Shtatzënia politikën e sigurimit dhe lindjes


 • Politika Speciale
 • Sigurim
 • Sherbime


 • Politika Speciale

  Kompanitë e sigurimeve ofrojnë një politikë të veçantë që mund të lehtësojë barrën e shtatzënisë dhe lindjes. Në gratë shtatzëna që nuk dëshirojnë të përdorin kura falas në klinikën antenatale lokale dhe të lindë spitalin më të afërt, ka dy mënyra: ose të marrë paratë direkt në Qendrën Mjekësore të zgjedhur, ose kompania e sigurimeve. Shikojnë pacientët në çdo rast të jenë të njëjtët ekspertë për rreth paratë e njëjtë, por si një pretendimi, siguruesit, politikës mbi shtatzënisë dhe lindjes jep pacientëve një numër të përfitimeve të paguara.


  Sigurim

  Që nuk paguajnë para shtesë për të siguruesit, gjurmë atë në një grua edhe një herë nuk nënshtrohet procedurave të shtrenjta dhe të panevojshme dhe provë. Përveç kësaj, siguruesi kontrollon cilësinë e kujdesit mjekësor në klinika dhe spitale, si dhe objektet shëndetësore të paguara nuk është gjithmonë nivel të lartë.


  Kur shihet në e paguar pacient klinikë mund të mbështetet vetëm në rritjen e rehati dhe një sërë shërbimesh të veçanta. Kur një kontratë sigurimi është mundësi disi më të gjera për gratë. Për shembull, ju bashkangjitur në një klinikë të veçantë, por nuk ka pajisje të nevojshme, mjekët apo kualifikim relevant ju Nahamit infermieret.


  Në këtë rast, kompania e sigurimeve do të ju drejtojë te një tjetër objekt të kujdesit shëndetësor dhe prystrunyt infermieret unbelted: është sigurues "Furnizimet" e për të paguar klinikat klientët e pasur, përfshirë gratë shtatzëna.


  Sherbime

  Më e shtrenjtë se kostoja e grua shtatzënë e politikës dhe më herët se të blej atë (variante: i parë, i dytë ose i tretë Tremujorin e shtatzënisë 36 javë - në mbajtjen e familjeve), më shumë shërbime ajo përfshin.


  Zakonisht programet e sigurimit shtatzënia dhe të ofrimit të janë të përfshira jo vetëm vëzhgimin e pacientit mjek obstetër-gjinekolog, por ekzaminimin prenatal, duke përfshirë një ultrazërit legenit dhe diagnoza e fetusit të çrregullimeve të sistemit nervor të fetusit, të gjitha testet e nevojshme, konsultimet për të zhvilluar taktikat e lindjes, shtrimin në spital emergjente (në kontraktimet e hershme të punës) i dorëzimit të ndihmave të specializuar ekip mjekësor (dhe "e tyre" mjek) dhe dhimbje gjatë lindjes.
  Kostoja e politikës për menaxhimin e shtatzënisë është shumë i varur nga prestigjit dhe pajisjet teknike të institucioneve mjekësore dhe klienti shëndetësor. Por, mbi të gjitha, klinikat e nivelit të çmimeve për të cilat është e bashkangjitur një nënë të mundshëm. Në kompaninë e sigurimeve gjithmonë ka një zgjedhje e disa klinikave që ju mund të bashkëngjitni dhe amësisë në të cilën ju të merrni lindjes. Si janë gjërat shkojnë me pajisjet teknike dhe cilësinë e shërbimeve, më mirë të kuptoj se vetë ose nëpërmjet një miku.


  Dhe përsëri, zakonisht paguhet për lindjen e fëmijës në spitale kanë dhoma të veçanta me telefon, televizion dhe përfitimet e tjera të qytetërimit. Shtrirë në to shumë më shtrenjtë se konvencionale dy-ose katër.

  Por një gënjeshtër e mërzitshme dhe e frikshme, por në vend të TV është shumë më e dobishme për të parë në të tjera sapo moms dhe të ndajnë përvojën me ta, kështu që rehati mund të sigurtë të të shpëtojë.


  Në disa raste të kryera nga policia e disa mijë dollarë dhe nuk do të ndihmojë për të bërë një fëmijë në qendër të zgjedhur mjekësore. Në Moskë në punë parakohe vetëm grua shtrua në spital në një klient numër materniteti 8 dhe numri 15 që vuajnë nga diabeti, lindur në spital në numrin GKB 1, me patologji renale - në numër GKB 20 me sëmundje të zemrës - numrin MCL 67. Nëse ju filloni lufton rezulton se klienti është i sëmurë me grip apo hepatiti viral, ajo do të lindë Sëmundjeve Ngjitëse spitalore.
  Policia, natyrisht, nuk mund të ndihmojë në të gjitha rastet. Për shembull, në qoftë se një grua shtatzënë përkeqësuar ekzistues sëmundje të rënda kronike, ata duhet të trajtohen si një klinikë normale ose për një tarifë. Rastësisht, në kontratën e kompanive vullnetare të sigurimit të sigurimit shëndetësor pyetni klientët për të plotësoni një pyetësor mjekësore, dhe në disa raste të sjellë ndihmë dhe ekstrakte nga historia apo edhe të kalojë inspektimit. Nëse ekziston rreziku që sëmundja ekzistuese do të ndikojë në zhvillimin e shtatzënisë, në përfundim të kontratës së sigurimit vlen rritjen faktor.


  Rreziku i rrjedhjes abnormale të politikës së punës përfshijnë jo të gjithë kompanitë e sigurimit.

  Kjo nënkupton që, nëse është e nevojshme, kirurgji shtesë apo një kompani më të gjatë sigurimit qëndrimi në spital mund të kërkojë një tarifë. Për shembull, "RosMedStraha" në "Lindjet" tregon "Në rastin e operacionit të provave c-seksioni emergjente e siguruar (siguruar) pajtohet të paguajë diferencën midis primet e sigurimit programeve përkatëse." Programet e sigurimit IC "Spassky Gate" përmbajnë rreziqe që kërkojnë ndihmë mjekësore në rast të sëmundjeve apo kushteve. Në gratë shtatzëna program sigurimit "Ingosstrakh" Shërbimet e ofruara në patologjinë e shtatzënisë janë zakonisht nuk përfshihen.

  Shtetet e tilla janë përjashtime nga rregulli dhe të sigurimit vullnetar shëndetësor Insurance Company "RESO-Garancisë". Një ROSNO siguron ofrimin rutinë dhe emergjente nga prerjeje cezariane.


  Kur një policë sigurimi dhe nuk do të zgjidhë të gjitha problemet e shtatzënisë, të paktën jap nënën e ardhshëm të mendjes dhe besimin se çdo gjë do të kushtojë. Dhe kjo është një shumë, siç e dini, është shumë e dëmshme për nervor shtatzënë.

  Informacion nga artikullin "Përse një politikë të sigurimit të shtatzënisë dhe lindjes?"