Feministet janë të ndryshme


 • Feministet di
 • Udhëheqësia feminist
 • Feministet pasive
 • Feministet ziliqarë
 • Feministet aktive
 • Feministet fanatike
 • Feministet zënë

 • Feministet di

  Ndoshta vetëm karakter pozitiv është i njohur feminist.
  Zakonisht, kjo, grua të pakta thjesht veshur. Ajo lexoni Marx dhe
  Frojdi e dinte se si të organizojë dhe të kryejë një padi civile
  mosbindje, dinë të drejtat e tyre dhe për të marrë dorën e sipërme në çdo mosmarrëveshje. Shpesh
  dua e psikologjisë, feve të Lindjes dhe të artit - por pa
  fanatizëm.

  Punët e shtëpisë kryen vetëm
  kur anëtarët tjerë të familjes janë të sëmurë dhe nuk mund të vetë një
  për të kërkuar. Njeriu përpiqet të marr ekonomik dhe homebody.

  Fëmijë
  në familje të tilla zakonisht nuk pi duhan apo pini. Për shkak se ata nuk e bëjnë
  ndalojnë. Dhe të rritet i thjeshtë - me gatim Ranégie të fëmijërisë,
  larë dhe pastruar pas veten e tyre. (Përndryshe vetëm e bëri Jo Përgatitja ushqimin. -
  ju do të shkojnë të uritur. Mos i lani rrobat - pista).

  Dalje nga tema. Femër
  duke qenë aksidentalisht duke vizituar feministe birit të tilla, mund të
  vendosë nëse mori një histori. Megjithatë, këtu është! Inteligjente, i pavarur,
  e di se si të gatuaj dhe të pastër, e di Marksit dhe Freud, vetë
  mendon ... pastaj, megjithatë, ajo pret zhgënjimin e fortë. Merrni qafën
  Kjo nuk ka të ulen, të marrë kthehet pastrim, gatim nga një ... Përveç kësaj,


  duhet të shtyjë dhe të tregojnë se e di se si çdo gjë tjetër, por që të kthehet e tij
  da ass kuzhinier.


  Udhëheqësia feminist

  Feministet nuk më pëlqen duke e ditur një udhëheqje feministe.
  Kjo është sigurisht një halla e madhe me një fytyrë të vërtetën, gjinjtë, dhe shumë akull
  pjesë të tjera të trupit. Në djersitje të nxehtë motit, por jo të nxehtë, me
  Veshje preferojnë thjeshtë ngjyrë xhaketë me një anë. Para
  ishte një feminist, zyrtarët komunistë ishte mirë. Urren
  Freud, edhe pse nuk lexojnë atë. Marksi gjithashtu nuk ka lexuar, por do dhe
  beson se ai duhet të gjithë e dimë.

  E vetmja gjë në shtet
  organizojnë - "tregojnë një njeri" ... me fjalë të tjera,

  planirku ku për disa orë do të pyes kush Civo
  dhe pse e bëri këtë disa. Demonstruesit
  nuk mund të organizojë, në ideologjinë e feminizmit kërkim i ngathët është se ajo
  duhet "të merrni paguar më shumë se ato dhitë erë të keq." Jo
  ditur në psikologji, feja krishterimi preferon më afër-to-the-shtëpi-patriarkatit, të shkojnë në kishë të Pashkëve - mbaj havchik.

  Mashkull e saj si femër,
  varur, të prirur për të alkoolizmit. Fëmijët janë të njëjta. Në vajzat
  Nuk ka feminitet në meshkuj - kurajo. Sepse nuk
  djemtë dhe vajzat janë, por nuk është e qartë se çfarë. Cook, të pastër, të larë dhe

  Vetëm larë ekip.

  Dalje nga tema. Femër
  duke qenë aksidentalisht duke vizituar feministe birit të tilla, mund të
  vendosin të bllokuar në një përrallë. Ju bast! Këtu ajo është, gati, i bindur vetëm
  dhe të marrë komandën! Por pastaj ajo pret zhgënjimin e fortë.
  Nuk ka iniciativë, përgatit edhe pse me modesti, por i keq në qoftë se
  fund çorape të pastra, duke ecur në baltë, nuk e kuptuar se tyre
  mund të lahen.

  Feministet pasive

  Rreth kryesor feministet feministe shkuar pasiv.
  Kjo gra të pakta përkul që preferojnë theksuar shifrën
  veshin ngjyra të errëta dhe nuk e përdorin grim. Kush ka punuar
  i panjohur.

  Frojdi ndonjëherë lexuar, por gjej sexy i shqetësuar.
  Marx konsiderohet shumë i zënë, por nuk lexoj. Për të organizuar diçka
  mund, por ju duhet për të marrë pjesë vazhdimisht nga dikush afër dhe
  tha se çfarë të bëni.


  Aktualisht me planirkah
  i kënaqur kur ata kthejnë vjen, të fillojnë të mbajnë
  çfarë-to-kokë-të vijë, kështu që ata heshtin me forcë dhe nuk kërkoni "dhe
  Pse kaq pak? ". Në demonstruesit tanishme
  por vetëm për të kërkuar - Posters nuk mbajnë, jo me zë të lartë, nuk mbanin duart,
  sillen me qetësi ... vetëm të qëndrojë në një anë dhe të gjitha përnjëherë
  tregoni njëri-tjetrit se çfarë-in--eja-kokë. Psikologji e interesit,

  por vetëm në mënyrë për të gjetur komplekset e tjera. Vizita Church
  rregullisht, por pasi që atje nuk mund të them-se-a-kreu-eja,
  At Theodore injorojë deklaratat se "feminizmi jashtëzakonisht i madh
  është e keqe! »

  Një burrë në feministeve të tilla të mëdha që pijet
  pak Blunt, nxirre zemërimin e dashur për fëmijët dhe gruan. Gatim nuk është
  gjendje, por jo duke vdekur nga uria. Fëmijët janë për të njëjtën - hamuvati,
  askush nuk respektohen.

  Dalje nga tema. Femër
  Aksidenti ishte për vizitë djali i tij feministe të tilla, mund
  vendosin të bllokuar në një përrallë. Ju bast! Këtu ajo është, aq i fortë
  nezavimisyy, i vrazhdë, birrë propahlyy dhe duhani!

  Kjo, ndoshta, nga
  bullies mbrojtjen dhe ruajtjen e familjes në shtëpi! Por pastaj ajo do të
  zhgënjim i rëndë. Fuqia e një njeriu preferon të përdorë gruan e tij me
  fëmijë, dhe me bullies - miqtë dhe pije.


  Feministet ziliqarë

  Në feministet pasive janë shumë të ngjashme karakter dhe figura feministet ziliqarë. Rrobat ata preferojnë të ndritshme, i lumtur për të përdorur kozmetikë.
  Nëse ju kujtohet atyre kur Frojdi, përziejnë atë me Fron, një fqinj i
  kati i tretë - dhe turpi do të të mbulojë të fundit në të gjitha. Marx
  përzierje e Manko, Jung me Julia - dhe madje edhe në qoftë se ju të ndaluar
  transferimin Njerëzit vumnyh

  do të mbahet mend fqinjët, të njohurit dhe pështyjnë helm në drejtim të tyre.
  Organizimi nuk mund, në parim, ajo i takon vetëm
  çrregullim. Aktualisht planirkah me pakënaqësinë më shumë
  plot me helm dhe biliare, zakonisht ata përpiqen të injorojnë. Nëse
  fjala vjen për ta, nuk tregoni për sukseset e tyre dhe derdhi helm
  të tjerët. Të bësh këtë mund të jetë e gjatë, me një dashuri të artit. Psikologji
  të interesuar për të gjetur ndyrë, motive të tjera egoiste.

  Interesante, u takua me një vajzë
  mori në telashe, feminist xheloz obihriye saj dhe ushqim
  pini. Ajo bëri dashuri takon të gjithë atyre që janë më keq se ajo.


  Vetëm të çmendur qen pak e shëmtuar. Megjithatë, ajo duhet të jetë e njëjtë
  vajzë-qen të fitojë forcë dhe po hap krahët e tua, feminist
  vtoptaty xheloz provoni atë në të fëlliqur.

  Në ideologjinë e feminizmit kupton vetëm çfarë
  urren të gjithë burrat dhe burrat me fëmijët në veçanti. Mashkull saj
  ose të vdekur ose të majtë. Fëmijët ose të rrinë apo të shkojnë. Nga familja vetëm
  i shëmtuar qen i vogël i cili u arratis do të kuptojnë nëse të gjithë
  Natyra thellësinë e infermiere e tij. Shkojnë në kishë, veçanërisht pëlqen
  rrëfim, pendimi kur në vend të kësaj ju mund të thoni një O Atë i shenjtë neveritshme
  e fqinjëve.

  Dalje nga tema. Femër
  Aksidenti ishte për vizitë djali i tij feministe të tilla, mund

  vendosin të bllokuar në një përrallë. Ju bast! Këtu është! Kjo i fortë,
  në mënyrë të pavarur, komerciale! Por pastaj ajo mund
  prisni për zhgënjim. Në fakt, djali i një feministe është shumë e varur
  e ngrohtësi, edhe pse jo domosdoshmërisht kjo ngrohjes duhet të japin
  gruaja. Ndoshta mësuese. Në këtë njeriu ka akumuluar shumë
  agresion ndaj grave dhe ai mund të përpiqet për të marrë pushtetin nga gruaja e tij që ishte në gjendje të nënës - dashuri.


  Feministet aktive

  Për feministet ziliqar e zhurmë të tij feministeve të ngjashme aktive.
  Ky mëdha gratë aktive që e duan rroba të ndritshme dhe kozmetikë. Marx

  si Frojdi nuk e ka lexuar, por që nuk do të ndaluar ata. Ka punuar
  I panjohur, por puna
  i dha ata të kuptojnë veprimtarinë e tyre. Organizimi mund
  çdo gjë, nëse në procesin e pjesëmarrëse feministe
  e di, ndoshta të merrni diçka të dobishme. Në planirkah ata zakonisht nuk e bëjnë
  jap fjalën, sepse në atë rast planerka shkon jashtë kontrollit dhe
  mund të përhapen në fushatën e ardhshme të mosbindjes civile


  Nëse i përfshirë në veprimet civile
  mosbindje, loudest dhe mbi të gjitha. Ata mund të përpiqen për të rrahur
  polic, heqjen autobusin ose të merrni kravatë zyrtare të përpijë.

  Ashtu si psikologjia, duke studiuar çdo javë

  (Ose muaj, në varësi të nivelit të inteligjencës) një aksiomë.
  Memorizuar fillojnë të zbatohen për të gjithë, duke u përpjekur për të rregulluar në
  gjithkush aksiomë që nuk i plotëson atë. Nëse lexuar diku se të gjithë
  bjonde memec, nuk ka thonjtë, bush rypatysya - forcë otupyat.

  Në mënyrë tipike, feministet e energjisë
  ende aktive të mjaftueshme për të kanë për të ardhur në shtëpi, gatuaj ushqim (ose
  të kontrolluar cilësinë e përgatitjes, etj), të pastër-larë (ose kontrolloni
  pastrim cilësi, larje etj) ... dhe vetëm të jetë kujdestar
  shtëpi. Një burrë në feministeve të tilla përgjithësisht i trashë, e pazakontë
  dhe vazhdimisht duke luftuar për të drejtën për të bërë diçka më vete.

  Si fëmijë.
  Nganjëherë ata e bëjnë këtë. Ndonjëherë jo.

  Dalje nga tema.
  Gruaja u aksidentalisht duke vizituar biri feministet e tillë, ajo është e
  mund të vendosë që goditi përrallë. Ju bast! Këtu është kukudh shejtan:
  i përgatitur, i justifikuar, hiqet - dhe pastaj filloi drazhnytysya - thonë se nuk ka
  menaxhuar, dhi ngadalshëm. Megjithatë, me kalimin e kohës ajo mund edhe
  i zhgënjyer nëse nuk e kanë të njëjtën rezervë emocionale
  nevtomnosti feminist si aktiv.
  Çdokush që kaloi disa kohë
  Kompania FA, të marrë vëmendjen mësuar në sasi të mëdha dhe,
  Nëse nuk është, të fillojnë të rri duarkryq dhe në depresion.


  Feministet fanatike

  Edhe feministet janë fanatik.


  Kjo është një grua e vogël e veshur si keni, dhe diçka i përngjashëm
  feministet i ditur, por në vend të mbylli fanatizmit njohurive. Ata, në qoftë se
  sinqerisht nuk e kujdesit që të jetë - edhe pse feministet, edhe pse dëshmitarët
  Zotit i vetëm kishte mundësi për të ndjehen si Ton më të Lartë,
  hlaholyascheho Truth (më tej HVHI). Marksi dhe Frojdi po fluturojnë në veri.
  Psikologji ose nuk pranojnë fare, ose zemra zauchuyut qëllimet
  kokë, dhe pastaj, ndjenja HVHI, sy thes veshët e dikujt njohuri.

  Në planirkah, veprimet civile
  mosbindje, ditëlindjet, shtëpi - të ulen përreth, fshehur, duke pritur
  një aluzion për imazhin apo poshtërimin e seksit të dobët, por dëgjim ... unë mendoj

  ju mendoi ai. Një burrë në feministeve të tilla janë përdorur për të nuk paguajnë për të
  vëmendje, përgatitjen, pastrimi dhe fshirje në predikimin e saj. Firma Fëmijët
  i sigurt se nëna ime është diçka e gabuar me kokën e tij. Megjithatë, psikiatër
  mendoj kështu shumë. Dalje nga tema këtu nuk do, sepse unë nuk bëj
  mund të identifikojnë njeriun tipike dhe ditev në këtë mënyrë tipike.


  Feministet zënë

  Dhe së fundi, feministet janë të zënë.
  Ata janë ndoshta më. Ata do të duan të kemi kushtuar veten
  Ideologjia feminist, por ata kanë një burri dhe fëmijët të cilët ende qëndrojnë.
  Prandaj, nuk ka libra, nuk ka planerok, nuk ka demonstrata dhe duart
  kartolina. Së pari të ushqyer njeriun, atëherë fëmijën, pastaj një tjetër

  fëmijë, atëherë prypretsya-ligj (feminist xheloz, duke mos ditur
  (Për fat të mirë) atë që feminizmi) ... Pra jetojnë, në ndjenja një dorë
  poshtëruar nga ana tjetër - nuk mund të hedhin ata që varen nga to.

  Informacion nga neni "Diagnoza: feministeve" të.