Mashtrim Internet


 • Aplikacione "gjeneratorë"
 • Sponsors
 • E-monedhë

 • Aplikacione "gjeneratorë"

  Le të fillojmë me këtë lloj të mashtrimit, si përhapjen e prohram- "gjeneratorëve" të ndryshme.

  Thelbi i kësaj metode të mashtrimit është që ju ofrojnë për të blerë një gjenerator special program kode të ndryshme PIN, të tilla si transportuesit e pagesës PIN e kartës, internet ose "gjeneratorëve" për monedhën elektronike (e "gjeneratorë" më të zakonshme). Natyrisht, asgjë si program nuk është e aftë të.

  Ka edhe versione më delikate të mashtrimit: programet e ndryshme, hackers ose informacione intercepting.

  Sapo kam ardhur të gjithë një të interceptorëve të tillë programit, autor madje shkroi një tekst të mirë të shitjes që shpjegon parimin e programit.

  Për njeriun injorante parimi i programit do të jetë mjaft efektive. Unë madje i dërgoi një letër të autorit, por përgjigje nuk është marrë

  Natyrisht, unë nuk ishte duke shkuar për të blerë ndonjë gjë, unë nganjëherë të doja të flas me njerëzit për mënyrën se si ata zhytur në një jetë të tillë.

  Këtu janë shenjat me të cilat ju mund të njohin mashtrim:

 • Programi bën para nga ajri hollë. Gjenerimi, për të mbledhur bonuse të thyer diçka (proces zakonisht e keqe komplikuar kërkohet një shumë e udhëzimeve dhe programeve);
 • Masë e informacionit të tillë. Ju nuk keni për të avancuar hacker apo shërbimet e sigurisë. Ndoshta ka mijëra përveç jush aq të gatshëm për të "fituar" por ku do paratë disi.


  Në përgjithësi, çfarë është pika për të shitur në një dollarë pavlerë 0,5-100 program që mund të sjellin miliona.
 • Mashtrimet - e parave nga të hollë ajrit përmbajtje të dyshimtë në këtë faqe interneti. A nuk duhet të mashtrohen shumë reagime pozitive në forum ose në përpjekje e ftuar për të lënë atje rishikimin vogël të pakënaqur. Më shumë gjasa, deklaratat tuaja vetëm nuk do të humbasë (nëse fare ekziston mundësia e post), në vend se të nxitojnë për të eliminuar konfuzionin. Edhe pse vendi mund të bëhet mirë, veçanërisht për të bindur ju është ndershmëria;
 • Gabime të tjera, lehtësinë primitive ose ekstreme dhe komoditet (në milionë 2 klikimeve), madhësia e vogël, etj

  - A duhet të lajmërojnë.
 • Kur ju përpiqeni të paguani ju merrni një trojan (veçanërisht nëse program shpërndahet falas - 100% shans) ose një formë bosh. Pra, më mirë vetëm do të mbështesë financiarisht njeriun pa rrezik për t'u infektuar nga ndonjë virus apo trojan. Nëse ju aq dëshirë, natyrisht.

  Sponsors

  Sponsorët quajtur faqet e internetit që të ju paguajnë para duke shikimin reklama. Shuma e parave të tillë ishte i papërfillshëm. Unë u përpoq lumturi në zona të tilla të internetit, duke fituar një çift i dollarë në muaj, duke marrë ato në portofolin, amator "biznesmen" papritmas merr në një letër reklama e sponsorëve të huaja super-bujare, të ardhurat mbi të cilat ndryshe nga lart, e cila është mbështetur nga këngët përjetshëm të jetë të lumtur Perëndimore.

  Sigurisht, "biznesmen" është atje.

  Ka plotë cheating, faqet e internetit duke ofruar 10 mijë. Dollarë në shkronjën (pak më shumë se ju?), Dhe ka vende që ofrojnë të ardhurat më modeste. Në fakt, në këtë rast shanset e duke u mashtruar janë ulur në proporcion të drejtpërdrejtë me të ardhurat potenciale të reduktimit.

  Këtu janë shenjat e një sponsori-hedhur:

 • Fitimet e mëdha. Në pikëpamje të reklamave në sponsorëve të huaja mund të fitojnë sa më shumë ose edhe më pak se sponsorët më të njohura ruse.
 • Për të tërhequr paratë që ju duhet të paguani. Kjo skemë e vjetër mashtrim i njohur jo vetëm në internet. Dhe e përdorin atë jo vetëm drejtpërdrejt faqet e krijuesve, por edhe të jashtmit.

  Ndonjëherë ne Forum mund të gjenden pozitat si vijon: "Si shumë prej jush ka punuar në faqen lohotron.som dhe clocked deri një sasi të mirë parash aty. Por nuk e di se si për t'i nxjerrë. Dhe pastaj, më në fund gjeti një mënyrë (një simptomë e rritjes së vëmendjes, miqve të fuqishëm, etj). Unë për fat të mirë mund të ndajnë atë me ju .... CU "Unë mendoj se ju të kuptoni se nuk ka teknika për të sjellë miliona tuaj jo sepse miliona për uniformë klykannya dhuroj askush, veçanërisht mijëra të ju përdoruesve.
 • Faqet e çuditshme. Dizajni i keq është too kushtet e dritës për të ardhurat (p.sh., një program Filialin që paguan për drejtimin e një lidhje, dhe ndryshe nga projekte të ngjashme nuk kishte asnjë nakrutok të mbrojtjes apo regjistrimet e përsëritura që e ka shkaktuar dyshime).

 • Ju duhet të mbani mend se në qoftë se ju jeni të zënë në një goditje, ju mund të kaloni llogarinë tuaj virtuale për reklamat faqen tuaj te internetit. Edhe pse të gjithë të kandidojë për kohën e humbur.

  Ndonjëherë nuk janë tossed ndër projektet relativisht normale jashtë, kështu që ju gjithmonë keni një shans për të, si të fitojë (në fillim të me qëllim të promovimit të shërbimeve të reja të sigurojë kushte më të favorshme) dhe të luajë (jo faktin se shërbimi i ri do të jetë i ndershëm).

  Por këtu këshilloj vetëm një gjë: faqet e përdorni provuar dhe të ndershëm.

  E-monedhë

  Një numër i madh i mashtrues zgjodhi këtë lloj të mashtrimit.

  Mënyrat për divorc duke aplikuar disa:

 • Portofolin Magic. Ju jeni të ftuar në një nga dy. Së pari - për të transferuar të holla dhe të merrni mundësi të dyfishtë. I dyti - një version më të avancuar të shkurorëzimit, mashtrojnë lohotronschykiv sepse "ata u zhvendos në sasi të vogla në dyfishin e shumës, dhe kur një person i ndezur dhe do të transferojë një shumë të madhe - të lënë atë për mua. Askush nuk do të vini re, sepse ka script-marrësit. Le të kthyer gradualisht për të shkatërruar scam ... ". Shembuj të këtyre pozicioneve mund të gjenden në shumë forume pa moderatorë apo letrat e spam.
 • Lzheobmenniki. Zyrat e këmbimit që ofrojnë këmbim valutor për normë të favorshme ($ E-Gold = $ 0,97 WMZ) në mënyrë që ajo mund të fitojnë stupidly në ndryshim të objekteve.

  Përsëri, të dhënat mund të jenë mijëra e drejtësisë. Por zakonisht në qoftë se ju shikoni në këtë faqe interneti, ai kryhet dobët dhe erratically. Kjo nuk është për shkak se kurse të tilla në të gjithë botën, dhe në qoftë se ju doni të përpiqen për të germa në këtë, atëherë le të shkojë për Forex, dhe këto vende janë hequr duart e tyre thjesht në jo mulla tuaj podavlyatsya.
 • Informacion nga neni "false".