Mjekësia dhe Internet


 • Mjekësia në internet

 • Mjekësia në internet
  Përdorimi praktik i marketingut virtual në tregun e shëndetit publik është i mundur vetëm në bazë të rrjetit të informacionit të tregut të marketingut, apo hulumtime sistemit, ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave të marketingut të nevojshme për të gjithë pjesëmarrësit e tregut.

  Kujdesi shëndetësor modern është penetron sigurt të internetit. Që qëllimi kryesor i përdorimit të internetit në praktikë civile ishte për të krijuar një rrjet për komunikim mes universiteteve amerikane, ajo vendosi një sasi të madhe të shkencës dhe teknologjisë, duke përfshirë mjekësore, informacion.

  Për institucionet mjekësore ruse me qasjen e tyre të kufizuar në burime të reja të informacionit mbi letër internet mund të jetë burimi i vetëm i zbatueshëm i të dhënave të reja.

  Me Internet rrjetit farmaci tani ka më shumë se 20 mijë. Njësitë e lidhura me kujdesin shëndetësor. Për fat të keq, në vend të zgjidhjes së problemeve të informacionit shumë të servers drejtpërdrejt të shitur drogë ose pajisje mjekësore ose shfrytëzuesit të drejtpërdrejta në dyqane elektronike partnerët e saj, dhe për të marrë një përqindje e shitjeve. Në disa raste, kjo praktikë vuan rekomandime paragjykim.
  Metodat dhe teknikat e marketingut kërkime në internet përfshijnë:

 • hulumtimit mall të fortë dhe strukturën e tregut mbi Web-serverat e kompanive të ndryshme ohoronozdorovchoho profilin;
 • Studimi i përdoruesve të internetit si klientëve të tanishëm ose potencial.
 • Interneti mund të ndahet në më pak ose më shumë të frekuentuar, të specializuara dhe jo të specializuara dhe reklamat - në tekst, flamurin dhe lidhje.
  Kryesor faqet më pak të specializuara. Advertise në faqet e mëposhtme janë zakonisht më të lira, dhe ndikimi mund të jetë mjaft i lartë. Suksesi i reklamave të tillë është se informacioni është vendosur në vendin që përdoruesi është duke kërkuar për të, dhe kjo duhet të jetë vetëm në kohën e duhur në vendin e duhur.  Këtu shembullin e mëposhtëm. Duhet të shesë grumbull i pajisjeve mjekësore - të tilla si sistemet test. Kjo faqe specifike produktit dhe reklamat e drejtorive të mëdha mjekësore 400-1000 dollarë në muaj do të japë konsumatorëve sa më shumë që një njoftim të vendosur nga 40-100 faqet USD "të pajisjeve mjekësore".

  Një nga fushat e reklamimit në internet është një marketing aktiv që është promovuar një produkt dhe rritjen e shitjeve në shkallë të gjerë shfaqjen e produktit në treg. Detyra e aktiviteteve të marketingut është për të përcaktuar kërkesat efektive të produktit të reklamohen. Për këtë reklamues ofron kompanitë outsourcing Internetit të mirave materiale në formën e udhëzimeve, përmbledhjet, publikimeve kërkimore dhe reklamave, etj, të cilat janë të strukturuara dhe të vendoset në internet në një ose më shumë të specializuara faqet me audiencë të synuar (p.sh., faqet mjekësor www.

  med2000.ru, www.mosmed.ru etj), pjesëmarrja është e krahasueshme me një tirazh prej revistave të njohura mjekësore. Për shkak të lehtësinë e reagime online në blerësit, të tilla si vendndodhjen dhe kushtet e shitjes për më shumë informacion, etj, formuan një bazë të dhënash të kërkesës efektive për mallra dhe të konsumatorëve potencial.

  Informacion nga artikullin "tregu i pajisjeve mjekësore dhe objekteve të shërbimit të mbrojtjes."