Policia në rrugë


 • Policia në rrugë
 • Rastet nestrahovyh


 • Policia në rrugë  Nëse ju do me pushime, ne rrallë kujtohet për sigurim - kjo është përgjegjësi e operatorit turne për të siguruar atë për ne. Por mbi të gjitha, kjo është politika e mbulimit minimal të sigurimit nuk përfshin rreziqe individuale, sepse turne ne zgjedhim nga çmimi.


  Sipas vëzhgimeve të siguruesit, nëntë nga dhjetë të turistëve tanë që udhëtojnë jashtë vendit me politikë të sigurimit të udhëtimit, nuk gjejnë kohë për të lexuar kushtet në të cilat ata janë të siguruara, dhe përmend politikën vetëm kur diçka ndodh tashmë. Dhe kjo rezulton se shpenzimet për shërbimet mjekësore dhe barnave nuk mbulohen nga sigurimi.

  Për të mësuar se çfarë duhet të shikoni për kur zgjedhin sigurimit, veçanërisht nëse ju jeni të udhëtojnë me fëmijët dhe mënyra juaj nuk është në Evropë - 10 këshillat tona.


  Vini re shumën e siguruar nga politika e propozuar. Ajo nuk duhet të jetë më pak se $ 15 mijë. Nëse jeni duke planifikuar një pushim në Turqi, Egjipt, Tajlandë. Megjithatë, në disa raste kjo nuk është e mjaftueshme. Ky sigurim është 30.000 $. 10 ditë do të kushtojë vetëm 100 rubla-lei më shumë.


  Përjashtime të programit. Nëse politika është shumë e lirë, ajo nuk mund të mbulojë shërbimet emergjente dentare ose rastet e sëmundjeve kronike, djegien nga dielli.  Rastet Nestrahovi  Rastet nestrahovyh. Siguruesi mund të shpëtojnë përgjegjësisë për rreziqet në det shkeli në një iriq deti, kapi një peshk helmues, edhe pse shumica e kompanive të bërë atë të papriturat. Duke nestrahovyh mund të trajtojnë lëndimet e marra gjatë çiklizëm dhe rollerblading.

  Një grup i rreziqeve. Të mbuluara zakonisht nga shërbimet e sigurimit për të ofruar ndihmë urgjente mjekësore - Pagesa e ilaçeve dhe pajisjeve, koston e transportit mjekësore, pagesën e bisedave telefonike me kompanisë asystanskoyu pasoja aksidentet, fatkeqësitë natyrore, të rrezikut të terrorizmit.


  Nëse jeni të udhëtojnë me fëmijën tuaj, shikoni për praninë e sigurimit dhe një pikë si "kthimin e fëmijëve të mitur në rast të sëmundjes (lëndimi) i rritur shoqërues" nga kompania e sigurimeve.
  Ekskluzivitet përjashtohen më mirë, edhe pse ajo kursen mbi koston e politikës. Madhësia e saj është zakonisht $ 30-50, por ata duhet të bëjnë më kur të aplikoni për ndihmë.


  Rreziqet shtesë. Sigurimit duhet të sigurojë të vizituar një të afërm në një situatë emergjente, mundësinë e akomodimit në rast të shtrimit të siguruarit, ndihmë ligjore dhe administrative. Çmimi çështje - shtesë $ 100 për 10 ditë të qëndrimit.


  Nëse keni nevojë të shikoni një doktor, të jetë i sigurt për të kontaktuar me telefon me nyey kompjuter-assystanskoy specifikuar në sigurim. Negociatat Telefoni sigurues në këtë rast do të paguhet, ju vetëm mos harroni të paraqesë shpenzim.
  Nëse ju shihni një mjek i vetëm, kostot ju nuk mund të paguajnë. Në mënyrë tipike, kjo mundësi është e specifikuar veçmas në politikën (për shembull, jo më shumë se $ 250-500. Turqia mund të jetë përjashtim), dhe dokumentet e paraqitura në siguruesi duhet të jetë projektuar siç duhet.


  Jo rrezik të panevojshme, të tilla si jo të notuar në pishinë gjatë natës (përjashtimi standarde nga mbulimi). Dhe mos harroni se siguruesi mund të refuzojë të paguajë për lëndimet pushuesit dehur (gjendjen dehur - tjetër e përjashtimit të detyrueshme).