Kozmetike dhe plastike kirurgji çfarë është dallimi


 • Kirurgji kozmetike apo?
 • Komplikimet nga kirurgji kozmetike dhe plastike

 • Kirurgji kozmetike apo?

  Për ata që shpresojnë
  me ndihmën e një kirurg për të korrigjuar reale, defekte jo imagjinare ose pamjen
  efektet e traumave, kirurgji plastike është i rekomanduar.
  Se kjo është
  Dallimi kryesor në mes kirurgji kozmetike dhe plastike.

  Megjithatë, shumë
  njerëzit i referohen plastike kirurgji kozmetike. Sigurimit mjekësor nuk ka
  paguar për kirurgji kozmetike, por ofron pagë bazë
  kirurgji plastike (për shembull, pas një aksident me makinë ose zjarri). Çdo ditë
  Bota kryer mijëra të kirurgji kozmetike dhe plastike, dhe shumë klinika

  ofrojnë ulje dhe madje edhe kredi për të tërhequr klientët.

  Për shumë njerëz që financojnë
  Operacionet kozmetike mbetet një çështje e pazgjidhur. Disa gra janë të gatshëm për të marrë në borxh,
  për të bërë heqjen apo formën e saktë e hundës apo gjoks. Kozmetike dhe
  kirurgji plastike kryhet shpejt, nëse jo thyer fytyrës
  kockave (në këtë rast, të kryejnë kirurgji radikale, e cila mund të zgjasë disa
  orë). Në çdo rast është e rëndësishme të mbani mend se këtë operacion, megjithëse
  papërfillshme. Kurrë nuk e përjashton rrezikun e lidhur me ndonjë
  kirurgji.


  Komplikimet nga kirurgji kozmetike dhe plastike


  Siç e kemi përmendur, çdo
  Kozmetike dhe plastike kirurgjia - një ndërhyrje kirurgjikale që
  mund të çojë në komplikacione të ndryshme dhe të çojë edhe në vdekje
  rezultat. Edhe pse raste të tilla janë të rralla, operacioni mund të rezultojë në lëndime
  ose plagosje serioze. Para se të vendoset mbi ndonjë operacion, me kujdes
  peshojnë të gjitha "pro" dhe "kundër" dhe të vlerësojmë rreziqet: ajo ia vlen? Më
  Komplikime të zakonshme të çdo operacioni - infeksionit. Mjekët Mirë kuptoj
  rreziku i infeksionit është e madhe dhe të marrë masat e duhura. Ndonjëherë kirurg
  përshkruan antibiotikët e pacientit për të parandaluar zhvillimin e
  infeksion postoperative.

  Në mënyrë tipike, kozmetikë dhe
  kirurgji plastike pa komplikime të ndodhë në qoftë se pacienti nuk vuan
  sëmundje serioze. Periudha postoperative zakonisht është e mjaftueshme
  dhimbshme, dhe operohet në bruising dukshme e zonës. Sigurisht, në
  Shumica prej nesh të gjejnë shkakun e paraqitjes pakënaqur vet, dmth
  makinë për të vizituar një kirurg kozmetike, por të marrë në fund guxoj jo
  gjithkush. Tërësisht Mendoni se çfarë presin nga kirurgji dhe përgjigje
  pyetja e madhe: A është kirurg pa ndërhyrjen e vërtetë nuk mund të bëj?