Komunikimi me njerëz të pakëndshme ngadalëson trurin

Miliarda qelizat e trurit të njeriut janë duke punuar ditë dhe
natë, vazhdimisht transmetimit të informacionit dhe duke lejuar personi për të kryer më
detyra të ndryshme për të mbështetur jetën - nga frymëmarrje në zgjidhje të komplikuara
probleme matematikore. Mosfunksionim i vogël në këtë super-natyrore
kompjuter nganjëherë mund të çojë në pasoja të pariparueshme të rënda dhe
Sëmundjet. Qarkullimi i varfër dhe hipertensionit mund të shkaktojë dhimbje koke, marramendje ngutje dhe,
Humbja e kujtesës, lodhje dhe rënie të performancës - simptomat e njohur për shumë prej nesh. E megjithatë, si kohët e fundit zbuluan amerikan

Shkencëtarët nga Universiteti i Kalifornisë Jugore, për problemet e mësipërme në
Truri mund të na bëjë të komunikojnë me njerëz të pakëndshme.

Shkencëtarët besojnë se
njerëz të bezdisshëm në trurin e njeriut reagon në të njëjtën mënyrë si një normal
kompjuter nganjëherë reagon për multitasking dhe crashes - "rri". Si
doli, shpejtësia e proceseve të mendimit të një personi i cili është
sigurinë publike për njerëzit, është reduktuar në mënyrë të konsiderueshme, ai fillon të mendoj
më ngadalë se më parë.
Ky funksion mund të shtrembërojnë duke përfshirë perceptimin
bota si një e tërë. Pas të gjitha, pikë është që nënndërgjegjeshëm tonë punon në


ashtuquajturi parim "pasqyrë" dhe përpiqet për të pasqyruar atë që pa në
Deri në një masë, duke imituar sjelljen e njerëzve aty pranë. Në rastin e
nevoja për të komunikuar me njerëz të pakëndshme truri frenohet, me sa duket,
njerëzit e keqe që ne po lëviz ngadalë dhe flasin atë që është më
rast, dhe si rezultat - ne përpiqemi të sillen në të njëjtën mënyrë, me të vonoj në pjesën e trurit tonë që
përgjegjës për lëvizshmëri.

Amerikanët besojnë
se marrëdhëniet ndërpersonale dhe preferencat personale, nuk i pëlqen dhe psikologjik
shëndetësor nuanca e organeve të brendshme, duke përfshirë trurin, deri tani

më shumë se menduar më parë. Përveç kësaj, si rezultat i hulumtimit ishte
vuri në dukje se truri është i ndikuar edhe nga garat e komunitetit dhe ngjashmërive fizike.
Njeriu ndihet më shumë simpati dhe prirjen për ata mbi tij
si. Për shembull, njerëzit të errët-skinned janë më shumë në favor të pronarëve të njëjta
ngjyrë, evropianët e kuqe dhe janë të lumtur për të folur për të si ata
"Ginger."