Pushime Sigurimeve


 • Pushime Sigurimeve
 • Lista papriturat


 • Pushime Sigurimeve  Në jetën e përditshme, ne rrallë mendojmë për ato raste që mund të dëmtojnë jetën tonë, shëndetin apo pasurinë. Por sot njerëzit janë duke u përpjekur për të zvogëluar humbjet e mundshme nëpërmjet sigurimit është në rritje. Ajo që ne dimë për sigurimin e personave të cilët janë duke shkuar për të udhëtuar për qëllime të ndryshme? E pra, në qoftë se udhëtimin tuaj të organizuar nga kompania e udhëtimit, i cili me ligj është e nevojshme për t'u kujdesur për politikën e sigurimit. Nga ana tjetër, në qoftë se e gjithë kjo në llogari të sigurimit, dhe çfarë për ata që udhëtojnë vetëm?


  Propozuar Politika kompani të udhëtimit konsumit sigurimit përfshin një grup minimal të shërbimeve të sigurimit.

  Kjo politikë garanton trajtim urgjent mjekësor, pagesë apo kompensim për shpenzimet mjekësore udhëtar ose ndihmë tjetër që është në dispozicion të sigurimit. Për një shumë shtesë ju mund të zgjerojë gamën e shërbimeve të sigurimit. Mos harroni të kontrolloni të ndihmuar kompaninë e sigurimeve përdor agjentin tuaj të udhëtimit. Më të gjerë varg ju doni të bëni të kërkesave të sigurimit, rezonnee në mënyrë të pavarur të kontaktoni kompaninë e sigurimeve. Kjo është e gjitha më e nevojshme të bëni nëse ju udhëtar i pavarur.


  Atë që ju ofrojmë në qoftë se ju doni të shkoni jashtë vendit pa ndihmën agjenci udhëtimi? Për çfarë qëllimi keni udhëtuar - turizmit, punës, studimit, pjesa tjetër - pa vështirësitë "e politikës ndërkombëtare të sigurimit", mund të lindin menjëherë pas shfaqjes së një ngjarje të siguruar.


  Ngjarjet ekspertët e siguruar quajnë ngjarje dhënë një kontratë sigurimi, fillimi i të cilit ndodh detyrim siguruesit për të paguar kompensim të sigurimit. Kur ngjarje e siguruar, ju vetëm duhet të raportojë këtë për kompaninë tuaj të shërbimit që plotësisht udhëzojë ju dhe të kontrolluar cilësinë e profesionistëve të kujdesit.
  Nëse ju papritmas merrni thirrur, pastaj duke e kthyer përdorimit të tyre, mos harroni të marrë të gjitha dokumentet për të vërtetuar shpenzimet tuaja, atëherë të marrë kompensim.
  Lista papriturat  Lista papriturat e siguruar standardin personi. Këtu janë disa prej tyre:

 • Shpenzimet e trajtimit, shkaktoi një aksident që u zhvillua jashtë vendit, apo sëmundje të papritur dhe përkeqësimin akute të sëmundjes kronike;
 • transport në institucionin më të afërt shëndetësor;
 • kostoja e barnave me recetë;
 • Kostoja e kujdesit emergjent dentar;
 • Shpenzimet e riatdhesimit të detyruar në rast të vdekjes;
 • Kostoja e sigurimit të ndihmës juridike apo administrative.
 • Një person i siguruar i cili ka një makinë, mund të kompensuar kostot e ndihmë të posaçme. Ju gjithashtu mund të mbroheni nga inconveniences të ndryshme kur udhëtojnë. Ju mund të siguruar bagazhin tuaj pa frikë se ajo do të jetë e humbur, vjedhur ose dëmtuar.

  Mos harroni se disa gjëra (para, bizhuteri, antike, etj) të përfshira në bagazhin tuaj, të sigurimit nuk do të mbulojë.

  I siguruar njerëzit dhe në pranim e tij. Parandaluar leje në kohë ju mund të refuzojë një vizë, vdekjen e një të afërmi, jo IP
  , Shërbimet kryesore veta urgjencës mjekësore (si apendiksit ose helmimit). Mos harroni se ju mund të refuzojnë të paguajnë këtë lloj të sigurimit në qoftë se ju keni marrë më parë një refuzim të vizës, në qoftë se ju keni një sëmundje kronike që vetëm intensifikuar kohën e gabuar, etj Në sigurim për pranim e tij mund të jenë të njohura aq sa të fortë besimi në aftësinë e konsumatorëve për të bërë rastin e tyre.

  Përzgjedhja e një ose më shumë programe të varet në dëshirën tuaj dhe gatishmërinë për të bërë udhëtimin e tyre më të qetë dhe të rehatshme. Mos harroni kompanitë e sigurimit dhe ata që preferojnë të udhëtojnë në vendin e tyre për shkak se kompanitë e udhëtimit jo gjithmonë ofrojnë sigurim për turistët në jug.


  Mos harroni se ka shumë përjashtime për mbulimin. Pretendimet tuaja nuk do të merren parasysh në qoftë se ju janë të përfshirë në trazira civile, trazira, luftëra dhe vuajtur nga kjo, nëse keni ndonjë vështirësi në lidhje me punësimin sportet amatore (ski uji, zhytje scuba, ngjitje, duke kërcyer, patinazh artistik, çiklizëm, gjueti, peshkim, hipur mbi kalë, etj), të cilat ju paralajmëroi në mënyrë specifike sigurues tij dhe kështu me radhë.

  e. Çështja e sportit, veçanërisht ekstreme, të jetë i sigurt për të hedhur në ju dhe në avantazhin tuaj nuk mund të shpërfillet.

  Sipas kreut të kompanisë së sigurimeve sigurimit "Standard Reserve" Mbrojtja Irene, për shkak të popullaritetit të zhytësit scuba produkt të gjithë të veçantë të ofruar nga i cili siguron jo vetëm jetën dhe shëndetin, por edhe bagazhin zhytjes. Ka programe për instruktorët dhe simulim. Cilësia e kujdesit ofrohet për të siguruar suksesin e këtij sigurimi.


  Mos harroni se vetëm një shenjë të veçantë të klasave të sport ekstrem tjetër do të ndihmojë për të kompensuar kostot e paparashikuara.
  Në shqetësuese për shumë pyetje në lidhje me koston e sigurimit mund të përgjigjet i vendosur vetëm pas duke zgjedhur shumën e siguruar, programin e sigurimit, sigurimin e jetës, këtë vend, duke ushtruar personin e siguruar gjatë udhëtimit. Fëmijët dhe nxënësit marrin 25 20 tiprotsentnye zbritje.

  Por njerëzit mbi 65, grupet me aftësi të kufizuara I dhe II dhe personat e përfshirë në sport amator, do të shtojë faktor rritës. Fëmijët nën një vit është konsideruar gjithashtu të transportohen në distanca të gjata e rrezikshme sepse nganjëherë ajo mund të jetë e vështirë me sigurimin e tyre. Sigurimit Term për udhëtime jashtë vendit është jo të vendosur më shumë se një vit.

  Për të marrë të sigurimit që ju nevojitet: një pasaportë kur udhëtojnë jashtë vendit apo pasaportë të, në qoftë se të udhëtonte për në. Për shpëtimin e mbytja jo vetëm në rastin e ktheu drejtimin e tyre, të kujdeset për ndihmën që më parë dhe udhëtimin tuaj në çdo sezon do të jetë më i sigurt.