Platinum ons


 • "Ons Platinum"

 • "Ons Platinum"

  Komiteti organizimin e konkursit "ons Platinum" në bashkëpunim me portalin kryesor rus për rekrutimin headhunter, u bashkua gjithashtu Komitetin Organizues, i themeluar një kandidaturë të re - ". Punëdhënësi i vitit"

  Award Komiteti Organizativ "ons Platinum 2009" njoftoi krijimin e një kategori të re "Punëdhënësit të vitit." Procedurën e votimit në këtë kategori do të jetë demokratik - të zgjedhin fituesin nuk mund vetëm anëtarët e Këshillit të ekspertëve, por të gjithë profesionistët e industrisë farmaceutike.

  Përzgjedhja e fituesit kategori do të zhvillohet në 2 faza:

  Në fazën e parë, çdo specialist, që punojnë në fushën e farmaceutike, kompanitë farmaceutike do të jetë në gjendje për të thirrur atë e sheh të punëdhënësve më të mira në të cilat ai do të donte për të punuar.

  Pastaj, lista e kompanive që kanë zgjedhur shumica e atyre që votuan.

  Në fazën e dytë të përzgjedhjes, profesionistët që punojnë në industrinë farmaceutike do të kërkohet për të vlerësuar të dhënat e kritereve të mëposhtme:

 • Niveli i kompensimit
 • Mundësitë e karrierës
 • prania e përfitimeve sociale dhe garancive
 • reputacion
 • Popullariteti i
 • Kanalet e kërkimit të punës.
 • Vini re se në një hh.ru të publikuar çdo muaj për 3000 vendet e lira e farmaceutike dhe kompanitë mjekësore, si dhe, më shumë se 40 mijë profesionistë që punojnë në profoblastey "Produktet Medicinale".


  Një headhunter parashikojnë se studimi do të marrin pjesë një numër i konsiderueshëm ekspertësh të cilët do të japë rezultate objektive.

  Votimi në kategorinë "Punëdhënësit i vitit" shkon nga mesi i marsit deri në mes të prillit.