Jeta doli nga burgu


 • Eufori të shkurtër
 • Lufta për mbijetesë

 • Eufori të shkurtër

  Një tjetër tërheq mbrapsht përmes dritares së një çertifikatë të lirimit - formalitet e fundit kryer. Shake se akumuluar brenda për disa javë rritet. Duart e saj dhe për t'u dhënë me nervozizëm të bëj shuk letër - një dokument të vetëm për jetën atje në të egra. Por derë grilë crashing metalike papritmas shpërthen jashtë dhe duke u dridhur dhe frikë, dhe kujtimin e të gjitha që është lënë prapa në këto mure gri me tela me gjemba. Kjo është liria. Hapat e parë për të ofruar kënaqësinë e saj të papërshkrueshëm. Dhe dritë dhe ajër - çdo gjë tjetër. Dhe nuk besoj se në këmbë prej jush askush nuk shkon, dhe mund të kthehen dhe të majtë dhe të djathtë dhe ju mund të shkoni direkt.

  Një ndjenjë e eufori teston çdo të burgosur liruar. Ata që plotësojnë familjen, kjo nuk është një kohë e gjatë, duke plotësuar një jetës dhe problemet reale zatmaryuyuchy. Dhe ata në këtë anë të jetës askush nuk pret një ndjenjë të butësi avulluar nga mbrëmje. Me sa duket, në atë natë, dhe nesër në ushqim dhe të holla nga një mënyrë të botuar vetëm në ish-vendet e banimit. Dhe shumë shkoj atje nuk dua: atje duke pritur për mospërfillje e tyre për krimet e tyre. Dhe për shumë njerëz, një vend mjaft të mëparshëm të banimit në dispozicion.


  Lufta për mbijetesë

  Ajo fillon me luftën për mbijetesë në të egra.


  Kërkimi përditshme për ushqim, pirjen e duhanit dhe akomodim. Enden nëpër stacione, hyrjet, brenda natës në të njohurit e rastësishëm, të përbashkët të pijshëm. Ne duhet të punojmë. Por pa pasaportë për një punë të përhershme askush nuk do të marrë pasaportën tuaj dhe nuk Draw pa regjistrim.
  Banorët mund të përshkruajnë për gjashtë muaj në një të komiteteve ekzekutive të qendrës së rehabilitimit. Dhe njerëz nga fshati për të shkuar kudo në të gjitha. Shumë të burgosur madje refuzojnë amnisti. Ku të shkoni, për shembull, në mes të janarit në 6:00? Kjo liri brenda pak ditësh përsëri të çon në bunks burgjeve dhe dietë të ligjshme.

  Ka shumë njerëz. Ata janë pranë kishat, fle në stacionet.

  Nga njëra anë, dëmtimi i tyre, dhe tjetri me ta nuk duan të merren me të. Diku në mendje nënndërgjegjeshëm është tjerrje, janë për të fajësuar, shkoi në një udhë kurbë dhe të zhytur. Pra, ajo është, por gjendja e tanishme nuk jep atyre një shans për të marrë nga kjo kënetë, madje edhe për ata që e duan atë. Dhe ne jemi duke kërkuar çdo ditë në televizion transmeton 80% të një natyre penale, dhe për këtë arsye, kanë në këtë botë, interes në jetën e vërtetë vidhorodzhuyemosya atë dhe mure të lartë me tela me gjemba dhe mureve të indiferencës dhe përçmim.

  Informacion nga artikullin "Nga shuma e burgut dhe"