Shëndeti burra pas 40 vitesh


 • Menopauza Mashkull

 • Menopauza Mashkull

  Në shoqërinë tonë ka një stereotip që përcakton sjelljen e burrave në shoqëri. Ne themi se burrat nuk duhet të qaj, çel, ankohen për vështirësitë e jetës dhe të vuajnë një tjetër absurditet sentimentale që është fati i gjysmës femërore të njerëzimit. Burrat nuk janë për asgjë quajtur seksi i fortë. Megjithatë, një gjysmë të fortë e njerëzimit jeton aty vjen një kohë kur ata janë të pafuqishëm para natyrës. "Çfarë do të bëni?" - Zadadutsya shumë çështje. Pas vizituar mjekët dhe, çuditërisht, edhe konsiderohet prerogativën e grave. Shumica e njerëzve të rënë dakord për të shkuar te mjeku vetëm në qoftë se të gjitha variantet e testuar, dhe nuk ka lehtësim dhe nr.

  Pastaj fillojnë në pyetje të kujdesshëm peer-miq, ata nuk ndjejnë asgjë të ngjashme me gjendjen tuaj, dhe papritmas ajo rezulton se kjo "diçka" po ndodh me ta. Ata njerëz që vendosin të vizitojnë andrologist mund të thotë "diçka" po ndodh me ta - një menopauzë mashkullore.

  Sfida e parandalimit të menopauzë të hershme patologjike është ngushtë e lidhur me objektivat e përgjithshme të parandalimit të plakjes së parakohshme.
  Ky proces është i natyrshëm dhe logjik, por shpesh ajo bëhet natyrë e deformuar. Ne si për të vënë poshtë armët, duke lejuar sëmundje për të sulmuar trupin e plakjes, jo vetëm që nuk e mbrojnë trupin, por edhe kënaqin në këtë proces.
  Po, ajo rezulton, "koha vjeshtë e jetës" vjen jo vetëm gjysma e bukur e njerëzimit. Ky test i përgatitur natyrën dhe njerëzit.

  Kur ne flasim për menopauzës femra, gjëja e parë që ne do të thotë ndryshimet e mëposhtme në trupin e femrës që mohojnë grave mundësinë për të filluar dhe të ushqejë fëmijët. Çfarë është menopauza mashkull, në qoftë se burra të moshuar nuk do ta humbasin pjellorinë e tyre? Para syve të shumë shembujve ku burrat e moshës përtej 40 fëmijë u shfaq. Kjo Valery Zolotukhin, Oleg Tabakov. Dhe askush nuk është i befasuar se i lumtur martuar Boris Klyuyev, Leonid Zhuhovitskiy, Joseph Schwartz, dhe për shkak se ata janë më të vjetër se gratë e tyre për 10-30 vjet.

  Çfarë për të thënë rreth njëqindvjeçarëve plak-Kaukazit ... Duke ditur këtë, ne kemi ardhur për të dyshuar se burrat "klymaksu i nënshtruar."

  Në moshën fillimin e menopauzës është e rëndësishme të mos zvogëlojë frekuencën e akteve seksuale të vonojë venitje larg e funksionit seksual. Edhe pse nivelet e testosteronit e burrit 45-vjeçar janë shumë më të ulët se 25-vjeçari, por ajo është e mjaftueshme për të mos anuloj të gjitha përpjekjet në seks. Sidomos vetëm pas 40 dhe më të vjetër, shumë çifte fillojnë të ndihen shumë më shumë kënaqësi nga seksi se sa në vitet më të rinj. Në këtë moshë, të dy partnerët janë të vetëdijshëm për atë që ata duan nga seksi dhe që excites ata më.

  Duke ditur njëri-tjetrin për një kohë të gjatë, ata mos hezitoni të eksperimentojnë dhe provoni paraqet të reja.

  Për të parandaluar menopauzë gjithashtu duhet të organizojë rutinë tuaj të përditshme të jetë e mundur për të zgjidhur situatën pol psychotrauma dhe e realizueshme për të kryer aktivitete fizike, duke mos harruar dietë. Nëse pini duhan, do të përpiqen të heqin dorë nga ky zakon dhe të përpiqet të mos jetë në tym-mbushur dhoma. Oblyvaytesya Daily parë nxehtë, ujë pastaj të ftohtë. Lavazheve vagjinore udhëzon ju për ton enët e trupit dhe durimin. Meshkujt e moshës kritike duhet të nga koha në kohë për të parë tuaj mjek-andrologist.

  Sipas rekomandimeve të thjeshtë të të dhënave, ju fare lehtë mund të lëvizin në këtë periudhë të vështirë.

  Në përfundim, ne edhe një herë tërheq vëmendjen e lexuesve tanë për faktin se menopauza mashkull - një dukuri e përkohshme, ajo mund të shkojnë tërësisht pa u vënë re nga ju dhe nuk shkaktojnë ndonjë dëm për shëndetin dhe mirëqenien, në qoftë se ju jeni të makinës me stilin e jetës e duhur. Nëse arsyeja e sistemit dhe gjendjen e trupit tuaj nervor kulm ende provuar të jetë një anë negative - ndiqni këshillat tona dhe truket dhe duke kaluar kohë e provimit të nevojshme nga një specialist, ju mund të shërohem dhe të qëndrojë i ri.  Menopauza mashkull - nuk është një sëmundje e pashërueshme dhe madje sëmundje e përkohshme, dhe gjendja normale e trupit, e cila, ashtu si të gjithë jetën në Tokë është duke kaluar nëpër disa ndryshime. Kështu, menopauza është një shok për disa burra. Por kjo nuk është për t'u habitur, sepse jeta në përgjithësi përbëhet nga emocional "shokut" të lumtur dhe të pakëndshme. Çfarë lloj i goditjeve mund të përfshijnë menopauza juaj varet nga ju, humor tuaj, karakterin dhe stilin e jetës.

  Dhe, sigurisht, të shikojnë shëndetin tuaj. Atëherë ju nuk do të vetëm nuk kulm tmerrshme, por probleme të tjera të pleqërisë në të ardhmen, dhe jeta në përgjithësi duket shumë më të bukur.

  Në fund të fundit, vetëm një person i shëndetshëm mund të ndjehen bukurinë e saj, duke e ditur se ajo është deri në detyrë.

  Informacion nga artikullin "burrin e Shëndetësisë, pas 40 vjetësh."