Ons Platinum 2010 Këshilli i Ekspertëve vazhdon me votë
1 mars në një takim të Komitetit Organizativ u miratua lista e Këshillit të Ekspertëve, e cila ishte rreth 240 persona, përfaqësues i Drejtorisë Ekzekutive Yuri Ulyashev. "Lista e 240 ekspertëve të ndarë në mes të 6 kompanive që përbëjnë Komisionin për organizimin, - tha ai. - Gjatë fazës së parë të votimit, secila prej kompanive ka marrë një listë prej rreth 50 anëtarëve të Këshillit të ekspertëve - brenda tre javësh ata duhet të intervistojnë ato dhe të mbledhin pyetësorët ". Anëtarët e Këshillit të ekspertëve do të përcaktojë të emëruarit e konkursit.

1 mars në një takim të Komitetit Organizativ kishte miratuar një listë të Këshillit të Ekspertëve, e cila ishte rreth 240 persona, përfaqësues i Drejtorisë Ekzekutive Yuri Ulyashev.

"Lista e 240 ekspertëve të ndarë në mes të 6 kompanive që përbëjnë Komisionin për organizimin, - tha ai. - Gjatë fazës së parë të votimit, secila prej kompanive ka marrë një listë prej rreth 50 anëtarëve të Këshillit të ekspertëve - brenda tre javësh ata duhet të intervistojnë ato dhe të mbledhin pyetësorët ". Anëtarët e Këshillit të ekspertëve do të përcaktojë të emëruarit e konkursit.

Në krahasim me metodën e votimit të vitit të kaluar thjeshtuar ndjeshëm. Nëse vitin e kaluar ekspertët janë pyetur jo vetëm për të nominuarve për emrin, por edhe për të përcaktuar rëndësinë e tyre ndaj kritereve të caktuara, tani në fazën e parë të votimit ata kanë nevojë vetëm të thirrur pesë kandidatët në mënyrë të rëndësisë së tyre.


"Në përgjithësi unë mund të them se plotësimin e pyetësorit merr më pak se 15 minuta. Ekspertët mos kini frikë për të mbushur atë - ajo është mjaft e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë, "- thotë zoti Ulyashev.

Vini re se votimi zhvillohet në dy kategori në mode online, dhe ajo mund të marrë ndonjë farmhaluzi përfaqësues. Punëdhënësi më i mirë i vitit do të përcaktojë përdoruesit e site headhunter. Online garë www.uncia.ru përcaktohet më të mirë top-menaxher dhe menaxher funksional 2010.

Organizatorët Award kanë vendosur të vazhdojë partneritetin me Ernst Young. Ky pozicionim e ka prodhuar tashmë rezultate pozitive.

Përfaqësuesit e Komitetit Organizativ vini re rritje interes në premium nga kompanitë farmaceutike. "Këtë vit ne kemi marrë një shumë të aplikacioneve në" Projektin e Vitit "dhe" Përparime të vitit "- tha një anëtar i shpërblimeve ekzekutive të menaxhimit Dashuria Lemesheva. - Në qoftë se vitin e kaluar ne kemi qenë në gjendje të mbledhë rreth 10 aplikime për këto dy nominime, por këtë vit kemi pranuar 32 aplikacione ". Yuri shpjegon Ulyashev rritur aktivitetin e pjesëmarrësve se vitin e kaluar çmimi u bërë "në mënyrë efikase dhe në mënyrë të pavarur." Jo të paktën në këtë rast, sipas tij, ka luajtur duke dëgjuar rezultatet e zgjedhjeve vitin e kaluar. "Unë shpresoj se ekspertët e pa: çdo votë të vërtetë të ndikojë në rezultatin.

Nuk është e rastit në kategorinë "Distributor i vitit" dy kompani ka marrë të njëjtin numër të votave dhe ndanë vendin e parë - ishte Catherine dhe SIA Ndërkombëtar. "Tregu parë se si ne punojmë, dhe e kuptuan se ne jemi në panair. Kjo është arsyeja pse sytë Primet e tyre të rritur rëndësinë, "- tha z Ulyashev.

Sa për ceremoninë e çmimeve, organizatorët vendosën të ngrenë prime mysafirët papritur dhe të shpenzojnë atë në Shën Petersburg, si pjesë e Forumit të 17 ruse Farmaceutike, organizuar nga Instituti i Adam Smith.
"Ne e mbyllim forumin tonë të parë në mbrëmje - tha Yuri Ulyashev.

- Ne jemi të interesuar në këtë bashkëpunim si "ons Platinum" dhe Adam Smith Forumi - një masat tradicionale me interes për përfaqësuesit e industrisë ". Organizatorët Program pm primet janë duke shkuar për të bërë sa më afër që të trashëgimisë kulturore të Shën Petersburg.
Jo duke zbuluar detajet e komitetit organizues të ardhshëm ceremoni, tha se vendi i saj do të jetë Arena Kadet Corps. Si pjesë e programit të koncertit do të përfshijë solistët e Teatrit Mariinsky. "Ne garantojmë një pamje të paharrueshme. Kjo është një vend i madh historik, ku mysafirët do të hapë pamje të katedrales së Shën Isakut. Ajo është e vendosur në brigjet e Neva, në breg të Universitetit dhe një makinë 10-minuta nga hoteli Corinthia, e cila do të mbahet ruse Farmaceutike Forum "- thotë Yuri Ulyashev.

Ceremonia Award do të mbahet në mbrëmjen e 17 maj.