Transformimi i pabesueshëm i krimbave në një fluturNjihuni - Frank FERRANTE.
Ai ishte 54 vjeç, ai jeton në San Francisko, e do ushqimin e mirë, femra të bukura dhe argëtim. Për fat të keq, ai kishte kohë që vetëm në përvojë e drogës dhe alkoolit varësisë së kaluar, dhe tani vuan nga obeziteti dhe i sëmurë me hepatit C. Që atëherë, siç ai u ndal për të biseduar me vajzën, ai ra në një depresion të thellë. Për të vazhduar të jetojnë, ai kishte për të gëlltitni ca grushte pilula.

Frank kupton se është e mundur për të jetuar ndryshe, por ai nuk e ka idenë se ku të fillojë. Dashuria e tij e jetës u mbytën në çështjet e shëndetit, tjetërsimit të familjes dhe neveri për veten e tij

Kjo nuk ishte deri kohët e fundit.

Aktualisht Frank është kuptimi i jetës dhe ngjyrat, dhe të gjitha në sajë të tre të rinjtë nga e Mirënjohjes kafe, të cilët vendosën për të ndihmuar atë të ngjitet shpirtin.

Pasi, kur Frank pasur drekë në Mirënjohjes kafe, ai u afrua Riland kamerier dhe e pyeti: "Çfarë doni të bëni para se të vdes?" Dhe Frank tha se ai dëshiron të bie në dashuri, por vështirë se dikush do ta dua si ai është.

Dëgjimi këtë përgjigje Riland ftuar Frank çdo ditë për muajin e ardhshëm për të ardhur në këtë kafene. Riland, vëllai i tij dhe mik i tyre Carrie Conor vendosi një muaj me pak për të treguar Frank se si ajo mund të ndryshojë jetën për më mirë.


Që nga kjo pasdite Frank ka ndryshuar në mënyrë dramatike, ka filluar të hahet ushqime vetëm papërpunuara organike rregullisht shkoni te mjeku, naturopath, të kryejë çdo javë pastrimin zorrët dhe të ndërgjegjshme të ndryshojë perceptimin e tyre për botën në një pozitiv.

Ajo mori 42 ditë, gjatë të cilit tre nga "mbikëqyrësit" e tij çdo gjë filmuar që ka ndodhur me Frank. Gjatë këtyre gjashtë javë, Frank ka ndryshuar: ai ka humbur, ai filloi të buzëqeshë, depresioni i tij u tërhoq, ai kishte dëshirën për aktivitetin, dhe sytë e tij shkëlqenin në pritje të lumturisë.

Kjo është një nga transformimi më të mahnitshme dhe frymëzuese, me sa duket ka humbur përgjithmonë besim në veten e tij burrë shrugged dhe mendërisht më i ri.

Informacion rreth Frank është këtu.