Si te zgjidhni një mjek të mirë


 • Numri Tip 1
 • Numri Tip 2
 • Numri Këshillë 3
 • Numri Këshillë 4
 • Numri Këshillë 5
 • Numri Këshillë 6
 • Numri Këshillë 7
 • Këshillë numër 8
 • Numri Tip 9
 • Numri Këshillë 10

 • Ne pranojmë menjëherë: natyrisht,
  Për të arritur në cilësi të lartë në të gjitha nevojat e respekton të specializuara
  pjesa e fat. Ndoshta ajo nuk do të jetë një i dytë apo edhe takua pestë
  mjeku juaj. Të jetë i durueshëm - ju do të duhet atë.

  Por
  shenja, të cilat mund të përcaktojnë një mjek të mirë, pa marrë parasysh e saj
  specializim, me të vërtetë. Dhe edhe në qoftë se ju jeni vetëm me fat
  të gjetur një specialist në klasë, të paktën me 10 tonë
  këshilla që ju gjithmonë mund të njohë një sharlatan paaftë.


  Numri Tip 1

  Mirë
  mjek të dëgjon pa kërkuar në orën dhe jo ndërprerë pafund
  "Histori të gjatë." Ai delves në nuancat e jo vetëm sëmundjen tuaj, por metodë
  Jeta, natyra e punës, mjedisit familjar dhe trashëgim - për
  E gjithë kjo ndikon se si ju mendoni.


  Numri Tip 2

  Jo
  përbuzje e refuzoi mendimin e mjekëve të cilët e kanë trajtuar të para.
  Të jetë i sigurt për të marrë parasysh rezultatet e analizës para dhe
  hulumtim. Nga një mjek i cili nuk respekton kolegët e tyre dhe fyese
  përgjigjet ndaj tyre, është më mirë për të kandiduar.


  Numri Këshillë 3

  Jo
  rekomandon që "veprim" do të thotë të modës. A nuk imponojnë plotësuese ushqimore të cilat janë të


  domosdoshmërisht "në nivel qelizor me efekt 100% shërimit". Jo
  receta për ilaçe të jetë i sigurt për të blerë një të caktuar
  vendosni në një shitës me pakicë të veçantë. Jo të modës dërgon sverhdorogih
  vendpushimet dhe pretendimet për të kuruar çdo gjë - nga kanceri në alkoolizmi. Në
  rast të paktën një specialist i mirë apo kërkesa juaj
  dyshim konfirmoj certifikatat e tyre të kualifikimit të mjaftueshme
  njohuri dhe trajnim.


  Numri Këshillë 4

  Bën vetë
  informacione të hollësishme për kërkesën tuaj duke deklaruar se institucioni dhe
  Fakulteti mbaruar, ku ai e specializuar, të përmirësojë kualifikimet e tyre, si
  i shkruar në artikuj dhe disertacioneve të tij. Nëse një pacient ka një sëmundje serioze

  dhe situata të mundshme emergjente, mjeku i jep pacientit një gjilpërë me kokë
  telefon, të cilat mund të konsultohen në forcë madhore.


  Numri Këshillë 5

  Jo
  deklaron vetë specialist "i ngushtë". Shumë sëmundje janë
  kufitar, ata shtyrë e vështirë në shtratin Procrustean e një
  një specialitet mjekësor dhe të kërkojë një mjek të gjerë klinik
  opinion.

  Në vendet me një shkencë shumë të zhvilluar dhe sferën sociale
  (Për shembull, në Gjermani, Zvicër dhe vendet skandinave) përgjegjës
  Mjekët mësojnë një jetës. Zakonisht ata kanë një profil të gjerë, por veçanërisht
  thellësisht të specializuar në fusha të veçanta 3-4.

  Për shembull, ajo mund
  të jetë edhe një gastroenterologist, endokrinolog dhe terapist fizik ose
  kardiolog, neurolog, psikolog klinik.
  Gradualisht kjo skemë
  dhe na futi.


  Numri Këshillë 6

  Shpjegoni pse
  bën qëllim të caktuar, si, kur dhe pse duhet të merret
  tableta të prodhojë procedurën. Dhe e bën atë vetëm gjuhën
  kuptoni ju. Asnjëherë mos refuzojnë të përgjigjen për çdo pyetje mbi
  Skema trajtim.


  Numri Këshillë 7

  A nuk vuajnë mjekësore dhe
  diagnostikues "technicism." Për të trajnuar mirë, logjikisht
  duke menduar shkollë të mirë klinike mjekësore edhe më të përsosur
  pajisje - vetëm mjet burim ndihmëse e

  informacion në lidhje me sëmundjen. Ai nuk ka verbërisht të përshkruajnë trajtim të bazuar vetëm
  në rezultatet e ultrazërit apo scans, por të analizojë, krahasojë ato me
  Rezultatet e anketave të tjera. Ai është i përgatitur mirë në
  pajisjet mjekësore, e di shumë metoda terapeutike dhe diagnostikuese dhe
  teknikat, sukses i përdor ato.


  Këshillë numër 8

  Jo
  fyer dhe jo të zemëruar në qoftë se ju e dini se ju double-check it
  Diagnoza dhe emërimi i ekspertëve të tjerë. Në vend të kësaj, shih tuaj
  dyshim dhe hezitim, ai mund të rekomandojnë të mbajë ose sy
  Korrespondencë me konsultim me ekspertë të pavarur nga të ndryshme
  institucionet.


  Numri Tip 9

  Jo cinik.


  pacienti i tij - jo burim i "piastra" dhe vuajnë njerëzit. Mirë
  Mjeku nuk i përfshirë grabitje mbuluar, nuk frikësuar, duke thënë:
  në qoftë se ju nuk filloni menjëherë të shtrenjtë "të drejtën e autorit" trajtim, sëmundje
  të çojë në komplikacione të rënda. Ajo nuk është abuzuar captions
  "Nuk trajton sëmundjen por pacientin" një sëmundje duhet gjithashtu të trajtohet dhe simptoma
  hiqni.


  Numri Këshillë 10

  Schepetilen dhe delikat në
  çështjet financiare, shërbimet e një zyrtari
  turp administrator, shmang "të holla të zezë". Ajo nuk kërkon ndonjë gjë,
  përveç shumave kohe për shkak.

  Good luck në kërkimin tuaj! Ne besojmë se mjeku "i tyre", ju do të gjeni.