Ilaçet në recetë të zbritura


Kjo kishte për të korrigjuar disa gabime. Kjo u njoftua në prag të
Kryetari i Fondit të Sigurimeve Shoqërore Sergej Kallashnikov në
konferencë shtypi në Nalchik.

"Së pari, e drejta për
Konkurrenca dhe zgjedhje e kompanive që furnizojnë drogë në
rajone, duke pasur parasysh subjektet e. Kjo ka reduktuar në masë të madhe
Kostoja e drogave - tha Kallashnikov. - Së dyti, një i veçantë
solli një grup të kancerit pacientët, diabetikët, njerëzit me AIDS
nevojë drogë më të shtrenjtë. Ata tani sigurojnë drejtpërdrejtë
nga buxheti. "

Megjithatë, kreu
Shteti Duma Komiteti për Punës dhe Politikës Sociale Andrei Isayev
konsideron të nevojshme për të rritur numrin e kategorive të pacientëve që kërkon

trajtim i shtrenjtë.

Përveç kësaj, ai tha se diskuton
një rritje në koston e paketës sociale ndërsa ju lloji tjetër
me kusht që nëse një person e kalon shumën e caktuar të barnave,
Shteti rivendosur atë pas 2-3 muajsh. Sipas Isayev,
nevojë për të parë të paguajnë paratë e tyre do të parandaluar një situatë të
kur droga janë rekrutuar për përdorim në të ardhmen, pa marrë parasysh nevojat reale
ato.

Në Kabardino-Balkaria kaluar prag
Takimi qark i Shtetit Duma e Punës dhe Politikës Sociale,
për të diskutuar perspektivat e politikës sociale në
deri në 2020.