5 Mënyrat për të ruajtur dashurinë romantike


 • Dashuri imagjinare
 • Dashuri një-mënyrë
 • Racing vrapim me pengesa
 • Dashuria në lëvizje të vazhdueshme
 • Dashuri trekëndësh
 • Dashuria ishte? - Shko përpara


 • Dashuri imagjinare


  Sa më afër që ne të gjeni një të tillë
  një, të shpejtë është romancë. Prandaj kursim drita
  Ndjenjat duhet të ndodhin më rrallë, një herë në vit, një herë në 5 vjet. Një më i mirë
  të gjitha - nuk ndodhin në të gjitha, dhe për të mbajtur në zemrën time idealin e bukur
  Prince. Ndonjëherë ju mund të ushqyer imazhin e çmuar të skenave
  filma dhe romane. Ju mund të ushqyer princit tuaj ndonjë kuptim dhe
  imagjinoni të gjitha që unë dua - mënyrë e përsosur për ne kjo nuk është e
  lënduar.
  Ndryshe vërtetë-i mbuluar lëkurës dhe të flokëve

  burrat.

  Megjithatë: Në këtë mënyrë, jetoj
  zonjat e moshës së mesme dhe të lartë shkollor. Ata janë të gatshëm të bie në dashuri
  artistë apo karaktere libër. Për sa kohë që njerëzit e vërtetë (të paktën
  në atë kohë) nuk do të rivale ëndrrat përsosur Princi. Por edhe në qoftë se
  kjo e vërtetë shfaqet në horizont, ajo është gjithmonë e mundur për të fituar nga
  duke përdorur imagjinatën vazhdimisht në krahasim me përfaqësuesit ideale. Asnjë
  njerëz në botë nuk do të mbijetojë këtë konkurs: së shpejti ajo do të sjellë e saj
  gjëra dhe pastaj fshihet pas horizont.


  Dashuri një-mënyrë

  I dashur dhe i Dashur vazhdon të ketë afër vë re - është ky
  jo një arsye për t'u gëzuar?


  Kjo situatë gjithashtu ruan të vendosur të plotë
  ndjenja romantike! Pashpërblyerë, i njëanshëm, dashuria nevzayemne
  mund të vazhdojnë për dekada të tëra si një shërbim pushime. Ajo është si dashuria
  në një princ imagjinare. Realiteti kontrolloni marrëdhënia juaj nuk është
  kërcënuese, uttering fjalë të dashur, duke goditur me një çekiç në një gisht;
  nëse ai snores natën; Sa herë në dekadën e ai jep lule? - Këto
  sekretet dhe vdes me të.

  Megjithatë: Këto
  marrëdhënie të ngjashme me sëmundje multi kronike që shkakton
  braktisim shumë kënaqësi të vërtetë. Vërtetë një-mënyrë
  dua të bëjë pronari i saj është shumë i shtrenjtë.


  Racing vrapim me pengesa

  Nëse
  këto mënyra fëminor ju nuk janë të kënaqur, ju gjithmonë mund të kurseni
  dashuri, duke gjetur dy faktin pashmangshëm. Ashtu si në
  "Romeo dhe Juliet"! Nga rruga, kush e di se çfarë do të kishte ndodhur
  nëse këto heronj romantike të bashkuar nën një çati me një pamje
  jetojnë së bashku në lumturi pas. "I dashur Romeo, unë si i lodhur
  Mblidhni çorape tuaj në qoshet! "" Juliet, por ju nuk janë të zënë, dhe
  Unë jam i lodhur si një qen. Dhe nuk ka darkë ime - përsëri nuk është gati? »

  Megjithatë: Romantik
  të ekspozuar ndaj rrezikut të vazhdueshëm: çfarë nëse ju të kapërcyer të gjithë
  pengesa? Papritmas përkushtimi juaj vynahorodytsya përfunduar sukses?

  Çfarë
  atëherë ajo do të jetë me dashuri frikë?


  Dashuria në lëvizje të vazhdueshme

  Psikologët
  ju e dini se ndjenjat mesatare romantike gjysmë-jetës në dy
  Qeniet të cilët u vendosën nën një çati është 90 ditë. Kjo mund
  Pritet që tre muaj do të ndiheni gjysma e madhësisë
  intensiv se ata ishin në fillim. Një vit më vonë, ata u kthyen në
  hiri. Kjo ndoshta mendoi palodhur "këmbësor" Don Giovanni. Dhe në
  dekada e fundit, një sjellje e tillë nuk është një privilegj
  mashkull. Disa jetojnë mirë, me rotacion mes dy shteteve: "dashuria
  Vjen "dhe" dashuri ishte. "

  Megjithatë: pak
  Nuk mund të jetë jeta në përputhje.

  Sepse jetoj pa
  stabilitet për të rriturit më tepër të lodhshme


  Dashuri trekëndësh

  Ju jeni
  si për të trajnuar një tekst të matematikës, gjithmonë të drejtuar nga pika A
  Pika B. Pika A Ju jeni njeri ndaj të cilit fjala
  "Romance" tingëllon vetëm pahijshëm. Pika B - dashnor dhe gjithë
  bukuri e marrëdhënie romantike. Njeriu i jep jetë dhe stabilitet
  rehati dhe dashnor - eksitim dhe pasion. Një njeri e sheh gruan e tij "në të gjithë
  Bukuri në shtëpi ", dhe para se të dashurin e saj, mes pengesave dhe rreziqeve
  Situata ekzotike duket jashtëtokësor të qenë romantik.

  Megjithatë: Supozoni se një njeri ndonjëherë
  është i mërzitur, dhe ai thotë: ". Një shko-por ju dhe lover tuaj"

  Dhe kështu,
  në dukje i lidhjeve moment të hareshëm: ish dashuruar sekrete formojnë
  palë e qëndrueshme. Këtu janë vetëm një romancë shpejt skysne e kësaj nga ana e tij
  ngjarje. Kjo, nga rruga, statistikat tregojnë, pas pushim me
  një njeri me tradhtinë e një gruaje është që të jetojë me të dashurin e saj në vetëm një
  Rasti i 10, shpesh rezulton dikujt tretë.


  Dashuria ishte? - Shko përpara

  Ruajtja
  romancë, ne të hapur për shkak të humbjeve. Ata janë të dy llojeve: ose duhet
  dramatike të zvogëlojë intensitetin e komunikimit dhe praktikës sipërfaqe
  Marrëdhëniet; ose fsheh kokën në rërë dhe të shkojnë në fantazi. Ose,
  duhet të braktisin të konservuar dhe ushqime të freskëta për të shkuar?

  Ndoshta
  duhet të jetojë me të dashurin e saj dhe të shohim, çfarë do të ndodhë jashtë
  Periudha romantike 90-ditore? A ka vend për dashuri?
  Disa çifte kanë bërë zbulime të ngjashme. Dashuria - too
  gjë e komplikuar, dhe pjesë romantike - vetëm një të vogël
  komponent. Por ishte këngë lëvdimi i tij, filma dhe romane. Po
  që shumë mendojnë se dashuria tjetër vetëm nuk do të ndodhë. Dhe në qoftë se ajo
  besoj se dashuria do të "marrë" çdo tre muaj.

  Atje
  Pikëpamje alternative:
  që nxehtësia e dashurisë - një lloj paraprakisht. Përndryshe ne
  kurrë nuk do të kishte guxuar të bëjë këtë aventurë të rrezikshme: start
  për të jetuar së bashku. Çfarë ndodh më pas vetëm do të praktikoni.