përafërsisht e grave kanë orgasms shpesh, rreth një e treta - e rrallë dhe të tjerët - kurrë.

  Mungesa e orgazmës (anorgasmia) duhet të dallohet nga ftohtësi seksuale. Kur ftohtësi seksuale kuptoj mungesën e interesit në seks, zonat jo të ndjeshme erotik dhe marrëdhënieve seksuale - indiferent. Kur gruaja Anorgasmia qef, sex i jep asaj një kënaqësi, por jo faza finale - orgazmë.  Vetëm kohët e fundit, njerëzit kanë qenë duke i kushtuar vëmendje shumë për të orgazmës femërore, duke e konsideruar atë një dëshmi e fuqisë së tij mashkullore. Edhe pse kohë më parë filozofi indian dhe kinez konsiderohet çështje e grave të përmbushur një nga faktorët më të rëndësishëm të dashurisë harmonike. Nuk ishte një mendim se mungesa e orgazmës në femra fajësojnë burrat.


  "Për të rritur femra zgjimit seksual, burra kërkoi qasje kreative ndaj marrëdhënieve të dashurisë, të diversifikuar sjellje, përdorin mjete shtesë, të shikojnë pornografinë, të shkojnë në lojëra të luajnë rol-dhe produkteve të ndryshme farmaceutike, duke filluar nga mizat flluskë dhe duke përfunduar me Yohimbine.


  Dashuruar meshkujt ishin më shumë pasion përpiqen të sigurojnë që gratë të arrijë orgazmë, se sa për të shijuar veten. Dhe burrat punuar më shumë, më shumë e vështirë që të ketë gra të cilët u ndjenë të detyruar të japin moans pritshme, ndryshe të dy partnerët kërcënuar natë pa gjumë. Orgazmë simuluar ishte etikë profesionale të nevojshme komponent i marrëdhënieve seksuale ", - thotë Germaine Greer - shkrimtar, shkencëtar dhe TV prezantues, një nga më të rëndësishme të shekullit XX feministe.

  Megjithatë, siç tregohet nga studime të mëtejshme, rolin e burrave në arritjen e orgazmës një grua disi të ekzagjeruar.

  Rol shumë të rëndësishëm ka luajtur nga faktorë Psikogjenike - orendi të papërshtatshme, vështirësitë e brendshme dhe operacionale, frika e gjetjes shtatzënë dhe më shumë, se është "paaftësia e femrave për të dorëzohen."

  Gjatë intimiteti seksual në gjak ejected një numër të madh të hormoneve dhe të gjakut është të plotësojë legen. Kur orgazmë duke reduktuar muskujt perineal është dalje e gjakut, dhe trupi i gruas për 15-20 minuta kthehet në normale. Në mungesë të gjakut orgazmë, plot hormoneve ngadalë lë organet e legenit (nga një orë për të dy), dhe prandaj zhvillojnë mastitë ndryshme, fibroids dhe sëmundjeve të tjera.

  Gjinekologët thonë se një përqindje e konsiderueshme e pacientëve të tyre - një grua që vuajnë nga anorgasmia.


  Mungesa e orgazmës

  Mungesa e orgazmës ndikon negativisht në sistemin nervor. Shpesh ka ankth ose depresion, gjendje e sëmurë, depresioni pas raportit seksual. Ka neurozë dhe histerike reagime, dhimbje koke, nervozizëm, dhe depresioni.

  Çdo veprim duhet të sillen në përfundimin e vet logjik. Zgjimit seksual duhet të përfundojë me orgazmë. Nëse ju nuk sjellin operacionin në përfundimin e vet logjik, ajo as varet ose rinis, por gruaja - nuk kompjuter nuk do të reboot, dhe udhëheqës të vazhdueshme hovering në probleme serioze shëndetësore.  Një grua duhet të mësojnë të ndjehen trupin tuaj. Themelor rregull - një "undressing - refuzojë ndonjë turp," një grua duhet të jetë në gjendje të ndjehen të burrit të saj që ajo dëshiron atë. Ende një rol të madh për burrin e saj, dhe ai do të ndjehen të dashur të tij, të kuptojnë se çfarë ajo dëshiron. Seksi duhet të jetë harmonike. Një grua duhet të mësojnë se ajo vetëm mund të sjellë kënaqësi për të dy burrat dhe veten e tij.

  Nga rruga: "Rezultatet e një studimi të kryer nga hulumtuesit nga SHBA dhe Norvegjia kanë treguar se meshkujt mbi 50 janë të jetës më të kënaqur seksuale në krahasim me tridhjetë vjet."

  Informacion nga Igor artikull Abramov "Çfarë është Anorgasmia, dhe pse ajo është një rrezik për gratë?"