Si te zgjidhni një gjinekolog


 • Zgjedhja gjinekolog

 • Zgjedhja gjinekolog

  Sa më shpejt ju të merrni deri në rekord në klinikën e gruas, aq më mirë. Nëse
  ju nuk e keni bërë këtë para shtatzënë, bëni sa më shpejt që
  me përvojë, ndjeu, gjeti se pritje të një fëmijë. Duhet të dini
  ju nuk keni për të marrë të regjistruar në gratë
  Këshilla në rezidencën e tij. Ju mund të sigurtë të marrë pjesë në një
  konsultimi, e cila është në afërsi të shtëpisë ku ju aktualisht
  Ora banor. Apartament është kjo një burrë apo ju jeni duke jetuar në të përkohshme
  në-ligjit, dhe ndoshta xhiruar - nuk ka rëndësi.  Dhe tani që ne të duhet t'i kushtojnë kujdes kur zgjedh një mjek

  dhe fëmijën e palindur. Mbi të gjitha, para se ju zaymetesya kërkimin e tij,
  sqaruar gjërat në vetvete. A është e rëndësishme për ju praninë në spital
  Shtëpia ku ju do të lindë, pajisjeve të reja ose ndoshta ju
  mbështetës i metodave jo tradicionale të mjekësisë? Heshtje ju të pranoni
  "orë X" pranë tij burrë në një pallto të bardhë ose ju do të jetë më të rehatshme
  compress dorën e mençur që shkoi nëpër të njëjtën mami?
  Nëse këto dhe shumë pyetje të tjera ju tashmë keni përgjigje,
  të vazhdojë në veprim - domethënë, thirrje mjekun tuaj për
  që ra zgjedhjen tuaj dhe të organizojmë në vizitën e parë.


  Mos harroni të
  bëjnë karta e parë sa më shumë informacion dhe për të gjetur jashtë
  aspekte të rëndësishme që ju duhet të shtoni në shqetësimet tuaja rreth
  shtatzënisë, urdhrat në spital, për lindjen e fëmijës, periudha pas lindjes
  dhe të jetë i sigurt për të pyesni doktorin e tyre. Mos hezitoni!


  Mësoni më shumë për rregullat që janë në spital, i cili do të jetë
  marrë në dorëzim, ose të lutem që njeriu në shtëpinë e familjes, ose ju mund të marrë
  mënyra e tyre, sa ditë keni shpenzuar në spital pas lindjes së foshnjës.
  Dhe shumë të rëndësishme: në qoftë se ju paguani para, ju duhet të jetë në gjendje të
  të mbajë kontakte të rregullta me mjekun që "të çojë" tuaj

  shtatzënisë. Ditë apo natë, në pushime apo fundjavë ju keni të drejtë
  të mbështetet në këshillën e tij, të mbështetur dhe të sigurojë të menjëhershme
  Shëndetësia.


  Duhet të theksohet se i frytshëm dhe i mirë
  Bashkëpunimi me mjekun që ju nuk e merrni në qoftë se ju nuk do mend
  këtë:

 • gjithmonë them mjeku juaj të vërtetën, mos e jep atë në
  mashtrim, mashtrim ose informacion jo i plotë mund të shkaktojë dëm për ju dhe
  fëmija juaj; - Të jetë i sigurt për të na tregoni se çfarë keni qenë i sëmurë apo të sëmurë,
  A ju operacion, abort, apo keni pasur një dështim;
 • mos harrojmë për sëmundje të trashëguar, nëse ju keni ose
  në burrin tuaj, reaksioneve alergjike dhe infeksioneve; -

  Ndiqni udhëzimet e mjekut në lidhje me rregullsinë e vizitave
  shtim në peshë, kufizime të ndryshme, mjekim dhe vitamina;
  - Nëse jeni të shqetësuar në lidhje me përdorimin e drogës, trajtim ose pranim
  para se të drogës shkaktuar një reagim të ashpër, të paguajnë për atë
  vëmendje mjekësor, ka shumë të ngjarë se do të marr një zëvendësim;
 • dhe sigurisht jo në ndonjë vonesë mënyrë "për më vonë", menjëherë
  edhe tregoni mjekut tuaj në lidhje shqetësuese ju apo simptoma të pashpjegueshme. Jo
  Pjesa tjetër e siguroi se ankthi juaj mund të dështojnë më mirë
  të sigurt.
 • Si një mjek, mos u shqetësoni se ju jeni mërzit atë.
  Së pari, puna e tij e paguar (pa marrë parasysh se ju personalisht apo shtet

  tani ku ai punon), dhe së dyti, ju së pari shtatzënë
  ai shqyrton, dhe përdoret kështu në çdo gjë.

  Të jetë i sigurt për të shkruar pyetjet mes vizitave, të cilat do të
  vendosur. Shumë i përshtatshëm "shpërndaj" letër për të dhënat në të gjithë apartament në
  vende ku ju vizitoni menduar shpesh. Në tryezë e ulët,
  krevat, telefon në kuzhinë. Gjithashtu është e nevojshme që të ketë një të veçantë dhe
  fletore ku ju shkruani emërimet dhe këshilla e mjekut.
  Në kujtesën nuk presin. "Skleroza" gjatë shtatzënisë - një nga më të
  klasa të rregullta.

  Informacion nga artikullit "Si te zgjidhni një gjinekolog?".

  Diskutoni komunitetin