Singer Stas Mihaylov bëhet baba për herë të gjashtëManar milion gratë ruse Stas Mihaylov vendosur të riafirmojë statusin e saj si babai i shumë fëmijëve dhe me gruan Inna lindjes së tij ndaj fëmijës së gjashtë. Ai u tha mbështetësve të tij gjatë një fjalimi në Pallatin e Sportit Penza "Diesel Arena", e cila u mblodhën më shumë se pesë mijë njerëz. Më i paguar këngëtaren në, Joshur vëmendje, lule dhe duartrokitje, tha se gruaja e tij është shtatzënë dhe ata presin lindjen e një trashëgimtari tjetër.

"Gruaja ime është duke pritur fëmijën e gjashtë. Unë tashmë kanë pesë fëmijë - të gjithë e mi. Tani në bark zhvillim jetë të re, dhe ne jemi shumë të kënaqur që "- e drejtë nga faza e përbashkët e familjes së tij lumturi Chanson këngëtar.

Kujtojnë se në gusht 2011 Stas Mihaylov dhe bukuri Inna Kachelskis, një ish "Mis Kirovograd" ka luajtur një martesë madhështore në Francë, marrë me qera një kështjellë të vjetër pranë Parisit, kështu lindja e një fëmijë është plotësisht zgjerim natyror të planeve të tyre.

Sot, shumë fëmijë një çift tashmë i ka ngritur pesë fëmijë, prej të cilëve vetëm një fëmijë së bashku - bija Joanna, i cili ka lindur në 2009. Në Ina ka dy fëmijë nga martesa me sulmuesin Andriy Kachelskisom Andrew 18-vjeçar dhe Eva 12-vjeçar dhe Stas rritet në njëmbëdhjetë Nikita nga martohen Ina Hill dhe shtatë-vjeçare Daria nga Natalia Zotov, kushëriri i këngëtares Valeria.


Vitin e kaluar Stas pranuar se ata Inna nuk do të ndalemi këtu dhe të paktën ëndrra e një fëmijë tjetër.

Një nga të parët që e uruan çiftin me një rritje të shpejtë, ishte një producent mik i familjes Victor pikë, duke theksuar se Stas luftuar me nivele të ulëta të lindjeve në vend dhe kjo është me të vërtetë të ketë sukses.