Rusët shpejti do të jetë në gjendje për të trajtohet nga mjekësia moderneNë dhjetor të vitit 2010, organizoi takimin e parë nga kompanitë kryesore farmaceutike të Përfaqësuesve të Janssen Farmaceutikë NV. Pastaj biznesmenët tanë u njoh me qendër kërkimore shkencore e Janssen në Belgjikë.

Kohët e fundit, një takim i rregullt planifikuar të dy palëve, tema kryesore e të cilit ishte për të diskutuar mbi format e ndryshme të bashkëpunimit të ndërsjellë në kuadër të Programit Federal Target "Zhvillimin e farmaceutike dhe Industrisë Mjekësisë të Federatës Ruse për periudhën deri në 2020". Program shumë sfida: të përcjellë përvojën e shkencëtarëve rusë teknologjive të reja të ndihmojë për të stimuluar aktivitetet kërkimore në zhvillimin dhe prodhimin e barnave të reja për të promovuar drogë vendore në tregun ndërkombëtar dhe për të lehtësuar aksesin e pacientit në këto barna vitale.

Midis takimit tha se organizimi i procesit të prodhimit për barnat e reja do të kërkojnë një mënyrë krejtësisht të ndryshme të të bërit biznes, dhe - përgatitjen e prestigjioze menaxherëve të cilët nuk ishin të frikësuar për të konkurrencës në tregun farmaceutik.

Si një rezultat i takimit u formua grup punues, i cili në disa muaj do të përgatisë një propozim të detajuar për pjesëmarrjen e përbashkët të Janssen dhe shkencëtarëve rusë dhe sipërmarrësit në zhvillimin e projekteve të barnave të reja.

Kompania Janssen - një markë në 2010, kombinon mbi njëqind kompanitë farmaceutike janë ende në korporatë Johnson Johnson.


Kompania është e angazhuar në kërkime në fusha kritike: hematologjisë dhe onkologjisë, psikiatrinë dhe dermatologji, Virologjisë dhe neurologji. Objektivi kryesor i kompanisë - përmirësimin e cilësisë së jetës së pacientëve duke krijuar droga të reja është cilësi shumë të lartë.