Si te zgjidhni një filtër të ujit


 • Si te zgjidhni një pastrues me ujë

 • Sigurisht, ne e respektojmë shumë mendimin e të afërmit tënd, por ju zgjidhni filtrin vetë. Le të përpiqemi të kuptojmë.

  Është e nevojshme për të përcaktuar llojin e pastrues me ujë, ajo ju merr.

  Vodoochyschuvachi personale janë të ndryshme dhe pajisje, dhe specifikimet. Prandaj, duke zgjedhur një ose një tjetër pastrues me ujë, blerësi duhet për të filluar për të përcaktuar nevojat e tyre dhe lidhur ato me aftësitë e tyre.

  Si te zgjidhni një pastrues me ujë

  Konsideroni klasa themelore të ujit të pastrit shtëpiake:

  Uji pastrues lloj shtambë

  Si punon: uji është derdhur nga graviteti nga një tank në një tjetër, duke kaluar nëpër shtresa me sorbent.  Pros. Pastrues me ujë nuk kërkon lidhje të furnizimit me ujë, të lehtë për t'u përdorur, kërkon kontrollin e personit. Mirë për zyra, apartamente komunale, shtëpitë të mos kenë ujë të rrjedhshëm.

  Cons. Shkalla e pastrimit është zakonisht pak më e ulët se ajo e ujit të pastrit që janë të lidhura me furnizimin me ujë. Vëllim të barabartë me vëllimin e trajtuar shtambë me ujë (zakonisht 1-1,7 litra). Kjo është, në qoftë se keni nevojë për supë, për shembull, 3 litra ujë për të mbushur enë do të dyfishtë.

  Pastrues Uji - attachment mbi vinç

  Si punon: pastrues me ujë është vënë në rubinet dhe uji shkon nëpërmjet saj nën presion.


  Pros. Çmimi i ulët.


  Dimensionet e vogla (të përshtatshme për përdorim në udhëtime).

  Cons. Një sasi e vogël e sorbent, prandaj, produktiviteti i ulët (0,3-0,5 l / min) (në qoftë se ju premtoj se uji mund të filtrohen shpejt - nuk e besoj, mrekullitë nuk ndodhin). Nevojë për të përdorur tanket e magazinimit të ujit të pastër. Ju duhet të plug dhe stakoj filtrin nëse ajo nuk është siguruar duke përdorur mundësinë. Megjithatë, në rastin e dytë filtër është vazhdimisht në mikser, "dekoruar" jeta dhe ju dhe takoni.

  Rregullt pastrues rubinet uji me ujë të veçantë të pastër

  Si punon: pastrues me ujë ngulitur përgjithmonë në furnizimin me ujë. Vetë nën pastrues me ujë lavaman dhe shfaqet në një rubinet veçantë lavaman - vetëm ujë të pastër.  Pros. Në përgjithësi, shkalla e ujit më e lartë se në llojet e tjera të ujit të pastrit. Performanca e madhe. Burim të madh. Një trokitje e lehtë e veçantë për ujë të pastër. Pastrues me ujë e vendosur në lavaman dhe nuk rrëmujë hapësira e punës tuaj. Lehtësia e përdorimit dhe rehati. Ju bëni çdo kohë si të pastër si ju nevojë për të.

  Cons. Çmimi i lartë fillestar.

  Pra, çfarë lloji i pastron uji për të zgjedhur?

  Nëse jetoni vetëm dhe janë përdorur me kushtet spartan, ju mund të organizoni dhe shtambë, dhe lidhja me vinç. Por në qoftë se ju jeni duke përdorur për të ngushëlluar ose të ketë një familje të madhe dhe kanë shumë gatim, ju do të vlerësojmë lehtësi e një filtër stacionare.

  Lexo më shumë