Ons platin dorëzoi tregun farmaceutik për herë të dhjetëAwards Fituesit e konkursit All-rus hapur të profesionistëve të industrisë farmaceutike "ons Platinum" më 22 prill. Vini re se çmimi ka mbajtur për herë të dhjetë dhe premtoi se do të jetë një nga ngjarjet qendrore në farmhaluzi. Duke kuptuar rëndësinë e përvjetorit të ngjarjes, organizatorët kanë bërë çdo gjë të nevojshme për të dhënë në ceremoninë e organizuar në nivelin më të lartë dhe të bëhet një ngjarje të paharrueshme.
Vendi ishte zgjedhur luks festimet në shtëpi premium Safisa.

"Industria e pa ndonjë" nadmaterialnyh "referencë është vetëm biznes - tha Kryetari i Komitetit Organizativ Yuri Krestinsky.

- Unë dhe shumica e njerëzve të tjerë që punojnë në industrinë farmaceutike, duket jo vetëm në biznes, por edhe qëllimin e jetës sonë, në të cilën ne nuk investojmë vetëm fizik, por forca mendore ".

Megjithatë fituesit e konkursit nuk janë vetëm biznes, por zyrtarët thanë. Në "Vitin e Projektit" fitoi shtetëror programin "Strategjinë e industrisë farmaceutike nga 2020", mbajtur nga Ministria e Industrisë e angazhuar, dhe për këtë arsye statujë e parë në "ons Platinum" e saj u ngjit fazë drejtorin e Inxhinieri Kimike teknologjitë komplekse dhe bioengineering Minpromtorg Sergej Tsyb.


Në mes të shpalljes së fituesve të ftuarit nuk janë të lejuar të humbasë ngarje pm - Lera Kudryavtseva dhe Leo Novozhenov. Atmosfera festive ndihmoi në krijimin dhe kryhet në fazën e artistëve - Moska Music Hall, Maksim Leonids, cirk artist Vladlena anan dhe të grupit "Republika".

Kandidatët për më të mirë të barnave OTC ishin Anaferon, Arbidol, dhe Theraflu Oscillococcinum. "Oh, sa kam pirë atë gjatë dimrit!" - Lera Kudryavtseva dhe bërtiti - ndoshta per Insight pjesëmarrësve ceremoni - nuk e specifikon se çfarë lloj droge që ajo ka në mendje. Me të mësuar se fituesi ishte Arbidol, treguan vetëdijen mahnitshme lëvizëse për realitetet e tregun farmaceutik e brendshëm: "Ne ishim të gjithë të frikësuar e gripit të derrit në dimër - për Arbidol punojnë!

Unë e kuptoj Oscillococcinum "në fluturim"! ".

Vini re se Arbidol fitoi "ons Platinum" në kategorinë "OTC" dekadë. Drejtori i Përgjithshëm i "Pharmstandard" Igor Krylov ndarë sekretet e tij të suksesit: "Awards" Pharmstandard "- është rezultat i viteve të punës së stafit të lartë profesionale."

Pasi në mikrofon, falënderoi fituesit e punonjësve të saj, partnerëve dhe klientëve. Drejtori i Përgjithshëm i "Catherine" Leonid Konobeev marrjes "ons Platinum" në dy kategori "Përparime i Vitit" dhe "Tregtari i Vitit", mos harroni të falënderoj konkurrentët e tyre, "Ata janë të fortë dhe agresive.

Vetëm në një mjedis të tillë, ne mund të rritet dhe të arrijë rezultate. "

Ceremonia nuk ka qenë pa surpriza. Kompania "Bosnalek", në të cilin shitjet kriza në 2009 u rrit me më shumë se 94%, u dha spetsnominatsiyi Komisionin për organizimin "për promovimin e suksesshëm të drogës dhe Enterofuril Lizobakt." Një tjetër surprizë ishte mbrëmje shpallja "Distributor i vitit" - në këtë kategori zërat e në mënyrë të barabartë të shpërndara mes të kompanive "Catherine" dhe "SIA Ndërkombëtare".

Megjithatë, intrigës kryesore të mbrëmjes ishin nominim përvjetor. "Dekadë Person" u emërua CEO "SIA International" Igor Rudynskyy.

"Siç ka thënë Konfuci para mallkim errësirë, dritë një qiri nevojë. Unë nuk e vetë. Unë jam rreth 10 vjet më parë ndezi një qiri të vogël të ngjarjes, "- tha fituesin dhe uroi" ons Platinum "ekzistojnë për shumë vite.

"Mos harroni, ju jeni duke bërë gjë të madhe dhe të dobishme dhe ajo është në duart e profesionale dhe të forta tuaj shëndetit të vendit tonë - me këto fjalë kryesore të adresuar të ftuarit e ceremonisë. - Qëndro i shëndetshëm dhe të na japë shëndet ".