Pharma rus rregulla të reja


 • "Ons Platinum"

 • "Ons Platinum"

  Raportet dhe prezantimet ishin të përkushtuar të shqyrtojë tendencat kryesore në tregun farmaceutik në dekadën e fundit. Në të njëjtën kohë, pjesëmarrësit u përpoq për të parë se si ka ndryshime ndikojnë format e "ons Platinum" - Çmimi për profesionistët farmhaluzi.

  Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik Yuri Krestinsky përmes zhvillimeve kryesore në farmbiznesa dhjetë viteve të fundit. "2000, kur konkursi është mbajtur për herë të parë, shënuar nga kurs për të mbështetur prodhuesit vendas. Duke kthyer në ato ngjarje, nuk është një ndjenjë e deja vu.

  E njëjta gjë ndodhi një dekadë më parë - në fillim të viteve '90, dhe dhjetë vjet më vonë - në vitin 2009 dhe 2010, "- tha z Krestinsky. Gjatë fjalës së tij, ai tha se

  "Ons Platinum" ju lejon të krijoni shtesë koordinojë sistemin për përzgjedhjen e tendencave më të mirë në industri.

  Ndryshimet në formatin e pjesëmarrësve të konkursit të konferencës tha CEO MIC "Farmekspert" Nikolai Demidov. Ai tha se këtë vit është rritur numri i anëtarëve të Komitetit Organizativ, dhe ndryshoi parimet e votave në këshillin e ekspertëve. Që nga "unitsiya Platinum" këtë vit feston përvjetorin në format e konkurrencës do të futet ri "përkujtimore" kandidaturë - ". Personi i dekadës" "dekadë Company", "Dekada e drogës" dhe


  Testimit Rezultatet e votimit do të zbatojë të fortë auditimit Ernst Rinj. "Për të kompanisë kriterit tonë kryesore për pjesëmarrjen në Komitetin e Konkurrencës ka qenë gjithmonë vlerësim i paanshëm", - tha Nikolaj Demidov.

  Sipas presidentit të kompanisë shefit Kriza financiare dhe ekonomike Hunter George Virovtsa ka prekur industrinë pak farmaceutike - të paktën në aspektin e politikës së personelit. "Megjithatë, kjo mund të ndryshojë", - tha kryetari. Përveç kësaj, Yuri Vyrovets përmendi krijimin e një tjetër kategori - ". Punëdhënësi i vitit" "Ky emërim është i ndryshëm nga" Kompania e Vitit ". Nuk është e nevojshme që një kompani e madhe do të jetë një punëdhënës i mirë, "- tha z Vyrovets.

  Drejtori i Përgjithshëm për Rusinë dhe CIS IMS Shëndetësisë Nicola Milevchich foli për rolin e farmhaluzi ruse në strukturën e tregut global farmaceutike. Features furnizimin farmaceutike informativ biznesi Tregu fjalim Olga ishte i përkushtuar Fomychevoy, menaxher interaktive të marketingut për CEGEDIM Dendrite Rusi. Duke vënë në dukje se një nga problemet kryesore sot është rënia e besimit në përfaqësues të industrisë nga konsumatori, Ms Fomicheva shprehu shpresën që ngjarje të tilla si "ons Platinum" do të korrigjuar këtë situatë.

  Mësoni më shumë për metodologjinë e konkursit dhe lista e nominimeve - Online Contest www.Uncia.ru.