Me pushime me sigurimin më të sigurt


 • Politika do të mbulojë të gjitha shpenzimet e trajtimit mjekësor jashtë vendit
 • Çdo vend ka rreziqet e saj
 • Extreme më shumë
 • Get kompensim


 • Politika do të mbulojë të gjitha shpenzimet e trajtimit mjekësor jashtë vendit  Në vitet e fundit, gjithnjë e më shumë rusët duan vendpushimet e huaj. Sidomos rreth tyre janë më të lira se sa pjesa tjetër në dete e tyre amtare. Por pushime pritur gjatë mund të bëhem i lagur problemet e papritura të ftohtë ose më shumë të rënda shëndetësore. Dhe në një trajtim të çuditshme të tokës të shtrenjta. Për të jo telashe ju fluturoi një shumë të holla, ju duhet për të blerë sigurim.
  Çdo vend ka rreziqet e saj  Fluturime të gjata, lag jet dhe kushtet e motit - disa krejtësisht pa dhimbje sjell të gjitha kënaqësitë pushim këto, por për dikë ndryshime të tilla mund të për fat të keq të rezultojnë në sëmundje.

  E pra ju shihni, ulem me temperatura në dhomë ku ju mund të bëj banja dielli në diell dhe notuar në det, shumë zhgënjyes. E pra, ju keni ardhur për të shërohen sa më shpejt të jetë e mundur - te mjeku menjëherë. Kjo është diçka e një vend të huaj dhe duhet të sigurimit.


  Sidomos pa politikën ju mund të dhe për të mbajtur jashtë.


  Në disa vende të hyjnë pa sigurim shëndetësor janë të lejuara, dhe disa (të tilla si vendet e SHBA Shengen) - nuk ka. Por turistët e kujdesshme të hyjë në kontratat e sigurimit që shkojnë jashtë jo vetëm kur udhëtojnë në vendet ku mundësia e sigurimit të kërkuara. Njerëzit, për fat të keq, vuajnë kudo, dhe ndryshimi i klimës apo fluturimi i largët mund të ndikojnë në shëndetin e udhëtarit.

  Insurance duhet së pari shumica e turistëve - kjo është një garanci se sëmundja apo udhëtar aksident do të marrë cilësi të cilësisë të kujdesit mjekësor në spital, dhe nëse është e nevojshme, dhe pastaj të jenë në gjendje të kthehen në shtëpi herët për trajtim. Kostoja e kjo do të marrë siguruesi.


  Zakonisht sigurim ofron kompania e udhëtimit që ju tërheq një biletë. Por në qoftë se jeni të pakënaqur me sigurimin e propozuar apo të udhëtojnë vetëm, ju duhet të zgjedhin vetë politikën.


  Sigurimi i çmimeve kryesisht varet nga periudha e politikës, vendin dhe shumën e siguruar.

  Dy faktorët e fundit janë shumë të ndërlidhura. Siç e dini, Evropë, ku kujdesi shëndetësor është mjaft i shtrenjtë, i mbrojtur nga vizitorët falimentuara nga vendet e CIS, si dhe shuma e BE-së dhe të Shengenit e siguruar duhet të jetë detyrimisht të paktën 30 mijë euro.


  Shuma e sigurimit është e bazuar në mjaftueshmërinë e fondeve për operimin dhe shtëpi mesatare të mëtejshëm të transportit i durueshëm, i shoqëruar nga mjekët. . Dhe nëse relativisht të shkurtër dhe të lirë të mjaftueshme Turqinë 15.000 $, Pastaj në Tajlandë - jo më pak se 25.000 $.


  Çdo vend ka rreziqet e saj. Vendet më problematike siguruesit e konsiderojnë Turqia, Egjipti, Tajlanda, Tunizia.

  Ajo rezulton se Turqinë - një udhëheqës në ftohjet dhe sëmundjet gastrointestinale; Egjipt - aksident reaksion alergjik; Thailand - sëmundje gastrointestinale, aksident; Tunizi - të gjitha më lart, edhe pse rrjedh shumë më pak turistik.


  Kostoja e sigurimit të varet nga shumë faktorë, por zakonisht më pak se 1 - 2 euro në ditë.
  Extreme më shumë  Zgjedhja e sigurimit, ne duhet së pari të përcaktojë rrezikun që ju mund të presin për të pushuar.


  Ju duhet të fitojnë mbulimin e sa më shumë rreziqeve. Për të thënë të njëjtën gjë në lidhje me disa rekomandime mund të jenë vetëm në lidhje me një rast të veçantë - njohuri e cila pushoni shtete: plazh, ekstreme ose i kombinuar.

  Pyetja nuk është në vendin dhe në format planifikuar pushime.


  Pajtohem, nëse një person është duke shkuar për të zhyten scuba, ai vështirë se ia vlen të blesh politikë "për zhytësit."
  Por në qoftë se ai nuk ka mendje të admirojnë bukurinë e botës nënujore, ju duhet të mendojnë paraprakisht në lidhje me sigurimin e duhur. Programi kryesor dhe më i nevojshëm sigurimi për udhëtim jashtë vendit - shpenzimet e sigurimit për organizimin dhe ofrimin e shërbimeve shëndetësore dhe mjekësore-të transportit për arsye urgjente.


  Ju vetëm duhet të njoftojë siguruesin në kontratë, të cilat sport ju do të bëni, ajo do të përfshihet në politikë, dhe pastaj, në qoftë se ka një rast të sigurimit, ju do të pajiset me të gjitha shërbimet e nevojshme.

  Insurance për turizmin aventurë ofron kostot e mbulimit:

 • Shërbimet e shpëtimit të cilët do të bëjnë mjekësor transport specifik gjasat e sëmundjes;
 • Konsultimi telefon falas me një mjek të specializuar që e di klasat e veçanta në një formë të sportit, të tilla si fiziolog në simulim.
 • Sigurisht, rreziqet shtesë do të rrisë koston e politikës, por mos të ruajtur në siguri.
  Get kompensim  Së pari, është e nevojshme që të shqyrtojë me kujdes të sigurimit. Sidomos kolonë, e cila thotë se si të sillen në rast të një ngjarje të siguruar. Kur emergjente ndodh tashmë, koha për të kuptuar rregullat do të jetë.
  Për shërbimin e siguruar quan kompaninë e shërbimit, telefon e të cilit e shënuar në kontratën e sigurimit (politikave) numrin, dhe njofton operatorin për të hyrë në emrin dhe politikën tuaj. Operatori drejton mjekun e siguruar ose "ER" apo është një shërbim të shpëtimit.


  Nëse ju janë të siguruar tashmë shërbime, të tilla si ai është në spital, ajo lidhet me kompani të shërbimit që ofron shërbime në këtë fazë, operatori duhet të njoftojë menaxhimin e objekteve shëndetësore që të gjithë të paguajnë trajtimi i saj është një kompani të shërbimit dhe një kompani e sigurimit.


  Ndihmë në kohë mjekësore dhe koordinimin e kompetent, mjek me përvojë të lehtësuar heqjen e shpejtë të gjendjes akute dhe minimizuar kostot.

  Shërbimet ofrohen kontratë sigurimi, i siguruar falas. Siguruesi do të paguajë direkt në spitale.


  Nëse duhet të paguani njëjta kompani e sigurimeve do të kthehen paratë. Ju duhet të sigurojë një deklaratë të rimbursimit të mbledhë të gjitha dokumentet origjinale, faturat institucion mjekësor me emrin tuaj, diagnoza, listën e shërbimeve mjekësore dhe koston e tyre, si dhe dokumente që konfirmon pagesën. Por ajo është konsideruar vlerë se të gjitha shërbimet janë paguar brenda shumën e siguruar të përcaktuar në kontratën e sigurimit.