Në dispozicion në LCA


 • Parimi i LCA
 • Përfitimet e VMI
 • Kur bën sigurimin e rëndësishme të mbani mend!

 • Duke folur gjuhë të thjeshtë dhe të kuptueshme, pastaj,
  ndoshta jo një sekret i hapur që ilaç i lirë në këtë vend
  lë shumë për të dëshiruar. Dhe mbështeteni në cilësi të lartë të lirë
  trajtim, duke mbrojtur orë radhë në spitalin e saj e qarkut në
  shumica e rasteve nuk është e nevojshme. Kjo ishte atëherë dhe vjen në
  ndihmojë kompanitë tona bashkëqytetarët sigurimin vullnetar
  sigurimit mjekësor (VMI).

  Parimi i LCA


  Shuma e siguruar për sigurim kundër aksidenteve apo sëmundjeve të përcaktojë në marrëveshje me kompaninë tuaj të sigurimit.  Politika e çmimeve do të përbëhet nga:

 • qind e kushteve të sigurimit;
 • Opsioni i programeve të sigurimit;
 • e kontratës;
 • Rreziqet shëndetësore e siguruar (kushte të rrezikshme të punës, etj);
 • gjendja e shëndetit tuaj;
 • Statusi i siguruar (individuale, sigurimit të korporatave, i huaj);
 • Numri i personave të siguruar nën një kontratë;
 • e objekteve të përzgjedhura tuaja shëndetësore;
 • markë dhe prestigj të shoqërisë së sigurimit;
 • Kompania humbje sigurimit për kontratat e ndryshme.
 • Ju mund të mbrojtur veten si krejtësisht, dmth
  7 ditë në javë, 24 orë në ditë, dhe në pjesë, për shembull, vetëm


  kohë ose vetëm për pushime, apo vetëm në lëvizje,
  fluturim dhe kështu me radhë.
  Përfitimet e VMI

 • Kosto.
  LCA blerjen politikën, ju mbrojtur nga ekspertë të pandershmërisë, ata
  nuk është fitimprurës "race" ju, duke imponuar trajtim të panevojshme. Pas
  Politika Pagesa për kohëzgjatjen e saj - çmimet më të larta për shëndetin
  shërbim nuk do të ndikojë në ju në asnjë mënyrë.
 • Quality.
  Mjekët e kujdesit shëndetësor me cilësi të kontrolluar ekspertëve të sigurimit
  kompani. Në rast të ndonjë probleme dhe mosmarrëveshje
  institucion mjekësor, kompania juaj e sigurimit për të mbrojtur zgjon tuaja
  interesat.
 • Kurseni kohë. Ju
  nuk duhet të qëndrojnë në rradhë të gjata në multimeter rrethit

  klinikë. Përjashtojë humbur kohë në kërkim mjekësore e duhur
  Qendra për të paguar për trajtimin, dhe ndoshta të kërkoni për të holla shtesë
  do të thotë.
 • Aftësia për të marrë kujdes mjekësor në kryesor objekteve të kujdesit shëndetësor në të gjithë Rusinë. Politika LCA ju jep të drejtën për të marrë kujdes mjekësor në disa institucione shëndetësore të përfshira në program.
 • Liria e zgjedhjes. Ju
  të krijojë programin e sigurimit dhe shëndetit objektet e mia.
  Së bashku me kompaninë e sigurimeve që ju do të zgjedhin zgjidhje optimale
  Detyra e "Mijëvjeçarit - Çmimi - Quality".
 • Nëse vendosin për të nxjerrë LCA
  Politika, hapi më i rëndësishëm që ju do të zgjedhin jo vetëm

  kompanitë e sigurimit si programet e sigurimit të ofruara
  kjo kompani. Një programe të panumërt!
  Në të gjitha këto raste, kompania duhet
  paguajnë për trajtimin e të siguruarit, duke përfshirë edhe qëndrimit të tij në spital,
  kirurgji, mjekësi, rehabilitimi dhe kështu me radhë, në varësi të
  kushtet e përshkruara në kontratë sipas rendit program të zgjedhur
  sigurimit.
  Kur bën sigurimin e rëndësishme të mbani mend!

 • Ju keni të drejtë për të
  të shqyrtojë listën e institucioneve mjekësore në të cilën ju keni
  kontaktoni në rast të një aksidenti.
 • Me kalimin e kohës, ju mund të ndryshojë kushtet e marrëveshjes me kompaninë e sigurimit, siguruesi, duke ndryshuar normat.


 • çdo kompani duhet të ketë specialist të vet të stafit në ndonjë
  kohë të ditës për të ju këshillojë për çdo çështje në zhvillim dhe
  ju tregoj se ku ju duhet të shkoni.
 • Më shumë një kompani e angazhuar në sigurimin personal, zakonisht më mirë në atë LCA.