10 mitet për seksinJu jeni të infektuar?

Të paktën 50% e burrave dhe grave seksualisht aktive në një periudhë të jetës janë bartës të infeksioneve seksuale - papillomavirus njeriut, e cila ka një nivel të caktuar të rrezikut. Forma e dobët përfshin lythat gjenital formimin, sëmundje e lartë e tmerrshme të kancerit të qafës së mitrës dhe të tjera.

Në 90% të sistemit imunitar të njeriut vetë do të shërohen dhe të jetë në gjendje për të banish sëmundjen nga trupi i tij për 2 vjet!

Ju kishte pushim të lindjes?

Dy të tretat e grave të qenit shtatzënë për herë të parë në mes të 2001 dhe 2003 .. ka punuar në atë kohë, dhe 80% e këtyre grave ka punuar brenda një muaji ose më pak pas lindjes.

Krahasoni këtë me periudha 1961-1965 gg .. Kur 44% e grave ka punuar gjatë shtatzanisë, dhe 35% ka punuar për një muaj ose më pak pas lindjes.

Sa partnerë seksual keni pasur?

Çfarë është numri juaj? Sipas statistikave në grave të rritur të moshës 20-59 vjet, numri mesatar i partnerëve seksualë për një hapësirë ​​të madhe kohore është 4, numri mesatar i njerëzve është shtatë.

Ju kishte marrëdhënie seksuale me njëri-tjetrin?

Dy të tretat e studentëve të universitetit përbëhej nga marrëdhëniet intime me miqtë, duke justifikuar veten e tyre nga marrëdhëniet e tyre të ngushta nuk i shoqërojnë asnjë përgjegjësi. Më shumë se gjysma e studentët ishin në një marrëdhënie seksuale me një mik, ka pranuar se lidhja e tyre u ndoq nga të gjitha format e seksit, 22,7% thanë se ata kishin vetëm komunikimin, ndërsa 8% ishte Komunikimi seksual dhe Biznes .
Ju arrijë orgazmë çdo herë?

Ndërsa 75% e meshkujve gjithmonë të arrijë orgazmë gjatë seksit, vetëm 29% e grave raportuan të njëjtën gjë.
Shumica e grave nuk janë në gjendje të arrijë një kulm përmes vaginës, që kërkon zgjimit clitoral.

Ju keni një shtrat të rehatshëm?

Rreth një në 10 të rriturit e martuara - 12% - tha se zakonisht fle veçmas nga burri i saj.

Kur ju ka humbur virgjërinë tuaj?

Mesatare njeri ndarë me pafajësinë në 16,9 vite; në gratë kjo ndodh më vonë - në 17,4. Dhe studimi i ri tregon se nga disa tipare që janë të trashëguara (p.sh., temperamentin e lartë) - një person hyn në një marrëdhënie intime para kolegëve të tij.Ju duhet ndihmë?

Përafërsisht 5% e 40-vjeçari dhe 15-25% 65 - vjeçare meshkujt vjetra erektalnuyu testuar (ngrerë) mosfunksionim.
Burimi: Instituti Kombëtar i Diabetes dhe ndihmon tretjen e ushqimit dhe të veshkave Sëmundje

Madhësia ka rëndësi?

Relax, djema! Nëse treguar në filma, në SHBA mesatare penis 5-7 inç të lartë (12,7-17,78 cm) në perimetër dhe 4,6 inç (10,16-15,24 cm).

Pse po veproni kështu?

Është e qartë! Por nuk janë të ashtuquajturat motor biologjik mashkull - argumenti me të cilin uvichnyuyetsya gjenetikë. Rekord botëror për pjellori takon gruas ruse të shekullit të 18-të.

Numri i fëmijëve të lindur të saj në 27 shtatzënitë ishte 69 dhe ka përfshirë 16 palë e binjakeve "" shtatë grupe të "treshet" dhe katër 4 shtatzënisë fetusit.

Libri i Rekordeve Botërore Guinness paraqitur në faqet e pasardhësve maroken perandori përbëhej nga 342 vajza dhe 525 djem, dhe deri 1721 numri i pasardhësve mashkullor ishin të paktën 700.

Lajme përgatitur në www.livescience.com