Cilat janë kostot e sigurimit të sigurimit shëndetësor


 • Cilat janë kostot e sigurimit të sigurimit shëndetësor
 • Fëmijë
 • Aksident
 • Sëmundje kronike


 • Cilat janë kostot e sigurimit të sigurimit shëndetësor  Për festën tradicionale plazh në Turqi, Egjipt apo Tajlandë politikë standarde për 15 $ 000 do të jetë e mjaftueshme.


  "Ishte, rrëshqiti, ra, rikthehet - gips ..." Kjo nuk është një citim nga komedisë dashur - kështu që zakonisht flasin për lëndimet turistëve të tyre në kompanitë tona të sigurimit. Por të merrni kompensim të sigurimit nuk është e gjitha. Përse? Siç përshkruhet "parti" në kompani ROSNO, njerëzit shpesh ndodh gjatë pushimeve të plotë. Në pijshëm natën dhe buzyat dhe vidsypayetsya ditë në plazh, në fund - djegien nga dielli, helmimi me alkool, armëve coptuar dhe të këmbëve.
  Statistika siguruesit si vijon: aspirator nga Medicaid në vende tradicionale pushimi janë shumë më të larta se në destinacione ekzotike. Shumica e turistëve janë duke luftuar mbi motoçikletave dhe Scooters të ndryshme, me qira. Megjithatë qytetarët tanë dua për të notuar gjatë natës, jo duke marrë parasysh se shumë hotele natës përmbyt dezinfektues pishinë.
  Fëmijë  Fëmijët janë një tjetër çështje - përshtatje ndaj klmës. Në vitet e fundit, prindërit merrni me vete me pushime, madje edhe foshnjat, por harrojmë këtu se fëmija duhet të jetë të paktën 2-3 ditë për të marrë të përdoret për të të nxehtit nga 40 gradë dhe 100 për qind lagështia.


  Tani nuk ka agjenci udhëtimi nuk do të shesë një biletë pa sigurim shëndetësor, si dhe një vizë hyrjeje pa ajo nuk e merrni, por vështirë se dikush mendon se e turistëve: a keni sasi të mjaftueshme të specifikuar në politikën, të gjejnë diçka të papritur?


  Ekspertët thonë se kjo: festë tradicionale plazh në Turqi, Egjipt apo politike standarde Tajlandë për $ 15 000 do të jetë e mjaftueshme.

  Me kusht që, sigurisht, ju jeni nuk do të bëjë asgjë ekstreme, zhytje, transportim tungjesh, var rrëshqitje ... ose në politikën duhet të shprehet qartë se mbulimi i saj është i shtrirë në rast të lëndimeve personale si rezultat i ushtrimit, punë të rrezikshme, hobi ekstreme. Për këtë, natyrisht, duhet të paguajnë. Ajo është gjithashtu e dobishme për të siguruar jetën e një aksidenti të jetë në gjendje të marrin kompensim monetar për aftësinë e kufizuar rezulton nga dëmtimi.


  Aksident  Megjithatë, nëse ju bëhet një viktimë e një aksidenti turistik, siç ndodh shpesh me pushuesit tanë në Egjipt, pavarësisht sigurimit në vend do të sigurojë të gjithë kujdesin mjekësor. Kjo do të duhet të bëjë një marrëveshje - të bëjë. Por një herë kërcënimin për jetën zhduken turistë shpejt vyphaty nga klinikat jashtë shtetit. Turistët e siguruar në mënyrë specifike për të evakuuar qëndrim të përhershëm me mbështetjen e duhur mjekësore - por vetëm vetëm.
  Sëmundje kronike  Nëse ju keni acaruar një ulçerë e vjetër, aty me siguri do të duhet të paguani vetë.
  Rëndim të kronike (përfshirë mendore, veneriane dhe kancerit) sëmundjet nuk janë të siguruar ngjarje, si, në të vërtetë, djegien nga dielli dhe lëndimet në dehje alkoolit ose drogës.
  Shpesh turistët ankohen se mjeku lokal kërkuar prej tyre me marrjen e parave. Përgjigja përsëri i referohen politikës së sigurimit. Nëse ai thotë se një sasi e caktuar (zakonisht më pak se $ 50) nuk mbulohen nga sigurimi, kështu që mjeku vetëm kërkesë. Përndryshe qëndrojë i vendosur në mënyrën e vet: "Është një rast sigurimi dhe pagesa do të bëhet përmes Kompanisë Asistencës".


  Nëse ju paguani para në dorë ende kishte, mos harroni të merrni dokumentet origjinale, të cilat treguara diagnostikimin dhe trajtimin mjekësore shpenzimet tuaja.