Lista e barnave të tërhequr nga shitjaRoszdravnadzor publikuar një listë të barnave të tërhequra nga tregu. Për fat të keq, gjatë inspektimeve rutinë të kthyer mospërputhje sa kërkesat e tyre të deklaruara për ilaçe.

Pra, ne ju ofrojmë një listë të barnave që ju nuk do të gjeni në një farmaci:

  • multivitamina "Dr. Theiss Multyvitamol" (seri 12 / 11,10) për zgjidhje me gojë në shishe qelqi e errëta të 200 ml, të prodhuara nga "dr. Theiss Naturvaren GmbH ", Gjermani, furnizuesi, SHA" Mbrojtja ".
  • bronhorasshyryayuschye pilula antispasmodic "aminophylline" 150 mg kontur numër charunkovyh 30 paketa e SHA "Organik" (seri 410 611), një ofrues për "Empire Pharma".

  • hundë pika "Rinostop" 0,05 për qind në shishe plastike, droppers 10 ml prodhimit ZOA "Kompania farmaceutike" LECCO "(seri 281 110, 291 210), furnizuesit e NPK" Katerina "dhe SHA" mbrojtjes ".
  • spektrin e gjerë antibiotik "Tsefurus" pluhur për tretësirë ​​për injeksion intravenoz dhe intramuskular në shishe e 0,75 g (seri 171 210). Prodhuesi - SHA "Sinteza" provider - SHA "SIA International, Krasnodar."
  • NSAIDs "Diclofenac-Akos" solucion për injektim intramuskular 3 ml 25 mg / ml Body numër 10 (seri 330 310). Prodhuesi - SHA "Sinteza" provider - SHA "SIA International, Penza."


  • Nëse ju gjeni këto barna në magazinë, ju lutem të njoftojë Shoqatën e Mbrojtjes së Konsumatorit.