Ha drekë në tualet më të sigurt se PCPërafërsisht 80% e punëtorëve të zyrës rostiçeri në punë për të kursyer para dhe kohë. Pak njerëz mendojnë se kjo mënyrë e jetës - duke kursyer shëndetin.

"Ne përpiqemi për ta bërë atë sa më shumë të jetë e mundur vetëm shumë shkurt - tha zëdhënësi për Shoqatës Amerikane diete (ADA) Toby Smithson (Toby Smithson). - Jo vetëm që nuk kemi kushtoj vëmendje të mjaftueshme për procesin e vakt i zhytur në mendime, kështu që ne gjithashtu vë në dukje rrezikun e tyre shëndetësore të madh ".

Ajo rezulton se Sëmundjet banale si dobësi, lodhje dhe të ftohtë mund të shkaktohet nga bakteret që jetojnë në tastierën tuaj dhe desktop.

Dhe ne jemi të mirëpritur dhe të shoqërojë ata në trupin tuaj me ushqime të cilat marrin mbi vëzhguesit e vendeve të punës.

Pak përditshme fshin tastierë dhe sipërfaqe të punës, veçanërisht me dezinfektues. Megjithatë, ne bëjmë çdo ditë tavolinë im kuzhine, zhytet dhe zonën përreth, sepse ne e kuptojmë se ata janë vazhdimisht në kontakt me ushqimin. A është koha për të vënë dy nga dy, dhe të fillojnë të kujdesen për pastërtinë e vendin e punës?

Toby Smithson rekomandon përdorimit të përditshme fshin antibacterial lagësht për të pastruar tastierën e kompjuterit tuaj dhe pjesët rreth tavolinë. Ajo gjithashtu na nxit për të larë duart me sapun dhe ujë të ngrohtë para çdo vakt dhe pas.