Përse ne gënjeshtër


 • Çfarë është një gënjeshtër

 • Çfarë është një gënjeshtër
  Tashmë një numër i sinonime që përcaktojnë procesin, duke detyruar atë të ardhur në kushtet me praninë e pashmangshme në jetën tonë. Mashtrojnë, gënjeshtër, mashtrojnë, pres, mashtrojnë, var të mashtrojnë, mashtrojnë ose shprehjet më të forta për përdorim personal. Lies, nëse ne si ai apo jo, i gjithëpranishëm dhe vsepronikayuscha.

  Shembull çdo ditë qëndron në nivel familjeje - përgjigje për pyetjen "Si jeni?". Edhe më të edukuar njerëzit dhe më shpesh ato menjëherë merr off nga fjalimi rreme "OK" kur në fakt të gjithë të jenë më shumë se keq. Kjo mimohodnaya qëndrojnë interspersed me gënjeshtra të zemëruar, të planifikuara, të qëllimshme dhe të holluar me të gjitha llojet e fabula të bukur, përralla dhe fantazi opusin.  Fokusi kryesor është se praktikisht çdo gjë, madje edhe për të gënjyer, për të lidhen në mënyrë krijuese. Dhe ndoshta vetëm për gënjeshtër - me rritjen e vëmendjes. Teorikisht qëndrojnë të ndarë në pozitive dhe negative. Pothuajse të gjitha ajo nuk ka aksione në çdo rast nuk e përfitojnë.
  Megjithatë, e konsiderojnë këto kategori konvencionale.

  False pozitive - ajo ka një shumë të subspecies. Një prej tyre - një vetë gënjeshtër pozitiv. Për shembull, ju jeni duke qëndruar në shi pa një çadër dhe të bindur veten se ju edhe të donte ai. Vetëm duhet një besimtar të madh në çdo gjë që ju thoni vetes.

  Një tjetër opsion - një gënjeshtër e botës përreth.


  Për shembull, fakti që ky margaritar gjerdan ju dha dashuri pashpërblyerë me një francez gjatë një darkë romantike në Kullën Eifel. Fillimisht nga gënjeshtrat e tilla vetëm befasues. Në përgjithësi, ajo është mjaft interesante, sepse përmes gënjeshtrave sistematike dhe të mashtrimit të arsyeshëm ju mund të:

 • të krijojë një imazh të caktuar,
 • Ndikimi mbi qëndrimet e ata rreth jush. Në fund të fundit, çdokush mund të fillojë të zbatojë gënjeshtra tuaj! Në fund të fundit, qëndrim kreative për të gënjeshtër kthen atë në një imagjinatë pozitive dhe të bëhet pjesë e lojës. Gjëja kryesore në këtë situatë - jo për të nuk duken dhe jo detyroj veten, duke futur një ditë e trishtuar e llogarisë dhe të kapur me duar të kuqe.

  Për të shmangur marrjen e kapur, është e nevojshme të marrin në konsideratë gënjeshtrat e tyre në të gjitha anët - ose kështu që është e mirë, i besueshëm dhe nëse keni nevojë për të në të gjitha?
 • Dhe mos shpik historinë e asaj që ju nuk e dini se në të gjitha. Edhe pse disa të kuptuarit minimal i lëndës së gënjeshtrave të tij duhet të ketë.

  Negativ i rremë - pozitiv nëse një gënjeshtër është, në përgjithësi, mjaft i pafajshëm në natyrë dhe në fund të fundit i projektuar për të zbavitem dhe argëtojë ju dhe të tjerët, negativ i rremë - është definitivisht e keqe. Në mënyrë tipike, kjo është mashtrim për të fshehur të vërtetën, të përziera me tradhti apo dobësie.

  Kjo është jo vetëm e drejtë! Edhe shkrim në lidhje me të pakëndshme.  Pra, nëse ju doni të them të vërtetën kur ajo është më mirë të mos flasim? Së pari, nuk do të mbi-dramatizuar situatën. Por, së dyti, duke marrë parasysh gënjeshtra, ne duhet të pranoj se kjo është shumë e mirë, e brishtë dhe kërkon fushën e kujdesit maksimal. Kjo nuk do të tingëllojë i ri, por është besimi i ndërsjellë do të jetë gjithmonë themeli i çdo marrëdhënie - në mes miqve, mes një burri dhe një gruaje.

  Sa shpesh dashuria shfaqet dhe zhduket, e futur atë në këtë aeroplan! Ju nuk mund të dashuri pa besim, ju nuk mund të doni dhe gënjeshtër, nuk mund të besoj se ju të dashur kur ju mashtrojnë. Edhe marrëdhëniet e forta dhe reale, e ndërtuar mbi një gënjeshtër të vogël, si një piramidë, të bazuar në kashtë.  Sigurisht, aftësia për të falur apo të falet është gjithmonë aty, por është kaq e vështirë, por gënjeshtër ishte aq e lehtë!

  Informacion nga artikullin "Nuk është e vërtetë që të shpëtimit. Gënjeshtër apo jo të gënjejë - kjo është çështja! ".