9 Gabimet në sjellje që e pengojnë të ndërtuar karrierë


 • Lot krokodili
 • Puna e dikujt tjetër
 • Pritje
 • On bukurisë femërore
 • Mes nesh, vajzat
 • Marrëdhënia me shef
 • Gjithkush nuk ka si
 • Pesë cent
 • Asamble

 • Lot krokodili

  Lot gratë - një gjë e çuditshme. Gjithkush reagon ndaj tyre në mënyra të ndryshme paleta e ndjenjave aq të ndryshme që mund të bie në dashuri me ju, kur ju jeni duke qarë, të tjerë në formën e lot krokodili inatosur dhe të humbasë pak durim.
  Presin që kolegët tuaj dhe veçanërisht kokë mënyrën e parë të sillen, veçanërisht nuk ia vlen. Sigurisht, ka situata kur frenuar pika kripur rrjedhin nga sytë e tij, është thjesht e pamundur.

  Sidomos kur është fjala për padrejtësinë që ka ndodhur tek ju në zyrë, probleme me një të dashur i cili papritur në mes të ditës për të trullos ju me pretendimet e tyre. Lotët? E pra, prit siguri nga kolegët nuk është e nevojshme. Porydaty më mirë në dhomën zonjat ", atëherë përbërjen e saktë shkrirë dhe u kthye në vendin e punës, kërkoj falje. Sigurisht, nuk ka nevojë të lotëve tezgë agresionin dhe zemërimin, kolegët, edhe nëse fajtor, janë kolegët dhe miqtë.

  Puna e dikujt tjetër

  Kur ne vlashtovuyemosya në punë, angazhimin tonë për punëdhënësit tonë diskutohen dhe të përcaktuara qartë.


  Duke ditur këtë, ju inteligjente mund të ndajë përgjegjësinë për gjëra të caktuara në mes të çdo punonjës. Sigurisht, me kalimin e kohës, në punë ne kemi miq atje ose vetëm miq të mirë që ndonjëherë kërkuar për të ndihmuar në ndonjë drejtim. Hedging kolegët - një shembull të mirë të kualifikimeve tuaja për udhëheqje. Vetëm mos harroni se njerëzit e tjerë vazhdimisht ringjallet detyra të vogla, ju mund të filloni për të përmbushur jo i plotë i tyre - thjesht nuk kanë kohë. Pra, nuk nxitojnë për të tërhequr dorën dhe të ndihmojë të gjithë. Të mbajë vetëm për detyrat për përfundimin e suksesshëm të cilën ju do të vlerësojmë. Sigurisht, ata mund të jenë komplekse, shumë serioze, por ia vlen.

  Përndryshe, ju ulem në qafë, i varur këmbët dhe të fillojnë për të përzënë. Dhe ju doni atë?

  Pritje

  Prisni ndonjë reagim pozitiv nga punëdhënësit - punë të këqija. Kjo vlen për lavdërim dhe promovimin dhe rritjen e pagave. Mos prisni deri sa ju të vini re dhe të marrë iniciativën. Nga rruga, ju dhe mënyrë modest për të theksuar arritjet e tyre. Pra, pa hezitim theksojnë tundimit për të komunikuar dhe të përfituar nga komplimente nga kolegët në çdo rast nuk do të heqë dorë dhe nuk e mohoj talentin dhe mundin e tij.

  On bukurisë femërore

  Asnjëherë gjallëroj kolegët e tyre. Së pari, sepse burrat nuk domosdoshmërisht të dini se çfarë ju vetëm një të shkurtër muaj e pluhur, vetullat e kanë tërhequr, dhe buzët e saj të vërtetë holubiyut në frymën vogël të erës ftohtë.

  Burrat në thelb të doja të di se femrat e bukura nuk kanë nevojë për një ton të grim dhe koleg Observer cili udhëheq marafet mund të shkundur botën e tyre. Dhe thjesht një njeri është i paturpshëm, dhe papritmas njerëzit rreth admirues tuaj sekret wormed?

  Mes nesh, vajzë E

  Çdo organizatë ka thashethemet e veta, dhe në qoftë se nuk e provoni, se nuk shkon larg. Në mënyrë për ju kishte më pak thashetheme, ne duhet natyrisht të japin më pak terren. Për shembull, jeta juaj personale dhe marrëdhënie me eprorët. Privacy Alien është gjithmonë interesant ... Mundohuni sa më pak të jetë e mundur për të sqaruar gjërat me kolegët në telefon duke shpjeguar me një mik, të dashurën, prindërit, Paraqitja juaj për jetën, veçanërisht nëse ata janë provokues.

  Sigurisht, për të fshehur faktin se ju keni një burri, i fejuari apo person i ri nuk është i nevojshëm. Kjo do të jo vetëm biseda të jetës dhe reflektime mbi pse ju fsheh diçka, por në mënyrë të qartë nuk i pëlqeu gjysmën tuaj të tjera.

  Marrëdhënia me shef

  Novela në punë ose fruta Forbidden është e ëmbël. Beautiful, i vetmuar bos - jo një arsye për intrigës. Raste shumë të rralla ku marrëdhëniet e tilla përfundojnë në dasma, në vend se zemrat e thyera, çlirim apo karriera e thyera.

  Gjithkush nuk ka si

  Ky është një fakt. E mirë për të gjithë në jetë nuk e bëjnë, dhe në punë, të njëjtat ligje. Politika juaj është gjithmonë dikush nuk do të donte ai, ne duhet të pranojmë këtë dhe të lëvizë.

  Secili ndjek qëllimet e tij në burokracinë tonë botërore. Kështu që ju duhet të mësojnë të marrin vendime pa pyetur këshillin jo për të fituar mbështetje. Secili prej nesh vetëm përgjigjen për punën e tyre dhe kanë për të bërë atë të përkryer.

  Pesë cent

  Mos u mundoni për të futur dy cent tuaj për fjalë. Ne nuk e gjithmonë e di përgjigjen dhe sigurisht jo gjithmonë e mençur ajo mund të formulohet. Mos u mundoni për të marrë kudo. Por ndonjëherë futur tri fjalë ju mund të paraqesë një njeri të kujdesshme dhe të mençur - në këtë rast flasin qartë, jo shumë shpejt, pa informata tepërt dhe detaje të panevojshme.  Asamble

  Kur menaxhimi emërohet takime, konferenca Pappus, të cilat ju duhet të jetë i pranishëm, në asnjë rast nuk e injorojnë këtë ngjarje. Është e mundur që të mbledhë atë për ju, për shembull, për të diskutuar gjërat që ju jeni të makinës, ose ajo thjesht do të diskutojnë i rëndësishëm për të organizuar gjërat. Mbajeni veten aktiv dhe, nëse është e nevojshme, shkruaj. Besoni mua, kuvendi mund të them shumë gjëra interesante dhe të dobishme. Në asnjë rast nuk e mërzitshme, nuk flasim për gjëra që janë të parëndësishme, dhe shkëputeni telefonin.

  Së fundi, ne duam të shtoj: të mbajë në mënyrë që punët e tyre, të paktën të përpiqet për të punuar me vonesë dhe tsikavtesya, dhe në qoftë se solli polemika, gjithmonë kanë prova objektive të pafajësisë së tij - ajo është e njëjtë përbërësit për sukses.