Trajnim ose sekt


 • Shenjat e sektit dallime të trajnimit

 • Shenjat e sektit dallime të trajnimit

  Duke përdorur gjendjen depresion psikologjike të shumë njerëzve, dhe dëshirën për të përmirësuar në jetën e tij, u ngjit në arenën ashtuquajturin "sukses mësues."

  Rritur metodat kryesisht perëndimorë, të udhëhequr nga lakmia, arkivol janë jetët e njerëzve dhe shëndetin. Drag të gjithë në drejtim të tyre në sinagogën e sektare. Por ata në këtë, sepse njerëzit për të cilët vetëm një burim i fitimit.

  Por kjo nuk është e gjitha. Pas të gjitha aktivitetet e tyre ata hedhin një hije mbi ata që punojnë në mënyrë të hapur dhe me ndershmëri. Kush kujdeset për fatin e njeriut. Për ata që zotërojnë reputacionin ndonjë më shumë para.  Dhe kështu që unë vendosur për të ju jap një informacion të shkurtër, por i realizueshëm për mënyrën se si për të dalluar psyhokulty e dobishme dhe të sigurt për trajnimin tuaj shëndetësore dhe gjendjes. Unë kam qenë në gjendje për të identifikuar nëntë shenja të mëdha të ndonjë shkatërrues, nëse sekt, trajnim ose seminar. Qëllimi - për t'ju tërhequr vërejtjen nga rreziku.

  1 një shenjë e trajnimit adhurim dhe nënshtrim trajner si mënyra e vetme e drejtë të gjithë.

  Shpesh është fyese në të gjitha frontet. Kjo është e gjithë ambienti që ju rrethon kur të hyjnë në trajnim duhet të duken magjepsës. Traineri vetë veshur me një kostum dhe të bardhë këmishë, i qeshur gjerësisht, tha një shumë e bukur, inteligjente dhe shpesh të pakuptueshme gjërave.
  Dhomë duket shumë presentable, riparimin mirë dhe mobilje të shtrenjta. Kjo ka për qëllim që të ju jap një përshtypje të parë dhe më vë në siklet. Madhështia për t'u dukur për qëllim të theksoj tuaja me të pabarazisë dhe kështu të përgatisë një bazë të mirë për manipulim.

  2 tipar: mospagesa e parave dhe efektet e ndryshme në po largohet (frikësimeve, bindjes, etj).

  Nuk është sekret se të gjitha të mirat janë në dijeni të psikologjisë njerëzore dhe dobësi tipike. Dhe e bëjnë përdorimin e plotë të tyre në qëllimet e tyre të pista. Dështimi për kthimin e parave ka një nga dobësia themelore të njeriut - lakmia. Kjo nuk është për t'u habitur që ajo shpesh punon, edhe pse jo 100%.  Nuk ka informacion për anëtarët e "trajnimit" të tillë që ata janë kërcënuar se nëse ata lënë gjithë grupi do të dëbohet. Ajo është shumë efektive për shkak se ka në disa pika presion. Nëse kjo dështon, atëherë ajo shpesh vjen për të bindjes "në ndërgjegjen" dhe për të drejtuar kërcënimeve të dukshme.

  3 tipar: Kërkesa për të sjellë trajnimin e studentëve të rinj.

  Arma kryesore e të gjitha scouts dhe udhëheqësve të rrjetit të marketingut. Falë kësaj, vendosjen e sistemit të ndërtuar ata, kanë një vitalitet për t'u patur zili.

  Të ketë dikush të qëndrojë - ose do të shkojnë çmendur. Sistemi i rekrutimit që ka aftësinë e vetë, që nuk vuajnë.  4 tipar: të përqëndrohet në se si të të shfaros nga trajnimi komunikimit.

  Kur ju të komunikojnë vetëm në një rreth të ngushtë të njerëzve, të gjithë hapësirën tuaj të jetesës - shpirti, mendimet dhe ndjenjat - ajo mbush ata rreth jush. Një pikiatë të thellë dhe nuk ka asnjë forcë të jashtme, në gjendje për të parë se çfarë ndodh me ju - kjo është vetëm ajo që ata kanë nevojë. Jump Chance shkon ashpër në zero.

  5 tipar: shtypja e individit.

  Nga minutat e para të komunikimit ju do të përpiqet për të goditur zonat sickest dhe të ndjeshme. Ju mund të pyesin - si mund ata e dinë në lidhje me fatkeqësinë time nëse nuk e dinim.
  Por në realitet çdo gjë është e thjeshtë. Së pari, në qoftë se ju gëlltiten titullin dhe tema e trajnimit, kjo do të thotë që ju duhet me kjo nuk është e gjitha e drejtë. Dhe së dyti, që bëjnë shumica e njerëzve janë mjaft tema tipike - para, seks, marrëdhëniet me familjen, kontradikta të brendshme.

  A jam unë i gabuar?

  Kërkesë 6 çudi detyrat literale pa marrë parasysh individi në individ.

  Këtu parimi i rresht një madhësi përshtatet të gjithë ndërtuar në absolut. Dhe një apel të veçantë atij nga një bold plus ai arrin disa qëllime në të njëjtën kohë.

  Gjëja kryesore këtu bën jehonë paragrafin e mësipërm. Gjegjësisht, nivelim të arritur shtypjen e plotë të ndonjë dëshirë për liri.

  Të jetë si gjithë të tjerët, të bëjë të gjitha. Menaxho desh dynden lehtë.

  Një qëllim tjetër nuk është aq mizor, por ende shumë të dobishme. Trajneri nuk ka nevojë të luftoj me si t'i qasen gjëra kreative. Veprimi në një dizajn të një dhe më shumë. Bukuri!

  7 Kërkesat e çudi për të folur për çdo gjë, madje edhe në qoftë se ngurrimi juaj (një mjet i manipulimit).

  Informacioni intim personal në të vërtetë i jep fuqi të madhe dhe ndikimin e manipulator imorale raschetlyvomu. Duke ditur detajet e të gjitha dobësitë tuaja, frikën dhe problemet e përgatitura nga një profesionist është pushtet praktikisht të pakufizuar dhe kontroll mbi ju.

  8 çudi shpjegojnë asgjë dhe janë të detyruar të marrin në besim.  Për të fshehur qëllimet e vërteta të tyre, trajnerët dhe kryesor mund të përdorni dy mënyra - të gënjejë dhe për të mbajtur mbrapa. Nëse ata të shpjegojnë çdo gjë, ajo duhet të jetë një gënjeshtër, dhe ju vrasin si rrufe në qiell të madh në vetë trajnerit trajnimit.

  Prandaj, ata zgjedhin rrugën e dytë, më efikas, dhe vrasjen në dogmës tuaj kokë dhe përcaktimet e nevojshme për të arritur objektivat.

  9 një ndalon shenjë do të flasim për trajnim.

  Për besueshmërinë dhe stabilitetin e themeluar në psevdotrenery sistemit më të madhe vendosi të gaboj dhe më të shmangur çdo ndërhyrje të paparashikuar nga jashtë.

  Shumë orë chipping dhe zombies vazhdueshme çon në faktin se njerëzit nuk janë më në gjendje për të vlerësuar në mënyrë adekuate se çfarë po ndodh dhe të vendosur vlerësimin.

  Vetëm ndihma do të mund ta ndihmojë atë, por nga të gjithë që fillon i cili erdhi të kërkojë nuk do të flasim për trajnim. Ndërsa në qoftë se për të ditur të teknikave të fshehta dhe metodat praktikuar këtu.

  Dhe kështu shoku ndikimet teknikë mbi kokën e pambrojtur shpesh rrotullohem sëmundje zakatruplenym mendore dhe shëndetin. Edhe biletë për ku kurrë askush nuk u kthye.

  Informacion nga artikullit "Si për të dalluar trajnimin e sektit?".