Paaftësi New fletëSot, Ministria e Shëndetësisë publikoi një dekret ku të njohura për ne bëhet një blu të sëmurë të verdhë, të verdhë vetëm do të terren. Kjo i gjallë ajo është vetëm në njërën anë të shtëpisë njëjtë information riciklohen mbi se si të duhet të plotësoni dokumentin.

FSS raporton se në vitet e fundit ka rritur numrin e makinacioneve mashtruese e pushimit mjekësor. "Me qëllim të rritjes së efikasitetit të sigurimeve shoqërore shtetërore, përjashton mundësinë e pagesës së dokumenteve të falsifikuara, forma e re është krahasuar me nivelet e vjetra të larta të mbrojtjes.

Në veçanti, ujëra foto modifikuar. Tani ata do të portretizojnë logo FSS "- thotë përfaqësues të shërbimit.

Megjithatë, ndryshimet shqetësim jo vetëm dhe jo aq shumë pamjen e një dokumenti, shumë mundësi plotësisht automatikisht procesin e informacionit në formën e përfunduar. Para së gjithash, kjo është një kod unik bar. I dytë (dhe kjo është ndoshta risi themelor) - formë është e mbushur me kode të veçanta që përmbajnë informacion në lidhje me shkaqet e paaftësisë gjatë trajtimit, etj

Këto masa do të zvogëlojë kohën dhe lehtësuar procesin e përpunimit të informacionit, dhe përjashton mundësinë e manipulimit të fakteve.


Formë e re e dokumentit - një fazë kalimtare në mes letrës dhe teknologjive elektronike të projektimit pushim i sëmurë. Në të ardhmen e afërt terapist, përshkrimin e recetave e pacientit do të plotësoni një dokument në kompjuterin tuaj, atëherë duke e dërguar atë direkt në FSS.

Ndërkohë, për punonjësit e sëmurë, në fakt asgjë nuk ka ndryshuar. Duke pasur një spitali të ri dhe një mjek vënë një vulë në para, ai, si gjithmonë, do të kërkohet të japin dokumentin për të personelit të shërbimit të punës së tyre.