Si të mos jetë i gabuar me klinikën e kirurgji kozmetike


 • Përse Liposuction?
 • "Shtatë herë masë - prerë një herë"
 • Ju duhet të marrë seriozisht në klinikë zgjedhje, të cilat do të kenë një operacioni
 • Si te zgjidhni një klinikë dhe mjeku



 • Përse Liposuction?

  Kjo procedurë ndihmon për të hequr inde yndyrore nga çdo fushat e trupit. Ka dy lloje të Liposuction, me ultratinguj dhe vakum. Mjekët Inxhinieri zgjedhin për veten tuaj, bazuar në karakteristikat e pacientit.

  Shumë gra mendojnë se humbjen e peshës pas Liposuction. Kjo nuk është e vërtetë.

  Vetëm në lidhje me një dietë dhe ushtrim të ndjeshme grua mund të mbajë një figurë të përsosur. Liposuction - jo një kurë për trashje,

  sa shumë mendojnë. Askush nuk do të marrë për të bërë të gjithë Liposuction trupit.
  Prandaj, gratë që janë të inkurajuar mbipeshë të kontaktoni
  endocrinologist dhe mjek diete.

  Përveç kësaj, jo të gjitha gratë përshtaten këtë metodë.
  Një grua duhet të ketë një, lëkurë të trashë elastike. Prandaj kjo nuk është gjithmonë
  shkon për të ndihmuar pacientët e moshuar. Në mënyrë tipike,
  yndyrë të tepërt është hequr nga mollaqe dhe bark.


  "Shtatë herë masë - prerë një herë"

  Kontaktoni botën tuaj të brendshme, mendoj
  kohë. Ndoshta dëshira juaj për të bërë një person i fiksimit të tjera në
  aftësi të kufizuara shpesh mendore (tallje) etj - Është vetëm


  produkt i problemeve tuaja psikologjike.

  Shko nën thikë
  kirurg - një gjë e rrezikshme. Është krejt e mundur që ajo nuk do të ju ndihmojë
  të shpëtoj nga komplekset. Kjo bëhet një varësi në
  kirurgji plastike dhe një person nuk mund të ndalet. Një shembull i mrekullueshëm
  Kjo janë disa prej tona dhe pop huaj yje.

  Shpesh pas operacionit, njerëzit nuk e njohin veten e tyre. Kjo
  trauma të mëdha psikologjike, edhe në qoftë se operacioni është bërë me sukses.
  Prandaj, psikologët rekomandojnë që para se të vendosni për plastike
  kirurgji, mendoj disa herë, sqaruar gjërat në të brendshme e saj
  Botërore. Nuk është çudi që ata thonë "shtatë herë më të matur - të prerë një herë"


  Ju duhet të marrë seriozisht në klinikë zgjedhje, të cilat do të kenë një operacioni

  Shumë gra përjetojnë për shkak të paraqitjes së këtyre
  mjekër të dyfishtë. Heqin mjekër - operacion i dhimbshëm,
  shoqëruar me rrezikun e dhëmbëza. Shumë yje pop bien
  viktimat kirurgët pakualifikuar kozmetike. Një i tillë
  Ndërhyrja si futja e implantit, të tilla si folds nasolabial
  mund të shkaktojë alergji, ënjtje, dhimbje personi. Kjo është në të mirë!

  Dobët
  kualifikuar "person me një bisturi" mund të lehtë të ju shtrembërojnë.
  Nëse, megjithatë, vendosi të bëjë një ashensor ose Liposuction mjekër
  zgjidhni një klinikë të themeluar mirë.


  Si te zgjidhni një klinikë dhe mjeku

  Kirurg. Kushtoj vëmendje të përvojës dhe certifikimit profesional.

 • Zgjidhni një kirurg në të djathtë
  Ju do të thotë operacionin - nastorozhytesya nëse kirurg kryen të gjitha llojet
  operacionet. Universalizmi në këtë fushë nuk është e mundur.
 • Shikoni se si shumë vite praktikuar kirurg, kërkoni atij fotot para dhe pas operacionit.
 • Pyetni kirurg Arsimit.
 • Klinikë mjekësi. Besim
  intuitë, ai do t'ju tregojë të besimit punonjësit e klinikës
  - Mjekët dhe infermieret. Përveç kësaj, asnjë të keqe do të gjeni
  personel të kualifikuar.

  Zbuloni se si të sigurohet, dhe kujdesi postoperative.

  Sa shpesh do të ju shkoni te mjeku nëse ju keni një infermiere personale?

  Diskutoni çështjen e anestezi: operacionin dolzhnaprohodit nën anestezi të përgjithshme.

  Shënim të njëjtën klinikë, ambientet duhet të përmbushin standardet shëndetësore.

  Duke parë këto pyetje, ju mund të vendosë nëse ata do të besojnë këtë klinikë dhe stafit mjekësor, ajo punon.